ONLINE MAGAZIN

CASIO EDIFICE EQB-1000D-1AER

Pánske hodinky s kovovým puzdrom a remienkom, bluetooth, stopky, budík, svetové časy.
Solárne napájanie. Zafírové sklo. Vodotesnosť – 100M
Dizajn je inšpirovaný špičkovými športovými vozidlami. Zdôrazňuje ho tenký profil s plochým rámom a presne tvarovanými očkami. Rám a číselník sú ošetrené takzvanou vlasovou upravou, ktorá evokuje precízne opracované automobilové diely. Inšpirujúc sa motoristickým športom, štyri skrutky sa spoja s rámom, aby naznačovali dizajn motora pretekárskeho automobilu.

PODROBNÝ POPIS FUNKCIÍ

Materiál puzdra: ušľachtilá oceľ

Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode).

Na dizajne týchto hodiniek si dal výrobca maximálne záležať, strojček s najmodernejšími technológiami
je zasadený do štíhleho slim puzdra, ktoré má na výšku len 8.9mm.

Napájanie: solárne napájanie (Tough solar)

Tough Solar je technológia napájania hodiniek Casio. Pod sklíčkom sa nachádzajú solárne články, ktoré premieňajú svetelnú energiu na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá v akumulátore a poháňa hodinky. Odpadá tak potreba výmeny batérie!

Materiál náramku: ušľachtilá oceľ

Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode).

bluetooth gpw 2000 spojenie

Hodinky sú cez bluetooth kompatibilné s mobilným telefónom. Podporované operačné systémy: iOS 10 alebo novší, Android 6.0 alebo novší.

Dátum – deň v mesiaci

Zobrazenie aktuálneho dňa v mesiaci od 1 do 31.

Dátum – deň v týždni

Zobrazenie aktuálneho dňa v týždni. Skratky dní sú v anglickom jazyku (v zriedkavých prípadoch je deň v týždni aj v nemčine alebo v inom jazyku).

Denný alarm

Alarm se opakuje každý den v zadaný čas.

Duálny čas

Okrem hlavného času hodinky umožňujú zobrazenie druhého času. Ideálne pre ľudí, ktorí majú známych alebo rodinu v inom časovom pásme a chcú jednoducho zistiť koľko je u nich hodín.

Hľadaj telefón

Stratili ste telefón? Jednoduchým stlačením tlačítka na hodinkách začne na telefóne zvoniť budík a môžete ho jednoducho nájsť.

Neo-displej

Vrstva na povrchu ručičiek, ktorá po krátkom nabití na svetle zabezpečuje ich dlhodobé osvetlenie v tme.

Stopky 1/100 sekundy – 24 hodín

Uplynutý čas, medzičas a konečný čas sú merané s presnosťou na stotiny sekundy. Maximálny meraný čas je 24 hodín.

Svetový čas

Na displeji viete jednoducho zobraziť časy vo vybraných hlavných mestách a lokalitách sveta.

Vodotesnosť: 100M/10ATM

Hodinky s označením vodotesnosti 100M/10ATM sú určené pre plávanie a šnorchlovanie, bez potápania s dýchacím prístrojom. 100M/10ATM označuje stupeň vodotesnosti štandardizovaný normou ISO 6425. ISO testy zahŕňajú striedanie teplôt, hĺbky, tlaku (vody, vzduchu) po rôzne dlhý čas v pokoji a pri manipulácii s operatívnou časťou hodiniek.

Sklíčko: zafírové

Zafírové sklíčko hodiniek má pôvod v laboratóriu a vzniklo tavením oxidu hlinitého (Al2O3) za prítomnosti vodíka a kyslíka pri teplote 2000°C. Po vykryštalizovaní do korundovej “hrušky” je narezané a ďalej spracovávané do požadovaného tvaru a veľkosti. Zafírové sklíčko je najtvrdšie sklíčko používané v hodinkách. V stupnici tvrdosti minerálov by bolo na druhom mieste za diamantom, je možné ho poškriabať prakticky len diamantom. Jeho jedinou nevýhodou je krehkosť.

Typ zapínania: Preklápacia pracka

Preklápacia pracka je najrozšírenejší spôsob zapínania náramkov a remienkov v hodinkách. Ide o jednoduchý a spoľahlivý spôsob zapínania. Pri náhodnom rozopnutí nedôjde k úplnému rozopnutiu a hodinky ostávajú na ruke.

A jedna doležita rada nakoniec.
Hodinky Casio Edifice a všetky ich rady treba kupovať iba u autorizovaných predajcov, napríklad na IRISIMO.SK, alebo v sieti predajní, ktoré nájdete tu: www.casio-watch.sk

Ceny jednotlivých prevedení:

EQB – 1000 D – 1AER – 299.-
EQB – 1000 HR – 1AER – 499,-
EQB – 1000 HRS – 1AER – 799,- / limitovaný počet /
EQB – 1000 TR – 2AER – 549,-  / limitovaný počet /

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej