ONLINE MAGAZIN

IKEA začína s predajom dizajnových reproduktorov SYMFONISK

Dokonalé prepojenie zvuku a interiérového dizajnu. Presne to stelesňuje nová kolekcia dostupných Wi-Fi reproduktorov SYMFONISK, ktorá vznikla v spolupráci IKEA so spoločnosťou Sonos. Najhlasnejšia stolná lampa na svete alebo policový reproduktor budú na Slovensku dostupné už od 30. januára 2020 a potešia nejedného milovníka dizajnu a moderných technológií. Oba produkty podporujú bezplatnú verziu hudobnej aplikácie Spotify, a tak je kvalitný zvuk teraz dostupný naozaj pre každého.

Kolekcia SYMFONSIK popiera tradičný vzhľad moderných technológií a oblieka vysoko kvalitný zvuk do podôb, v ktorých by ste ho možno nečakali. Urobte sebe a svojim blízkym radosť kúskom nábytku, ktorý dobre vyzerá aj znie. Produkty zo série SYMFONISK budú na Slovensku dostupné už od 30.januára 2020. Kolekcia obsahuje stolnú lampu s Wi-Fi reproduktorom a policu s Wi-Fi reproduktorom v dvoch farebných prevedeniach: čierno-zlatá, bielo-šedá. Zatiaľ čo IKEA stojí za znalosťami bytového zariadenia a dizajnu, spoločnosť Sonos prispela svojimi rozsiahlymi znalosťami o kvalitnom zvuku. Oba výrobky sa ovládajú prostredníctvom aplikácie Sonos a sú kompatibilné s výrobkami z ponuky spoločnosti Sonos.

Okrem toho má IKEA ešte jednu dobrú správu. V aplikácii Sonos je teraz dostupná aj bezplatná verzia obľúbenej hudobnej platformy Spotify. Vyberte si playlist s tými najväčšími hitmi a spríjemnite si atmosféru v domácnosti.

Keď dizajn a funkcie idú ruka v ruke

Zvuk a svetlo sú dva dôležité prvky pre navodenie správnej atmosféry v domácnosti. So stolnou lampou SYMFONISK môžete počúvať hudbu, rádio aj podcasty. Ak chcete získať stereo zvuk alebo hudbou naplniť niekoľko miestností súčasne, môžete zakúpiť dva reproduktory SYMFONISK či ktorýkoľvek reproduktor Sonos. Stolná lampa SYMFONISK kombinuje svetlo a zvuk v jednom výrobku tak, aby vaša domácnosť nebola preplnená zbytočnými zariadeniami a káblami.

Stolná lampa s Wi-Fi reproduktorom SYMFONISK; 179 €

Policový reproduktor SYMFONISK je multifunkčný reproduktor za dostupnú cenu. Navyše, bol ocenený aj prestížnou medzinárodnou cenou Red Dot Design Award 2019 za produktový dizajn. Keď reproduktor pripevníte k stene, ušetríte miesto a využijete ho zároveň ako praktickú poličku. „Policový reproduktor môžete pripevniť na stenu alebo ho umiestniť na policu, zvislo aj ležmo, ako zarážku na knihy alebo iba tak, samostatne. To všetko bez toho, aby to ovplyvnilo kvalitu zvuku alebo zážitok z počúvania hudby,“ hovorí Radka Nováková, Sales Leader v IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Policový reproduktor s Wi-Fi SYMFONISK; 99,90 €

Oba reproduktory zo série SYMFONISK sú súčasťou rodiny inteligentných výrobkov pre domácnosť IKEA Home smart. Okrem nich tam patrí ešte inteligentné osvetlenie. Žiarovky, svetelné panely a integrované osvetlenie sa dokáže prispôsobiť vašim každodenným činnostiam (farba aj sýtosť svetla). Súčasťou sú aj Bluetooth reproduktory ENEBY a automatizované rolety KADRILJFYRTUR, ktoré môžete ovládať aj z pohodlia postele alebo ich nastaviť tak, že sa vytiahnu chvíľu pred tým, ako zazvoní váš budík. Srdcom inteligentnej domácnosti je brána TRÅDFRI a aplikácia IKEA Home smart. K bráne TRÅDFRI je možné pridať inteligentné osvetlenie aj rolety a všetko ovládať pomocou aplikácie. Aplikácia umožňuje ovládať každé svietidlo samostatne, vytvárať rôzne svetelné nálady a taktiež sťahovať a vyťahovať rolety.  

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej