ONLINE MAGAZIN

D-Link na CES 2021 redefinoval smarthome a prácu na diaľku

Novinky spoločnosti D-Link sú navrhnuté tak, aby optimalizovali ekosystém domácej siete a ešte viac pomáhali ľuďom prispôsobovať sa novým výzvam dnešnej doby pri bezpečnom prepojení ľudí na celom svete s ich zariadeniami, vylepšení zabezpečenia domácností, rovnako ako aj spôsobu, akým ľudia trávia voľný čas, učia sa alebo pracujú na diaľku.

V kategórii 2.5 Gigabit a sieťových riešení predstaví D-Link úplne nový USB-C adaptér pre 2.5G Ethernet (DUB-E250) a multigigabitový nemanažovateľný prepínač (DMS-106XT). Spoločnosť tiež uvedie najnovšie technologické novinky pre inteligentné a bezpečné domácnosti ako sú vonkajšia 2K QHD Wi-Fi kamera s otáčaním a priblížením (DCS-8635LH), alebo AX1800 Wi-Fi 6 USB 3.0 adaptér (DWA-X1850), 5G Wi-Fi 6 mobilný hotspot (DWR-2101), či 5G Wi-Fi router AC2600 (DWR-978).

D-Link DUB-E250, ocenený CES 2021 Innovation Award, je najmenší 2.5G  ethernetový adaptér USB-C dostupný na trhu. Navrhnutý je tak, aby prelomil úzke miesta v sieti poskytnutím 2,5-násobku šírky pásma oproti gigabitovému ethernetovému pripojeniu a preto je spätne plne kompatibilný s existujúcim sieťovým vybavením. Model DUB-E250 poskytuje cenovo dostupný, rýchly a priamy prechod na vysokorýchlostné pripojenie.

Nová kamera DCS-8635LH je určená pre video dohľad a ochranu domácnosti alebo malej kancelárie. Sieťová kamera s krytím IP65 ponúka vďaka sofistikovanej motorizovanej otočnej funkcii rozlíšenie 2K QHD a 360-stupňové pokrytie. Pokročilé funkcie ako je detekcia osôb, rozpoznávanie tváre, automatické sledovanie pohybu, detekcia rozbitia skla a reproduktor so sirénou odradia votrelcov a ochránia priestory.

DWA-X1850 od spoločnosti D-Link je prvým adaptérom Wi-Fi 6 USB 3.0 na trhu, ktorý poskytuje rýchly, ľahký a cenovo dostupný spôsob, ako môžu používatelia inovovať počítače pomocou najnovšej bezdrôtovej technológie AX. Jednoduchým pripojením adaptéru k USB portu môžu používatelia využívať bezpečný a vysokorýchlostný internet s rýchlosťou až 574 Mbps v pásme 2,4 GHz a 1 200 Mbps v pásme 5 GHz. DWA-X1850 tiež obsahuje šifrovanie WPA3 Wi-Fi pre optimálnu ochranu siete a zariadení.

5G Wi-Fi 6 mobilný hotspot (DWR-2101) a 5G AC2600 Wi-Fi router (DWR-978) spoločnosti D-Link ponúkajú bleskové pripojenie 5G pre domovy, na cesty alebo do kancelárií. Vďaka rýchlosti sťahovania z Internetu až 1,6 Gbps sú tieto 5G smerovače ideálne na zabezpečenie dátovo najnáročnejších online aplikácií i práce na diaľku, ktorá sa dnes stáva štandardom.

Cena a dostupnosť: Pre viac informácií navštívte stránky D-Link http://eu.dlink.com

Mohlo by vás zaujímať:

Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Radíme Vám Tlačová správa

Cestovný ruch v Česku naberá na sile, počet turistov sa vlani dostal na predcovidové čísla.

V Česku sa v minulom roku ubytovalo v hromadných ubytovacích zariadeniach takmer 10 miliónov zahraničných turistov (43,3 % z celkového počtu). Ďalších takmer 12,5 milióna hostí tvorili samotní Česi (56,7 %), ktorí sa rozhodli stráviť dovolenku v domácich ubytovacích zariadeniach. Celkovo tak vlani počet turistov, ktorí do Česka zamierili, presiahol 22 miliónov a narástol medziročne […]

Čítať ďalej