ONLINE MAGAZIN

Jeseň prekvapení vo Wellness Hoteli Patince****

Wellness Hotel Patince**** sa nachádza v najjužnejšej obci Slovenska (Patince), v blízkosti Dunaja, asi 15 km východne od Komárna. Obec sa pýši najväčším počtom slnečných dní. Hotel disponuje s bohatými doplnkovými službami, relaxačnými a kozmetickými procedúrami, zábalmi, kúpeľmi a spa ošetrením. Exkluzívnou službou sú pravidelné cvičenia jógy, Aqua aerobiku a od tejto jesene každú sobotu aj tréning nordic walking-u pri Dunaji, smerom na jedinečný Prístav Patince.

Bazénový svet ponúka najväčší vnútorný zážitkový bazén s termálnou vodou na Slovensku. Miestny termálny prameň Hévíz s teplotou 27 °C, ktorý vyviera z hĺbky 200 metrov, patrí k reťazcu pridunajských prameňov. Teplota vody v bazénovom svete sa pohybuje v rozmedzí 30 – 36 °C. Hlavným cieľom pobytov počas jesenných chladných dní je pobyt v hotelovom bazénovom svete a nechať tak deti do sýtosti sa vyblázniť v teplej vode a aspoň trochu si zlepšiť plavecké schopnosti. Vo vnútornom bazénovom svete nájdete relaxačný zážitkový bazén s množstvom vodných atrakcií, detského bazéna s toboganom, vírivkou a sedacieho bazéna. Pre milovníkov sáun je pripravených hneď niekoľko druhov: fínska, švédska, parná, či bylinková aromatická sauna.

Do konca septembra môžu hostia využiť 10 % first minute zľavy na vybrané zimné dovolenky. Spúšťame nový pobyt Wellness Senior, čím chceme podporiť medzigeneračné trávenie voľného času u nás v hoteli. Tým, že sme family friendly, tak nezabúdame na našich najmenších. Počas víkendov máme pripravený animačné programy, o ktorý sa stará tím skúsených animátorov. Počas jesene a zimy máme pripravených niekoľko tematických pobytov: Halloweensky, Mikulášsky, Vianočný, Štefanský, Silvestrovský, ale aj Troch kráľov.

Poponáhľajte sa, celú ponuku pobytových balíčkov nájdete na www.wellnesspatince.sk  a aktuálne informácie aj na FB profile hotela.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej