ONLINE MAGAZIN

Oplatí sa využívať rozvoz jedla v Bratislave?

Často cestujete, veľa pracujete, prípadne radi venujete čas svojmu hobby? Potom vám pravdepodobne neostáva veľa času na varenie obedov… Obedy Bratislava však v takom prípade nemusíte riešiť len formou reštaurácie!

Dilema s nedostatkom času na verenie u väčšiny ľudí končí dvoma riešeniami – návštevou reštaurácie alebo objednaním si fastfoodu. Obe tieto riešenia prinášajú svoje pozitíva, ale aj nemálo negatív. Donáška jedla Bratislava, napríklad donáška jedla Lamač, však tieto negatíva odstraňuje a pre väčšinu ľudí bude ideálnym riešením. Predtým, ako vám povieme prečo, sa však pozrime sa výhody a nevýhody návštevy reštaurácie a objednania si fastfoodu.

Kvalitné jedlo, ale vysoká cena

Návšteva kvalitnej reštaurácie je väčšinou synonymom skutočne dobrého jedla s vysokou nutričnou hodnotou. Pre vaše zdravie tak pravidelné jedenie v reštaurácii rozhodne nie je nevýhodou, práve naopak – jedlá môžete neustále obmieňať a svojmu telu tak dávať všetky potrebné výživné látky, aké potrebuje. Práve vysoká kvalita jedla je najväčšou výhodou návštevy reštaurácie.

No je tu aj niekoľko nevýhod, tou prvou je čas, ktorý návštevou reštaurácie zbytočne zabijete. Ak reštauráciu plánujete navštíviť preto, že doma nestíhate variť, vedzte, že ani v tomto prípade veľa času neušetríte. Do reštaurácie sa najprv musíte nejako prepraviť, následne počkať na dodanie jedla, zaplatenie a následne sa dopraviť domov. Nehovoriac o potrebe obliecť sa a podobne. V konečnom dôsledku tak návštevou reštaurácie vôbec neušetríte tak veľa času. Nevýhoda spočíva aj v peniazoch. Dobré reštaurácie sú naozaj drahé, a teda pravidelná strava v reštauráciách bude rozhodne veľkou záťažou pre váš rozpočet.

Nízka cena, ale nekvalitné jedlo

Opačná situácia nastáva v prípade fastfoodov, ktoré si môžete často nechať doručiť aj domov. V tomto prípade získate jedlo za naozaj dostupnú cenu a pomerne rýchlo. Nemusíte nikam chodiť, takže v tomto smere ušetríte množstvo času. Obrovskou nevýhodou je však samotná kvalita, respektíve nutričná hodnota jedla. Fastfood jedlo je vyrábané z rôznych polotovarov a metódami, ktoré rozhodne nie sú zdravé. V tomto prípade tak riskujete rôzne zdravotné problémy, najmä ak sa jedlom z fastfoodu napchávate pravidelne.

Donáška jedla Bratislava – ultimátny kompromis?

Tu sa k slovu dostáva práve spomínaná donáška jedla Bratislava, ktorú môžete využiť napríklad v prípade, že zháňate jedlo Lamač. Donáška jedla v sebe spája výhody oboch doteraz spomínaných riešení. V prvom rade je rýchla a lacná, obed vám príde rýchlo domov a dostupný je za naozaj výhodnú cenu. No zároveň, jedná sa o kvalitné jedlo pripravované z čerstvých surovín. Prakticky, jedlo, aké by ste dostali aj v kvalitnej reštaurácii.

Stačí navštíviť web JedloBratislava.sk a objednať si. Stojí to za to!

 

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej