ONLINE MAGAZIN

Užite si toto leto vo Vysokých Tatrách a zistite, čo je to aktívny odpočinok

Vysoké Tatry si mnohí z nás vedia spojiť len so zimnou dovolenkou. S lyžami, vareným vínom a výhľadom na krásne zasnežené hory. V skutočnosti je ale tento región v lete ešte krajší a útulnejší a priťahuje milovníkov pešej turistiky. Zabudnite preto na nepríjemné problémy a naplánujte si toto leto dovolenku v Tatranskej Lomnici.

Návšteva tohto regiónu vás inšpiruje, naplní a povzbudí.

Slovensko je svojimi pohoriami krásnych Vysokých Tatier známe, a ak sa vám nevydarila letná dovolenka v exotike, riešenie je jasné. Rezervujte si krásne ubytovanie v Tatranskej Lomnici a veľmi rýchlo na týchto horách zistíte, čo je skutočný aktívny odpočinok.

Na čo sa môžete vo Vysokých Tatrách tešiť?

Vysoké Tatry majú niekoľko lyžiarskych stredísk a národný park TANAP, čo je slávna biosférická rezervácia. Nájdete tu ale aj veľa zábavných podnikov, v ktorých život nekončí dňom ani nocou, presne tak, ako to v turistických rezortoch funguje. Milovníci lyžovania si tu nájdu svoje obľúbené trasy niekedy až do konca jari. Pre tých, ktorí milujú krásu prírody, sú tu zasa najkrajšie letné túry v Tatrách.

V Tatranskej Lomnici sa nachádza aj golfové ihrisko, takže o zábavu máte postarané. Rodičia s deťmi môžu navštíviť vodné parky v Bešeňovej alebo Poprade. Milovníci umenia ocenia múzeum TANAP a galériu umenia.

Príroda a podmienky v Tatrách sú teda na relax ako stvorené, nezabudnite si ale včas rezervovať termín nájsť vhodné ubytovanie. Vaše pľúca sa naplnia čerstvým vzduchom a telo ožije „zdravým duchom“.

Zistíte zároveň, čo je to aktívny odpočinok a prežijete dovolenku bez prekážok. Nehrozia vám tu žiadne nepríjemné horúčavy a vždy sa dostanete aj vďaka chutnému jedlu do nálady. Tak sa sem toto leto rozhodne vyberte a s plnými dúškami si ho užite!

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej