ONLINE MAGAZIN

Ako dokážu moderné technológie zjednodušiť prácu a zvýšiť jej efektivitu

Nové technológie spôsobili revolúciu nielen v maloobchodnom priemysle, ale aj očakávaniach spotrebiteľov. Prijatie nového vývoja a jeho implementácie do podnikania, vytvára nové obchodné modely, ponúka užitočné služby či zaujímavé skúsenosti a pomáha získavať nových klientov s ich vysokou lojalitou.

My si povieme niečo o zariadeniach a technológiách, ktoré zjednodušujú podnikanie, prácu a zvyšujú vašu efektivitu už dlhšiu dobu, no možno ich neregistrujete.

Dostupné tonery do tlačiarne

Online prepojenie celého sveta pomocou internetovej siete zjednodušuje komunikáciu a eliminuje tvorbu zbytočného odpadu v podobe tlačených dokumentov. Elektronizácia uľahčuje mnohé administratívne úkony a prácu ľudí. Aj napriek tomu sú však tlač a vždy dostupné tonery do tlačiarne v mnohých profesiách stále mimoriadne dôležité doplnky, bez ktorých sa viaceré pracovné úlohy jednoducho nedajú vykonávať.

Preto bude lepšie, ak si dodávateľa takýchto vždy dostupných a cenovo výhodných tonerov do tlačiarne pre svoj podnik alebo domácu kanceláriu nájdete aj vy.

Mobilná a moderná ekasa

Vďaka internetu, centrálnemu registru a novým podmienkam, ktoré sa u nás zaviedli len prednedávnom, máme zjednodušený aj spôsob platenia a uzatvárania obchodu. Žiadne starosti s večernou uzávierkou, všetko sa vďaka modernej, mobilnej ekase a platobnému terminálu vybaví pohodlne a rýchlo cez internet, v niektorých prípadoch dokonca z vášho tabletu alebo mobilu.

Aplikácie na online komunikáciu

Obľúbenosť online aplikácií, ktoré mnohým z nás pomohli pracovať z domu aj počas karantény, si viacerí obľúbili a používajú na komunikáciu pri práci naďalej. Nielen kompatibilné lacné tonery, ale aj rýchle chatovanie cez messenger sa tak stáva súčasťou našej práce. A ktovie, možno to bude nakoniec v budúcnosti jeden z najdôležitejších doplnkov na kontrolu a riadenie celej spoločnosti.

S pomocou týchto a ďalších moderných a mobilných aplikácií či zariadení sa vaša práca vykonáva oveľa lepšie, ste efektívnejší a disponujete väčším množstvom času, ktorý tak môžete využiť na ďalšie iné dôležité veci, prípadne sa venovať rodine a priateľom.

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej