ONLINE MAGAZIN

Do dažďa aj hlučnej kancelárie – Niceboy HIVE Pins 2 ANC

Zvyknete telefonovať za volantom, ale nechcete či nemôžete prepojiť mobil s infotainmentom? Beháte či bicyklujete bez ohľadu na to, či je sucho alebo prší? Alebo sa počas práce zvyknete izolovať od okolitého hluku slúchadlami?

V každom tomto prípade, ale aj vtedy, keď jednoducho radi počúvate hudbu, nachádzajú uplatnenie jedny z najmodernejších slúchadiel od značky Niceboy, HIVE Pins 2 ANC. To ANC znamená, že aktívne potláčajú hluk, ak si práve ich majiteľ želá, no rozsah ich funkčnosti je ďaleko pestrejší.

 

Zabudnite na čínske e-shopy – kvôli sebe

Otvorený trh je skvelá vec, ale keď sa jedná o nákup elektroniky, stále platí, že má zmysel uprednostniť doma etablované značky – kvôli bezpečnému nákupu, plnej dvojročnej záruke a dostupnosti prípadného servisu. Aj je to jeden z dôvodov, prečo by ste pri výbere nových bezdrôtových slúchadiel mali zvážiť značku Niceboy. Za rozumné ceny ponúka zariadenia s nadštandardnou hodnotou, ako estetickou, tak aj funkčnou.

Jedným z takýchto produktov sú aj „true wireless“ slúchadlá HIVE Pins 2 ANC, vylepšená verzia pôvodných HIVE Pins. Tentokrát majú nový ergonomický tvar a vlastnosti, ktoré z nich robia silného konkurenta aj pre prémiovú triedu s cenovkou vyše sto eur.

  • slúchadlá typu True Wireless Bluetooth 5.0
  • výdrž až 24 hodín s nabíjacím boxom
  • káblové USB-C aj bezdrôtové nabíjanie
  • odolnosť pred vodou IPX5
  • ovládanie cez dotykové senzory
  • aktívne potláčanie okolitého hluku
  • až 8 mm meniče pre bohatý zvuk

Slúchadlá tohto typu nemajú vlastnú pamäť, teda fungujú po pripojení k akémukoľvek smartfónu, bluetooth prehrávaču alebo počítaču. Aby s nimi bolo možné telefonovať, musia byť cez bluetooth pripojené k telefónu, ich dosah je minimálne 10 metrov, v praxi aj viac ako dvadsať.

Dizajn s pridanou hodnotou

Na prvom mieste je vždy estetická hodnota, ktorá má silu pritiahnuť pozornosť. V tomto ohľade si HIVE Pins 2 stoja vynikajúco, pretože majú moderné tvary s dômyselnou špičkou smerujúcou k ústam, vďaka čomu sa už nikdy nestane, že by vás počas telefonovania druhás strana dobre nepočula. Práve toto je podstata dobrého dizajnu. Vysokú hodnotu tiež HIVE Pins 2 získavajú svojím nabíjacím puzdrom, ktoré je vyrobené z odolného plastu, má uzatvárateľné dvierka a vstavanú batériu na až 24 hodín prehrávania hudby. Každé zo slúchadiel má potom vlastnú batériu s kapacitou 50 mAh na šesť hodín nepretržitého počúvania. Takže ak hľadáte slúchadlá, ktoré nahradia bluetooth handsfree, tieto vydržia celý pracovný deň! Slúchadlá sa nabíjajú veľmi jednoducho, vložením do puzdra. Automaticky sa vtedy vypnú a keď ich vyberiete, zapnú sa. Nabíjanie batérie s kapacitou 500 mAh v puzdre je vzhľadom k cene priam výnimočné. Môžete použiť klasický kábel s koncovkou USB-C, teda môžete nabíjať aj priamo z počítača či smartfónu, ale aj bezdrôtovo! Jednoducho položíte puzdro na nabíjaciu podložku doma či v aute a je to.

Dobrý zvuk s funkciami navyše

Samostatnú pozornosť si HIVE Pins 2 ANC zaslúžia pre kvalitu zvuku. Majú až osemmilimetrové meniče s impedanciou 32 ohmov, citlivosť 101 dB a aktívnu redukciu okolitého hluku s možnosťou vypnutia. Z pohľadu používateľa to znamená bohatý zvuk v celom spektre od 20 Hz do 20 kHz (teda bežne počuteľný rozsah) aj hlboké basy. Redukcia hluku má obrovský význam, keď sa chcete úplne sústrediť na prácu – vtedy fungujú skoro ako ochranné štuple do uší. Sú situácie, keď potrebujete počuť ruchy okolia, ako autá, napríklad pri bicyklovaní, vtedy sa dá funkcia ANC vypnúť. Špecialitou je odolnosť pred vodou v štandarde IPX5, čo znamená, že slúchadlá môžu úplne zmoknúť a nič sa im nestane.

Niceboy HIVE Pins 2 ANC patria medzi najzaujímavejšie true wireless slúchadlá dneška. Stoja pritom iba okolo 73 eur. Ergonomický tvar, dotykové ovládanie, výborný zvuk, bezdrôtové nabíjanie a enormná výdrž na batériu z nich robia ideálneho kandidáta na kúpu pre veľmi širokú skupinu ľudí, od tínedžerov po vodičov z povolania. 

Viecej informácií nájdete tu:

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej