ONLINE MAGAZIN

So Slovak Lines do Viedne opätovne s mimoriadnou “nekonečnou” ponukou

Slovak Lines prišiel s ďalšou špeciálnou ponukou s názvom “Nekonečná Viedeň”. Zákazníci po kúpe nového Travel Passu môžu cestovať do Viedne či Schwechatu v komfortných autobusoch Setra až do konca roka zadarmo.

Vďaka špeciálnemu Travel Passu môžu cestujúci jazdiť do konca roka do Viedne a Schwechatu len za 49 eur. Počet jázd pritom nie je obmedzený a Viedeň si tak môžu užívať donekonečna. Cestujúci môžu použiť Travel Pass na zakúpenie jednosmerných lístkov na spomínanej trase Bratislava – Viedeň akýmkoľvek smerom. Travel Pass použijú pri nákupe lístka v aplikácii alebo na webe Slovak Lines, ktorého cena bude následne 0 eur.

“Veľmi nás teší, že situácia u nás aj v okolitých krajinách je stabilná, čo umožňuje cestovať za letnými zážitkami do okolitých miest vrátane Viedne. Naša linka sa opätovne rozbehla a zákazníci si nový Travel Pass priam vypýtali”, hovorí Pavol Labant, generálny riaditeľ Slovak Lines a dodáva, “som veľmi rád, že obľúbená Viedeň nezostane vďaka našej ponuke bez slovenských návštevníkov.”

Travel Pass je neprenosný a používať ho môže iba cestujúci, ktorý si ho zakúpil, to znamená, že meno a priezvisko zákazníckeho účtu musí byť rovnaké s dokladom totožnosti. Viac informácií na stránke https://www.slovaklines.sk/sk/cestovanie/travel-pass.

Do Viedne a Schwechatu aktuálne 19-krát denne

Prvý spoj Slovak Lines odchádza z autobusovej stanice Nivy na Schwechat už o 03:00 hod. ráno a o 3:55 odchádza z letiska späť do Bratislavy. Prvý spoj až do Viedne odchádza z Nív o 6:00 s príchodom do Viedne o 7:25 hod. Posledný spoj z Viedne odchádza až o 23:30.

Viedeň ako ju nepoznáte

Aj Viedeň teraz zažíva to, čo mnohé iné mestá na svete, ktoré sú pre turistov magnetom – je takpovediac “prázdna”. Využite túto situáciu a užívajte si neopakovateľnú atmosféru, keď sa nebudete musieť tlačiť v ZOO v Schönbrunne, na atrakciách v Prátri, či si len tak vychutnávať viedenskú kávu s domácimi. Rady pred múzeami či galériami sú aktuálne  minulosťou. V múzeu umenia Albertina si tak môžete vychutnať bez čakania napríklad stálu výstavu Obrazy od Moneta až po Picassa, jednu z najvýznamnejších európskych zbierok medzinárodnej klasickej moderny. Okrem toho na vás aktuálne čaká jedinečná výstava Majstrovské diela z oblasti grafiky. Ide o zbierku grafík, ktorá obsahuje množstvo diel Dürera, Michelangela, Rembrandta, Schieleho či Klimta.

Aké sú aktuálne podmienky a pravidlá pre cestujúcich?

Cestujúci sú naďalej povinní v rámci preventívnych opatrení v autobusoch nosiť ochranné rúška. Priamo na AS Nivy sa nachádza ‘rúškomat‘, ktorý bol jeden z prvých na Slovensku, pričom rúška sa dajú kúpiť aj priamo u vodiča. Cestujúci majú pri nástupe do autobusu k dispozícii aj dezinfekciu.

Nové doplnkové služby

Prémiové sedadlo, garanciu odletu, lístok pre psa, batožinu navyše alebo nadrozmernú batožinu. Aj tieto nové doplnkové služby prináša spoločnosť Slovak Lines v rámci vylepšenia mobilnej aplikácie. “Cestujúci na Schwechat si môžu zakúpiť garanciu odletu, s ktorou sa mu pri neočakávaných komplikáciách postaráme o to, aby určite stihol odlet a v krajnom prípade preplatíme prepadnutú letenku až do výšky 1500 eur”, upresňuje Pavol Labant, generálny riaditeľ Slovak Lines.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej