ONLINE MAGAZIN

Túto sezónu odštartujú tie najlepšie podujatia v Bratislave

Najlepšie podujatia v Bratislave

Upustili ste v dôsledku nepriaznivej situácie v cestovnom ruchu zo zahraničnej dovolenky? Obávate sa pri prekročení hraníc o svoje zdravie? Zatiaľ jedinou a dostupnou možnosťou, ako sa toto leto trochu odreagovať, sú preto čarokrásne zákutia, pamiatky, turistické trasy alebo obľúbené apartmánové rezorty u nás na Slovensku.

Vycestovať a spoznať ich krásu môžete aj vy. Možností je naozaj veľa. My sme sa vám ale rozhodli predstaviť zaujímavé podujatia v Bratislave, ktoré sa toto leto rozhodne oplatí navštíviť!

Prevetrajte si hlavu

Napriek tomu, že sa to možno až tak nejaví, leto sa vo svojej kráse a plnej sile ešte len predvedie. Vysoké letné horúčavy budú toho „najlepším“ dôkazom. Užívať si v takýchto podmienkach dovolenku bez prítomnosti mora a jeho osviežujúcej vlhkosti nie je ale vždy príjemné.

Preto vám možno padne pri spoznávaní alebo návšteve Bratislavy jazda historickým Prešporáčikom. V priebehu 35 minút príjemnej jazdy si tak vy aj celá vaša rodina alebo priatelia užijete mesto do posledného detailu.

Rozhýbte svoje bránice

Smiech lieči a vy sa o tom v tejto neľahkej dobe môžete presvedčiť na zaujímavom stand-up predstavení Pančlajn. Mierne pikantný humor a satira predsa nikdy nikomu ešte neuškodili.

KC Dunaj na Nedbalovej v Bratislave dňa 20.8.2020 vás o tom v predstavení plnom sviežich hviezd určite presvedčí. Poriadne sa zasmejete a konečne rozhýbete aj svoje bránice.

Užite si atmosféru trópov

Ak by vám predsa len chýbala exotika a neviete si toto leto bez tropickej atmosféry predstaviť, odporúčame vám vybrať sa 31. júla na Tropical večer plní nezabudnuteľnej letnej hudby a osvieženia, ktorý vám zmesou tých najlepších tanečných mixov spríjemnia DJ Junior a Piggo.

Doplňte si svoje vzácne zbierky

Ak sa radi obklopujete originálnymi a vzácnymi doplnkami s historickou hodnotou, odporúčame vám vybrať sa niektorý víkend v čase od 25.07. – do 3.10.2020 na burzu starožitností v Červenom Kameni.

Trh starožitností na nádvorí Hradu Červený Kameň bude pre vás ideálnym miestom, kde budete mať možnosť si výberom originálneho, krásneho a historicky vzácneho doplnku skrášliť svoj domov.

Všetko sú to cenovo prijateľné verzie podujatí, vďaka ktorým sa dobre odreagujete, spoznáte veľa zaujímavých miest, zabavíte sa a zabudnete na všetok stres.

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej