ONLINE MAGAZIN

Umelá inteligencia nám ponúka predstavu, ako by vyzerali potomkovia slávnych párov

Celebrity sa neustále rozchádzajú a dávajú sa opäť dokopy a tak stále dokola  a dokola…. Niektoré rozchody idolov  mohli fanúšikov celkom zarmútiť – už sme si predstavovali, aký nádherný a romantický zväzok to mohol byť a akých krásnych potomkov mohli splodiť. Našťastie sa tieto páry neriadia zbožným želaním svojich fanúšikov a len tieto páry vedia najlepšie, aký bol dôvod ich rozchodu. Samozrejme redakcia Slovak Lines takýmto párom gratuluje k ich rozumnému rozhodnutiu. Ale predsa, nedá nám a kladieme si otázku. Aký by bol ich vzťah a hlavne, akí potomkovia by z takéhoto vzťahu vzišli ?

Podobnú otázku si kladu aj niektorí odborníci na umelú inteligenciu, za pomoci ktorý spojili tváre niektorých celebrít a vytvorili obraz, ako by v prípade pokračujúceho vzťahu mohli vyzerať ich potomkovia.

A tu je výsledok.

Čo si myslíte o týchto úpravách? Ktorý pár bol váš obľúbený? Existuje pár, ktorý by ste chceli vidieť spolu? Povedzte nám do komentárov a hlasujte za tie, ktoré sa vám páčia najviac!

Rihanna a Chris Brown

Kim Kardashian a Kris Humphries

Sarah Jessica Parker a Robert Downey ml.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Robert Pattinson a Kristen Stewart

Veľký Sean A Ariana Grande

Jennifer Aniston a Brad Pitt

Selena Gomez a Justin Bieber

Gisele Bündchen a Leonardo Dicaprio

Tom Cruise a Penelope Cruz

Justin Timberlake a Britney Spears

Miranda Kerr a Orlando Bloom

Arthur Miller a Marilyn Monroe

Ryan Reynolds a Scarlett Johansson

Courteney Cox a Michael Keaton

Sean Pen a Madonna

Lady Gaga a Christian Carino

Val Kilmer And Cher

Richard Gere a Cindy Crawford

Taylor Swift a Harry Styles

Zdroj: https://www.boredpanda.com/

Viacej informácii: https://bit.ly/2VR759r

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej