ONLINE MAGAZIN

Kamery, cloud a bezpečnost

Bezpečnostné kamery sú určené pre nepretržitý dohľad 24/7. S ich pomocou môžete mať neustály prehľad o tom, čo sa práve deje u vás doma, a to odkiaľkoľvek na svete. Video zvyčajne ukladajú na pamäťovú kartu, ktorá je vložená priamo do kamery, alebo do cloudu, tz. Cloud Recording.

Pamäťové karty nie sú z dlhodobého hľadiska tým najvhodnejším médiom pre záznam, pretože sa ich pamäťové bunky neustálym prepisovaním opotrebúvajú. Mohlo by sa ľahko stať, že karta vypovie službu v tom najhoršom momente a vy nebudete mať zaznamenané práve to najdôležitejšie. Odporúčame preto pre lokálne zálohy voliť vždy väčšiu kapacitu pamäťovej karty, pretože napr. pri 16 GB karte znamená 1 TB dát viac ako 62 úplných prepísaní karty, zatiaľ čo u 256 GB karty sú to len 4 prepísania. Keď však chcete istotu, uložte video do cloudu „na internet“ a máte bezpečnú a dobre chránenú zálohu.

Cloud Recording ZADARMO pre 24 hodín

Nové domáce bezpečnostné kamery D-Link podporujú službu Cloud Recording a pre každého ponúkajú bezplatný program FREE pre max. 3 kamery s archiváciou záznamov na 1 deň (neobmedzený priestor). To zvyčajne postačuje, pretože v prípade potreby si video z kamery viete do 24 hodín od záznamu ľahko stiahnuť do počítača alebo mobilu. Zo strany D-Linku je to veľmi ústretový krok, pretože cloudové služby bývajú obvykle spoplatnené, obzvlášť pokiaľ ide o archiváciu veľkých objemov dát ako je video z kamery. Ich servery sú navyše umiestnené v Európe (Nemecko), kde platia prísne predpisy o ochrane osobných údajov a GDPR. Zabezpečenie je tu preto na špičkovej úrovni.

V prípade, že chcete viac, môžete si za 2,49€ mesačne aktivovať program BASIC, pri ktorom každé video ostáva archivované po dobu 7 dní, alebo za 4,99€ program PREMIUM s archívom na 14 dní pre až 5 kamier, prípadne program PRO pre max. 10 kamier s archívom až na 30 dní za 9,99 mesačne. Tieto služby ponúka D-Link aj za zvýhodnené ročné predplatné s tarifom od 24,99€ do 99,99€ (pri každom tarife ročná úspora 16%).

Na prístup, obsluhu a nastavovanie všetkých smart zariadení D-Link vo vašej domácnosti budete používať len jednu veľmi intuitívnu aplikáciu – mydlink. Váš digitálny život sa tým zjednoduší, pretože celý systém je navrhnutý s ohľadom na používateľov, ktorí nepotrebujú žiadne výnimočné znalosti alebo technické zručnosti. S jej pomocou získate vo svojom smartfóne okamžitý prístup ku svojim kamerám a cloudovým službám alebo záznamom Cloud Recording.

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej