ONLINE MAGAZIN

Konferencia Axis deň 2020 ponúkne zaujímavé témy

Každoročná konferencia spoločnosti Axis Communications sa tento rok uskutoční v utorok 6. októbra 2020 od 9:00 v priestoroch karlínskej Spojky v Prahe pod názvom Dnes a zajtra Technológie pre každú dobu.  Záujemci z oboru sa môžu registrovať zdarma a zúčastniť sa akcie osobne alebo sledovať online prenos.

Regulácia počtu osôb v budovách, efektívna správa prístupov a možnosti, ktoré v meniacej sa dobe prinášajú do facility managementu IP kamerové a audio systémy. Aj o tom bude tohtoročný Axis deň 2020, konferencia určená pre partnerov, systémových integrátorov, zákazníkov spoločnosti Axis Communications aj ďalších profesionálov. Prednášajúci špecialisti na bezpečnosť a kamerové systémy predstavia spôsoby, akými môžu technológie a produkty Axis alebo partnerské riešenia pomáhať v meniacom sa svete a prispieť k ochrane bezpečia a zdravia. Medzi hlavné ťaháky programu budú patriť napríklad tieto témy:

  • Regulácia počtu osôb v budovách

Súčasná situácia a predpisy limitujú počet osôb v budovách. Axis deň 2020 predstaví, ako ľahko a efektívne vyriešiť tento problém vďaka najnovším IP technológiám.

  • Využitie sieťového videa v školách a v iných inštitúciách

Pre zmiernenie šírenia infekcie zostávajú niektoré vzdelávacie inštitúcie zatvorené a výučbu je potreba viesť dištančnou formou. Ako sa dá jednoducho a veľmi rýchlo zabezpečiť online vyučovania a umožniť tak vzdelanie odkiaľkoľvek?

  • Obmedzenia a sociálny odstup (nielen) v mestách

Pre bezpečnosť občanov, zamestnancov i zákazníkov je zásadná zreteľná komunikácia. Popri video monitorovaní môže pomôcť IP audio. Vopred nahrané alebo živé oznamy ľuďom pripomenú jednotlivé predpisy a nariadenia. Sieťové audio môže pomôcť napríklad pri rozptýlení väčšieho zhromaždenia, než je povolené.

  • Bezpečná verejná doprava

Bezpečnosť v dnešnej dobe neznamená iba ochranu pred fyzickými hrozbami. Znamená to tiež ochranu verejného zdravia a získanie dôvery cestujúcich počas pandémie. Úloha, ktorú zohrajú technológie pre spoľahlivé a bezpečné fungovanie prepravných služieb, je jednou z tém konferencie.

  • Zvýšené množstvo kybernetických útokov

Počas pandémie výrazne vzrástla aktivita hackerov. Bohužiaľ jedným z cieľov môže byť tiež videodohľadový systém. Potreba bdelosti, pokiaľ ide o kybernetickú bezpečnosť, nikdy nebola tak dôležitá. Zvýšenému riziku sú vystavení všetci vlastníci IP systémov bez rozdielu ich veľkosti a účelu.


Konferencia Axis deň 2020 ponúkne mnoho zaujímavých a aktuálnych tém. Akcia je zadarmo a na účasť (nech už účastníci plánujú prísť osobne alebo sledovať online živý prenos) stačí vyplniť registračný formulár na webovej stránke akcie.

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Architektúra Automobily Business Cestovanie Film Gastronómia Náš tip outdoor

Slovak Lines 5 2022

Najnovšie vydanie In Drive magazínu je opäť v distribúcii.  

Čítať ďalej
Business

Najdrahší diamant sveta za 73 miliónov euro našli v Botswane

Svet má nový rekord. Je ním impozantná „Ružová hviezda“ – 59,6 karátu vážiaca diamant, ktorý bol vydražený začiatkom roku 2017 v hongkonskej aukčnej sieni Sotheby’s. Za ružový exemplár pomenovaný Pink Star zaplatil jeho nový majiteľ cez 73 000 000 euro. Vojna diamantov Diamant Pink Star ukradol prvenstvo modrému diamantu Oppenheimer Blue, ktorý bol v máji […]

Čítať ďalej