ONLINE MAGAZIN

Spoločnosť D-Link predstavila všestrannú sadu All-In-One s kamerou na meranie teploty

Na celom svete sa vyvíja obrovské úsilie pri sledovaní vývoja COVID-19. Spoločnosť D-Link, líder na trhu v oblasti sieťových a monitorovacích riešení, uvádza svoje úplne nové screeningové kamery s označením DCS-9500T pre rýchle snímanie teploty pokožky. DCS-9500T je inteligentná sada typu všetko v jednom, ktorá sa dodáva s termografickú kamerou s dvojitým objektívom, kalibračnou jednotkou Black Body a tiež softvérom na správu videa.

Sada DCS-9500T kombinuje termálnu zobrazovaciu technológiu s umelou inteligenciou (AI) na identifikáciu, či majú osoby v zábere kamery zvýšenú teplotu. Ak to detekuje, automaticky sa spustí zvolený alarm. Táto technológia bola vyvinutá špeciálne pre monitorovanie veľkých rušných oblastí – ako sú školy, továrne, kancelárske budovy, letiská alebo nemocnice – a umožňuje rýchlu detekciu teploty pokožky súčasne až u 30 osôb s presnosťou merania ± 0,3°C. Na presné meranie je vybavená nevyhnutnou kalibračnou jednotkou Black Body a kamerou s vysokou presnosťou s širokouhlým tepelným objektívom a teplotným senzorom s vysokým rozlíšením , ktoré poskytujú ostrý tepelný obraz a veľmi presné výsledky merania teploty. Spolu s optickým obrazovým senzorom s rozlíšením Full HD môže kamera vytvoriť výnimočne kvalitné zábery, ktoré poskytujú živý obraz z kamery s vrstvou s informáciami z meraní teploty v jedinom obraze.

Pre viac informácií prosím kontaktujte miestne zastúpenie D-Link. http://www.dlink.cz/

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej