ONLINE MAGAZIN

Zákazníci dostanú od kuriéra aj ochranné rukavice

Ku každej zásielke, ktorá si vyžaduje biometrický podpis, pribalí spoločnosť O2 pre zákazníka jeden pár ochranných rukavíc. Na tomto opatrení, ktorého cieľom je ešte viac minimalizovať riziko prenosu nákazy vírusu COVID-19 sa spoločne dohodli zástupcovia O2 a Slovak Parcel Service.

„Ako zodpovedná spoločnosť si uvedomujeme, aké dôležité je v súčasnosti dodržiavať najprísnejšie hygienické štandardy. Už samotné biometrické podpisovanie bez nutnosti výmeny papierových dokumentov, ktoré sme zaviedli už dávnejšie, sa v tomto období ukazuje ako obrovská výhoda. Napriek tomu, sme sa aj preto rozhodli pristupovať k našim zákazníkom s ešte väčšou zodpovednosťou.  V prípade, že im prostredníctvom kuriéra doručujeme zásielku so zmluvou, ktorú zákazník musí podpísať biometricky v tablete, automaticky mu k zásielke pribalíme aj pár ochranných rukavíc. Tieto by mal zákazník použiť jednorazovo a po podpise zmluvy ich odseparovať,“ upresňuje Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2 Slovakia.

Obidve spoločnosti v ostatných týždňoch urobili niekoľko významných ochranných opatrení, ktoré si vyžadovali značné investície, a to s jediným cieľom – chrániť bezpečnosť zamestnancov a zákazníkov pred šírením koronavírusu.

Spoločnosť Slovak Parcel Service zabezpečila šesťsto kuriérom ochranné pomôcky v podobe respiračných masiek a rúšok, ochranných rukavíc, dezinfekčných gélov a vitamínov. „Ochrana našich kuriérov je pre nás v súčasnosti najdôležitejšia. Rovnako sme vyzývali aj našich zákazníkov, aby sa pri preberaní zásielok správali zodpovedne a tiež sa chránili. Dnes však vďaka spolupráci s O2 ideme ešte ďalej. A priamo našich zákazníkov už v súčasnosti vybavujeme ochrannými rukavicami, v ktorých by mali realizovať biometrický podpis zmlúv v tabletoch,“  hovorí Ján Ťurek, konateľ spoločnosti Slovak Parcel Service.

Obe spoločnosti veria, že týmto krokom budú motivovať aj ďalšie subjekty, aby sa správali zodpovedne nielen voči svojim zamestnancom, ale aj k zákazníkom. Bezpečnosť a zdravie je v súčasnosti tou najvyššou prioritou.

Informácie o opatreniach súvisiacich s pandémiou vírusu COVID-19 nájdete aj na www.sps-sro.sk a na www.o2.sk/ostandoma

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Radíme Vám Tlačová správa

Cestovný ruch v Česku naberá na sile, počet turistov sa vlani dostal na predcovidové čísla.

V Česku sa v minulom roku ubytovalo v hromadných ubytovacích zariadeniach takmer 10 miliónov zahraničných turistov (43,3 % z celkového počtu). Ďalších takmer 12,5 milióna hostí tvorili samotní Česi (56,7 %), ktorí sa rozhodli stráviť dovolenku v domácich ubytovacích zariadeniach. Celkovo tak vlani počet turistov, ktorí do Česka zamierili, presiahol 22 miliónov a narástol medziročne […]

Čítať ďalej
Health Tlačová správa Zdravie

Nadácia MiddleCap Help a sieť očných optík FOKUS štartujú charitatívny projekt FOKUS pre seniorov

Sieť očných optík FOKUS v spolupráci s nadáciou MiddleCap Help štartujú projekt so zameraním na zlepšenie zraku pre seniorov. Cieľom projektu s názvom FOKUS pre seniorov je priniesť lepší a jasnejší zrak do života seniorov, ktorí si zaslúžia žiť s väčším komfortom a dôstojnosťou v domovoch pre seniorov po celom Slovensku. V rámci pilotného dielu […]

Čítať ďalej