ONLINE MAGAZIN

Nový regionálny riaditeľ Axis

Švédska spoločnosť Axis Communications, popredný svetový inovátor a zakladateľ odvetvia IP videodohľadu, oznamuje, že na pozícii nového regionálneho riaditeľa pre oblasť východnej Európy, Ruska a Spoločenstva nezávislých štátov nastupuje Magnus Zederfeldt.

Magnus Zederfeldt (57) pracuje v spoločnosti Axis už od roku 2008. Pred svojím novým vymenovaním bol zodpovedný za organizáciu obchodného systému v severnej Európe, za globálnu stratégiu pre prácu s distribútormi a od roku 2015 bol riaditeľom spoločnosti Axis pre juhovýchodnú Áziu. S viac ako dvadsaťročnými skúsenosťami v oblasti medzinárodného riadenia predaja a marketingu (z toho 15 vo vzťahu k podnikom vo východnej Európe) má Magnus povesť jedného z najlepších odborníkov pre prácu na zložitých, vysoko konkurenčných rozvíjajúcich sa trhoch.

„Vymenovanie za regionálneho riaditeľa spoločnosti Axis pre východnú Európu, Rusko a SNS je pre mňa veľká česť a zodpovednosť. Vysvetlím prečo,“ povedal Magnus Zederfeldt. „Analýza trhu, skúsenosti spoločnosti Axis v regióne v predchádzajúcich rokoch a rastúce finančné ukazovatele totiž naznačujú, že podnikanie v týchto krajinách má veľký potenciál a tunajší trh je pripravený na celý rad inovatívnych technológií, ktoré Axis prináša. Dúfam, že tieto podmienky a najvyššia kvalifikácia inžinierov, manažérov, predajcov a partnerov Axis nám umožní rýchlo rozvinúť naše podnikanie. Zákazníkom tak dáme do rúk tie najlepšie a najmodernejšie technológie pre budúcnosť.”

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Architektúra Automobily Business Cestovanie Film Gastronómia Náš tip outdoor

Slovak Lines 5 2022

Najnovšie vydanie In Drive magazínu je opäť v distribúcii.  

Čítať ďalej
Business

Najdrahší diamant sveta za 73 miliónov euro našli v Botswane

Svet má nový rekord. Je ním impozantná „Ružová hviezda“ – 59,6 karátu vážiaca diamant, ktorý bol vydražený začiatkom roku 2017 v hongkonskej aukčnej sieni Sotheby’s. Za ružový exemplár pomenovaný Pink Star zaplatil jeho nový majiteľ cez 73 000 000 euro. Vojna diamantov Diamant Pink Star ukradol prvenstvo modrému diamantu Oppenheimer Blue, ktorý bol v máji […]

Čítať ďalej