ONLINE MAGAZIN

Elegantná a výkonná PowerBank s Quick Charge 3.0 a USB-C ™ PD

Verbatim PowerBank 10 000 mAh Quick Charge 3.0 & USB-C s typovým označením 49576, predstavuje elegantné kompaktné zariadenie, ktoré zaujme najmä svojou univerzálnosťou, jednou z najvyšších skutočných nameraných kapacít a tiež podporou všetkých dôležitých štandardov pre rýchle nabíjanie –  a to ako pripojených zariadení tak i samotnej powerbanky.

Má rozmery 135,5 × 70 × 13,5 mm, hmotnosť 230 g a kapacitu 10 000 mAh / 3,7 V, pričom menovitá kapacita je 6800 mAh / 5 V. To postačuje zhruba k trojitému nabitiu iPhonu. Je vybavená dvoma portami USB-A QC 3.0 a jedným portom USB-C PD, takže možno súčasne nabíjať až tri zariadenia a vyhovuje požiadavkám nového štandardu Quick Charge 3.0 (QC 3.0). Maximálna výstupná 3 A pri 5 V potom zaisťuje rýchle nabíjanie. V praxi to znamená až 4-krát rýchlejšie nabíjanie ako so štandardnou nabíjačkou, pričom nabíjanie kompatibilného zariadenia na 80% kapacity trvá iba 35 minút.

USB-C PD je port USB, ktorý podporuje technológiu pre rýchle nabíjanie Power Delivery (PD). Začína sa na 5 V a podľa požiadaviek zariadenie, ktoré nabíja, môže dodávať až 20 V. V prípade, že sú prepojené dva telefóny podporujúce technológiu PD nabíjacím káblom USB-C, jedno zariadenie môže nabíjať druhej aj bez ďalšieho napájacieho zdroja.

Ak sa chytáte na dlhšiu cestu, budete určite chcieť vedieť koľko energie v powerbance zostáva. K tomu slúži tlačidlo ukazovateľa stavu batérie. Samotnú PowerBank možné nabíjať cez port Micro B USB-C PD, ktorý funguje ako vstup aj výstup. LED bliká počas nabíjania powerbanky aj nabíjanie zariadenia. Po úplnom nabití LED prestane blikať.

PowerBank s Quick Charge 3.0 & USB-C sa dodáva v striebornom prevedení vopred nabitá, takže ju možno okamžite po nákupe používať. Súčasťou balenia je kábel USB-A na Micro B a príručka pre rýchly štart.

https://www.verbatim-europe.cz/cz/prod/10000mah-power-bank-quick-charge-30–usb-c-dual-input-49576/

Táto PowerBank má navyše prvenstvo v porovnávacom testovaní 20 powerbank, ktoré pripravil časopis Computer.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej