ONLINE MAGAZIN

Zimná sezóna 2020/2021 so skipasom SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck

Po úspešnom uvedení v minulej zime spája vo svete jedinečný multifunkčný pas aj v nadchádzajúcej sezóne pôžitok z lyžovania s rozmanitou ponukou zážitkov v Štubajskom údolí, ako aj v Innsbrucku a jeho okolí.

Novinka tohto roka: Možnosť online rezervácie.

Stubai/Innsbruck, 2020: Flexibilná, so zaručeným snehom a maximálne rozmanitá – nová dimenzia zimnej dovolenky bude mať pokračovanie aj túto zimu. S inovatívnym skipasom SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck majú dovolenkári lační po zážitkoch vo vrecku perfektného sprievodcu pre 360-stupňový dovolenkový zážitok v krajinskom hlavnom meste Tirolska a v jeho okolí. Pas spája 13 lyžiarskych stredísk s 22 ponukami zážitkov, ako aj ďalšími bonusovými službami v Štubajskom údolí a v Innsbrucku. Od 1. októbra 2020 (platí až do 9. mája  2021) vstupuje skipas SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck do svojej druhej sezóny a aj počas tejto zimy ponúka pôsobivú a predovšetkým bezpečnú ucelenú ponuku.

Pestrá zábava na lyžiach v jeseni
Rozmanitosť lyžiarskych stredísk skipasu SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck umožňuje otvorenie novej lyžiarskej sezóny obzvlášť skoro. Ľadovec Stubai, najväčšie rakúske ľadovcové lyžiarske stredisko, poskytuje záruku snehu od októbra až do mája, a tým je prvé z celkovo 13 lyžiarskych stredísk, ktoré svoje lanovky a zjazdovky otvára pre lyžiarsku prevádzku. Predbežne už 25. septembra spúšťa kráľovstvo snehu novú zimnú sezónu. Avšak aj 12 ďalších lyžiarskych stredísk v Innsbrucku a okolí sa pripravuje na blížiaci začiatok sezóny. Na rodiny, rekreačných lyžiarov a profesionálnych športovcov čakajú jedinečné, rozmanité zážitky na lyžiarskych tratiach na viac ako 300 kilometroch zjazdoviek. Samozrejmosťou su požičovne, kde si možete objednať a zapožičať nielen lyže, ale aj ďalšiu kvalitnú výbavu pre zimne aktivity

40 služieb – nekonečný zážitok
Začiatok predaja skipasu SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck 1. októbra 2020 okrem toho umožňuje prístup k 22 lifestylovým, kultúrnym a poznávacím ponukám v Innsbrucku a okolí. S multifunkčným skipasom môžete navštíviť napríklad cisárske vládne sídlo Hofburg v Innsbrucku alebo skokanský mostík Bergisel. Mobilita priamo z mesta je ďalšou výhodou skipasu SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck, pretože zahŕňa existujúce spojenia skibusu, ako aj vyhliadkového autobusu Hop-On Hop-Off Sightseer v Innsbrucku. Dodatočne zahŕňa tiež vstupy do troch krytých bazénov (upozornenie: nezahŕňa saunu!) Volnočasového centra Neustift, Saunového a vodného raja StuBay a krytého bazéna v Axame. Vďaka 40 službám si vyskladáte rozmanitú zimnú dovolenku úplne jednoducho.
Doobeda lyžovanie, poobede kultúrny zážitok v Innsbrucku a večer ponorenie sa do jedného z bazénov alebo predsa len veselá nočná sánkovačka? Možné je toto všetko a ešte oveľa viac.

NOVINKA: možnosť online rezervácie
V tomto roku je novinkou možnosť online rezervácie univerzálneho skipasu SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck jedným kliknutím myšou celkom jednoducho z domu. Rezervované pasy budú potom prostredníctvom pošty rýchlo a nekomplikovane zaslané až k vám domov.

Zahrnuté superlatívy
Nielen rozsah neprekonateľnej zábavy na zjazdovkách a pulzujúceho zážitku v meste je pri skipase SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck pôsobivý. Skrýva v sebe aj početné superlatívy. Je jedno, či je to jediné lyžiarske stredisko sveta s označením „Incity“ (Innsbrucker Nordkettenbahnen), jedna z najväčších arén Európy pre večerné lyžovanie (Bergeralm), rakúsky najvyššie položený lyžiarsky areál (Kühtai), najnavštevovanejšia pamätihodnosť Tirolska (Swarovski Kristallwelten), európska najvyššie položená tematická zoologická záhrada (Alpenzoo Innsbruck), najstaršie múzeum na svete (zámok Ambras v Innsbrucku) alebo najväčšie pochôdzne slnečné hodiny Álp (Elferbahnen), neporovnateľné dovolenkové zážitky sú tu vždy.

MNOHOSTRANNE a BEZPEČNE – informácie o koronavíruse COVID-19
Zdravie všetkých hostí a zamestnancov v rámci ponuky skipasu SKI plus CITY má najvyššiu prioritu. Príslušné lyžiarske strediská a zážitkové zariadenia sú pripravené na všetky možné eventuality a vývoje. Vzhľadom na súčasnú a dynamickú situáciu sa môžu opatrenia priebežne meniť. Pre správne a bezpečné vzájomné stretávanie sa informujte na stránke www.ski-plus-city.com/ alebo www.innsbruck.info/ a dodržiavajte, prosím, nariadenia pre správanie sa. Všetky ďalšie informácie týkajúce sa skipasu SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck, ceny, ako aj doby platnosti nájdete na: https://www.ski-plus-city.com/

Fakty o skipase SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck

Skipas SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck – svetový unikát:
Spoločný pas od 2 dní do 13 lyžiarskych stredísk, 22 pamiatok a 3 krytých bazénov
Platnosť:
01.10.2020 – 09.05.2020

Zahŕňa 13 lyžiarskych stredísk:

Ľadovec Stubai (Neustift), Axamer Lizum (Axams), lyžiarske stredisko Schlick 2000 (Fulpmes), Kühtai (Kühtai), Hochoetz
(Ötz), Muttereralm (Mutters), Bergeralm (Steinach am Brenner), lanovky Innsbrucker Nordkettenbahnen (Innsbruck), lanovky Serles (Mieders), lanovky Elfer (Neustift), lanovku Patscherkofel (Innsbruck-Igls), Oberperfuss – Rangger Köpfl (Oberperfuss), lanovku Glungezer (Tulfes).

Zahŕňa 22 lifestylových, kultúrnych ponúk a pamätihodností v regióne Innsbruck (jednorazový vstup):

zoologická záhrada Alpenzoo, cisárske vládne sídlo Hofburg v Innsbrucku, stálu výstavu „Maximilián I.“, mestskú vežu, múzeum Swarovského svet krištáľov, múzeum Zlatá strecha Goldenes Dachl, Mestský archív v Innsbrucku, Tirolské múzeum ľudového umenia, Tirolské krajinské múzeum Ferdinandeum, Múzeum v zbrojnici, Tirolská panoráma s múzeom cisárskeho poľovníctva, skokanský štadión Bergisel, Anatomické múzeum, Múzeum zvonov a odlievárne zvonov Grassmayr, Tirolské železničné múzeum, Zámok Ambras v Innsbrucku, Vedecké centrum Audioversum,
Umeleckú sieň Taxispalais v Tirolsku, hrad Hasegg, Mincovňa Hall, prehliadka mesta sprievodcami agentúry Per Pedes (zahrnutá 1 prehliadka)

Zahŕňa 3 kryté bazény (okrem saunu):
Voľnočasové centrum Neustift, saunový a vodný raj StuBay (jednorazový vstup do krytého bazéna na max. 4 hodiny), voľnočasové centrum Axams (jednorazový vstup do krytého bazéna na max. 4 hodiny)
Mobilita a bonusové služby:
Jestvujúce spoje skibusu a vyhliadkového autobusu Sightseer v Innsbrucku (Hop-on-Hop-off)
Zľava 25 % na nočné jazdy na všetkých zúčastnených lanovkách

 

Foto na titulke: 3S Bahn Stubaier Gletscher Bergstation © Andre Schoenherr

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej