ONLINE MAGAZIN

Kopec zimných zážitkov a wellness v hoteloch SOREA

Zima má bezpochyby svoje čaro a to nielen vďaka rozprávkovej atmosfére ktorou oplýva, ale taktiež pre množstvo obľúbených športov, ktoré sa nám v tomto ročnom období ponúkajú.Návštevníkov vítajú rôzne lyžiarske strediská.

Jedným z vychýrených je napríklad lyžiarske stredisko JASNÁ v Nízkych Tatrách.
Pohľad naň si môžete vychutnať prostredníctvom panoramatického výhľadu z novootvoreného wellness
centra, WELLNESS EUPHORIA v hoteli SOREA SNP v Demänovskej doline. Špičkové wellness centrum zahŕňa PANORAMA POOLS, FAMILY WELLNESS či SAUNOVÝ SVET a uspokojí požiadavky aj tých najnáročnejších návštevníkov.


Wellness URANIA, Hotel SOREA URÁN

Neďaleko v stredisku JASNÁ sa nachádza aj hotel SOREA MARMOT v blízkosti kabínkovej lanovky. Po náročnej lyžovačke si tu môžete dopriať oddych v saune či pod rukami skúseného maséra. Obľúbenou lokalitou Nízkych Tatier je rovnako Liptovský Ján ktorý je známy výskytom termálnej vody s odpočinkovými i ozdravnými účinkami.
Blahodárne účinky tejto vody, priamo v hotelovom bazéne, na vás čakajú počas ubytovania v hoteli SOREA MÁJ (Liptovský Ján). Lyžiarske strediská Tatranská Lomnica či Štrbské Pleso každým rokom lákajú stále väčší počet návštevníkov.
Niet sa čomu diviť, tieto TOP lyžiarske strediská ponúkajú skutočne špičkové služby pre všetky generácie.


Masážne centrum AYUR GANESH,
Hotel SOREA REGIA

K dokonalej zimnej dovolenke však patrí aj hrejivý relax. Ten si môžete dopriať napríklad v modernom wellness centre WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU v hoteli SOREA TRIGAN na Štrbskom Plese. Možno pre vás bude zaujímavá práve výsada, na lyžiach až k hotelu,čo je jedna z výhod ubytovania v hoteli SOREA URÁN v Tatranskej Lomnici.
Zlyžujte 6,5 km dlhou zjazdovkou z výšky 2 196 m.n.m. cez Lomnické sedlo a ponorte sa do bubliniek a sauny v hotelovomwellness centre, WELLNESS URANIA.
V tichom prostredí, neďaleko centra Tatranskej Lomnice je rovnako situovaný aj hotel SOREA TITRIS.

Okolie hotela je plné možností na rôzne zimné športové aktivity, hotelové wellness centrum AQUA Relax zase podnecuje návštevníkov odovzdať sa naplno nečinnému odpočinku. Pre rodiny s deťmi však môže byť zaujímavý aj pobyt v hoteli SOREA HUTNÍK v Tatranských Matliaroch, s hotelovými službami, ktoré sa vám postarajú o tú najlepšiu
rodinnú zábavu.


Wellness EUPHORIA, Hotel SOREA SNP

V tichom prostredí Ľubovnianskych kúpeľov, priamo v doline minerálnych prameňov navyše v blízkosti troch lyžiarskych vlekov nájdete hotel SOREA ĽUBOVŇA.
Lyžiarske stredisko Vysoká, v krásnej prírode na severe Levočských vrchov, blízko hotela, ponúka zjazdovky pre všetky kategórie lyžiarov,
od úplných začiatočníkov až po naozaj skúsených lyžiarov.
A pokiaľ nie ste milovníkom lyžovačiek a rušné uličky hlavného mesta vás lákajú viac ako ticho prírody, možno pre vás bude zaujímavé špičkové ubytovanie v hoteli SOREA REGIA, priamo na bratislavskom hradnom vŕšku, kde máte krásu zimného veľkomesta ako na dlani.


Hotel SOREA TITRIS

Navyše, od septembra má pre vás REGIA novinku, a to ajurvédske masážne centrum AYUR GANESH, kde vám skúsení terapeuti, pochádzajúci až z ďalekej Indie, poskytnú účinné relaxačné masáže, ktorých cieľom je navodiť v tele rovnováhu a zbaviť sa stresu.
Koniec koncov, či už máte radi aktívny zimný odpočinok v podobe športov či lyžovačky, ktorá je v zime mimoriadne obľúbená, alebo preferujete skôr relax a ničnerobenie, veríme že si z ponuky hotelovej spoločnosti SOREA každý vyberie to pravé pre svoju zimnú dovolenku. SOREA – sieť hotelov na Slovensku, patrí do skupiny elitných značiek ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky.
Svedčí o tom aj ocenenie komisie expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands ktorá udelila našej spoločnosti cenu Slovak Business Superbrands Award 2017, 2018 aj 2019.

Foto na obálke: Hotel SOREA TITRIS

Text: Sorea

Viac informácií o pobytoch nájdete aj tu: www.sorea.sk

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej