ONLINE MAGAZIN

NESTVILLE PARK

Objavte domov prvej slovenskej whisky v expozícii liehovarníctva a tradičných ľudových remesiel – Nestville Park, nachádzajúcej sa len 5 km západne od Starej Ľubovne, v dedinke Hniezdne.

Expozícia približuje návštevníkom minulosť a prítomnosť liehovarníckeho remesla, ktoré má na Spiši bohatú tradíciu, keďže pod Ľubovnianskym hradom bol nájdený najstarší zachovaný liehovar na území Slovenska. Nestville Park na tradíciu aktívne nadväzuje aj v súčasnosti a to výrobou prvej slovenskej whisky.
V areáli Nestville Parku sa nachádza čokoládovňa Nestville Chocolate, remeselný pivovar s reštauráciou Nestville Taberna, podniková predajňa Nestville Market, jazdecký areál Nestville Horses a apartmány Nestville Apartments.

Nestville Chocolate

Zavítajte do čokoládového kráľovstva Nestville Chocolate, ktoré spája výrobňu čokolády s príjemnou čokoládovňou. Ako jediná čokoládovňa v regióne ponúka vynikajúcu chuť kvalitnej čokolády a predstavuje históriu, samotné spracovanie a výrobu rôznych čokoládových špecialít.

Nestville Taberna

Navštívte novovybudovaný remeselný pivovar s reštauráciou Nestville Taberna, ktorý nadväzuje na dlhoročnú tradíciu varenia piva v obci Hniezdne. V pivovare s neopakovateľnou atmosférou spoznáte históriu a výrobu piva a ochutnáte nefiltrované a nepasterizované poctivé pivo varené z najkvalitnejších surovín – sladu, miestnej vody, chmeľu a pivovarských kvasníc.


Nestville Market

Príďte si počas spoznávania Nestville Parku zakúpiť tradičné slovenské mäsové a mliečne produkty do podnikovej predajne Nestville Market, situovanej hneď oproti hlavnému vstupu do Nestville Farm. Pod značkou Bača Paľo ponúka široký výber kvalitných a čerstvých produktov z domácej farmy od hovädzieho a bravčového mäsa, zabíjačkových špecialít, údenín až po mliečne a syrové výrobky z kravského a ovčieho mlieka.

Nestville Horses

Spoznajte Nestville Park z konského chrbta v jazdeckom areáli Nestville Horses, ktorý pozostáva z dvoch moderných stajní s kapacitou 10 a 14 boxov, kruhovky, pieskovej jazdeckej arény s tribúnou a priestranných výbehov. Stajne sú zamerané na chov frízskych koní, pri ktorom sa úzko spolupracuje s Holandskom, kde je samotný chov registrovaný.

Nestville Apartments

Naberte novú energiu, oddýchnite si a zažite pravú vidiecku atmosféru v komfortne zariadených apartmánoch Nestville Apartments, nachádzajúcich sa v areáli podnikovej predajne Nestville Market. Apartmány s celkovou kapacitou 16 lôžok s možnosťou prístelky upútajú na prvý pohľad svojim jedinečným vidieckym štýlom s ručne opracovaným drevom a kameňom a uspokoja aj tých najnáročnejších hostí.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej