ONLINE MAGAZIN

Objavujte Moravskosliezsky kraj zadarmo

Predĺžte si tohtoročné leto a spoznajte pritom to najlepšie z Moravskosliezskeho kraja zadarmo! V septembri a októbri dostanete jedinečnú možnosť navštíviť desiatky top miest kraja hrdého nielen na svoju priemyselnú tradíciu bez platenia vstupného.

Kosarna / FOTO archív Moravian Silesian Tourism /

Moravskosliezsky kraj sa v rámci oživenia cestovného ruchu rozhodol predĺžiť tohtoročnú turistickú sezónu. V priebehu septembra a októbra 2020 tak ktokoľvek, kto zavíta do regiónu, dostane možnosť navštíviť výber tých najatraktívnejších miest úplne zadarmo.

Hukvaldy / FOTO archív Moravian Silesian Tourism /

Ak chcete zblízka spoznať Beskydy či Jeseníky, ochutnať špeciality miestnej kuchyne, navštíviť unikátne miesta pripomínajúce výraznú technickú a remeselnú vyspelosť severnej Moravy a Sliezska alebo si proste len predĺžiť leto a ušetriť pritom za vstupné, nemali by ste u nás v septembri a októbri chýbať!

Vstupy zadarmo ponúknu možnosť úplne zdarma navštíviť niekoľko desiatok atraktivít naprieč Moravskosliezskym krajom. Tešiť sa môžete na prehliadky najrôznejších múzeí, hradov a zámkov, galérií a mnohých ďalších zaujímavých miest. V septembri a októbri budete mať šancu pozrieť si zadarmo napríklad Hrad Hukvaldy, Hrad Sovinec, Zámok Bruntál, navštíviť Archeopark v Chotěbuzi či Múzeum Šípka, nasať atmosféru Kosárny v Karloviciach a mnoho ďalšieho.

Kunín zámok / FOTO archív Moravian Silesian Tourism /

Kompletný zoznam zapojených top atraktivít nájdete na www.vstupyzdarma.cz

Množstvo inšpirácií na výlety do Česka sa nachádza na www.kudyznudy.cz

Fotografia na titulke: Hradec nad Moravicí FOTO Archiv Moravian Silesian Tourism

Mohlo by vás zaujímať:

Nezaradené

Určená pre profesionálnych fotografov s kapacitou 1TB

Spoločnosť Kingston Digital oznámila zahájenie predaja pamäťovej karty Canvas React Plus V60 SD. Tento najnovší prírastok rozširuje rad pamäťových kariet Canvas React určených pre vášnivých fotografov, ktorí využívajú rozhranie UHS-II.

Čítať ďalej
Náš tip Nezaradené Osobnosti Lines

Spomienka na JFK

60. výročie úmrtia prezidenta Kennedyho V novembri odvysiela televízna stanica Viasat History sériu dokumentov pri príležitosti 60. výročia jedného z najšokujúcejších a dejiny určujúcich momentov 20. storočia, atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho. Počas dvoch nedieľ (19. a 26. novembra) predstaví Viasat History tri nové dokumenty, ktoré odhalia nové skutočnosti z osudného dňa 22. novembra, ktorý otriasol […]

Čítať ďalej
Cestovanie Film Náš tip Nezaradené Príroda Radíme Vám

Putovanie krajinou Dolného Rakúska zážitkovými vlakmi spoločnosti Niederösterreich Bahnen

Vitajte v Puchbergu pod horou Schneeberg Naša turisticko – novinárska skupina sa tentokrát rozhodla svoj turistický trip po spolkovej krajine Dolné Rakúsku, začať v malebnom mestečku Puchberg am Schneeberg. Puchberg am Schneeberg sa nachádza 80 km južne od Viedne v romantickom, údolí, na úpätí 2 076 m vysokého Schneebergu a je rajom pre milovníkov hôr a […]

Čítať ďalej