ONLINE MAGAZIN

Predstavujeme Galaxy Note10: smartfón určený na to, aby vďaka jedinečnému výkonu vnášal do života vášeň

Najvýkonnejší rad smartfónov Galaxy Note určený pre tvorivé a pracovné využitie vybavený vylepšeným perom S Pen a fotoaparátom profesionálnej kvality s kreatívnymi nástrojmi je teraz k dispozícii v dvoch veľkostiach.

Spoločnosť Samsung Electronics dnes predstavila nový rad svojich prémiových smartfónov Galaxy Note10, v ktorých sa elegantný dizajn snúbi so špičkovým výkonom a ktoré ponúkajú rad nástrojov pre zvýšenie produktivity umožňujúcich užívateľom vyťažiť z každého okamihu maximum. Galaxy Note10 sa inšpiruje generáciou, u ktorej sa stiera hranica medzi prácou a voľným časom a dáva užívateľom slobodu pracovať tak, ako chcú, kdekoľvek a kedykoľvek dať priechod ich kreativite. Rad Galaxy Note už mnoho rokov pomáha miliónom verných užívateľov po celom svete venovať sa obľúbeným činnostiam a dosahovať ich ciele. Samsung prostredníctvom Galaxy Note10 umožňuje užívateľom sa viac venovať tomu, čo majú radi. Nový Samsung Galaxy Note10 si môžete predobjednať už dnes od 22.30 a pokiaľ odpredáte svoj použitý, funkčný smartfón Galaxy Note9, môžete získať až 580 eur späť. Ponuka platí do 22. augusta.

 

Produkt Farby Odporúčaná maloobchodná cena Dostupnosť
Galaxy Note10 256GB Aura Black, Aura Glow 949 EUR 23. augusta
Galaxy Note10+ 256GB Aura Black, Aura Glow 1 099 EUR 23. augusta
Galaxy Note10+ 512GB Aura Glow 1 199 EUR 23. augusta

 

„Prístroje Galaxy Note sa už od svojho prvého uvedenia na trh stali synonymom tých najlepších technológií a funkcií. Smartfón Galaxy Note10 sa k tomuto prísľubu opäť dostal a vychádza v ústrety moderným fanúšikom prístrojov Note, ktorí vďaka smartfónu môžu posunúť svoju produktivitu a kreativitu na novú, vyššiu úroveň, a ktorí prirodzene a v priebehu okamihu prechádzajú od nápadu k činom,“ uviedol prezident a generálny riaditeľ divízie IT & Mobile Communications spoločnosti Samsung Electronics DJ Koh. „Každý prvok smartfónu Galaxy Note10 bol navrhnutý tak, aby užívateľom pomáhal zvládnuť ešte viac. Či už dokončujú rozsiahly projekt v práci, natáčajú a upravujú profesionálne videá, alebo hrajú svoje obľúbené mobilné hry, Galaxy Note10 im pomáha robiť všetko rýchlejšie a lepšie.“

 

ÚČELNÝ DIZAJN PRE ŠPIČKOVÝ ZÁŽITOK

Užívatelia Galaxy Note si cenia silu sofistikovaného dizajnu – nielen kvôli vzhľadu svojho zariadenia a dojmu, ktorým pôsobí, ale taktiež kvôli užívateľskej skúsenosti, ktorú ponúka. Každý prvok Galaxy Note10 je navrhnutý tak, aby bol elegantný, štíhly a čo najmenej rušivý a aby sa tak užívatelia mohli plne sústrediť na svoje nápady, projekty a samotný obsah, ktorý je pre nich najdôležitejší.

 

  • Dve veľkosti: Prístroj Galaxy Note je po prvýkrát ponúkaný v dvoch veľkostiach, takže sa zákazníci môžu rozhodnúť pre verziu, ktorá im lepšie vyhovuje. Modely Galaxy Note10 otvárajú svet zariadeniu Note taktiež užívateľom, ktorí požadujú funkcie pera S Pen a ktorých oslovia špičkové nástroje pre pracovné využitie v prístroji kompaktných rozmerov, pretože doposiaľ najkompaktnejší Note ponúka 6,3-palcový dynamický AMOLED displej. Smartfón Galaxy Note10+ je naproti tomu vybavený 6,8-palcovým dynamickým AMOLED displejom, čo je doposiaľ najväčší displej, aký rad Note ponúkol, ale smartfón sa stále jednoducho drží v ruke aj používa.

 

Displeje smartfónov Note10 patria k tomu najlepšiemu, čo Samsung ponúka. Počnúc svojou fyzickou konštrukciou až po použité technológie je displej navrhnutý tak, aby užívateľom umožnil ešte viac sa ponoriť do ich obľúbených televíznych seriálov, filmov a hier.

 

  • Dizajn od okraja po okraj: Displej Cinematic Infinity smartfónu Galaxy Note10 je takmer bezrámikový a siaha od okraja po okraj, pričom otvor pre predný fotoaparát umiestnený v displeji je malý a svojou vystredenou polohou prispieva k vyváženému vzhľadu. Tento displej od spoločnosti Samsung dokáže užívateľov maximálne pohltiť a umožní im prirodzene prechádzať od myšlienky k činu, sledovaniu a tvoreniu.
  • Displej najvyššej kvality: Smartfón Galaxy Note10 je vybavený oceňovaným dynamickým AMOLED Vďaka certifikácii HDR10+ a dynamickému mapovaniu tónov sú na tomto smartfóne fotografie aj videá ešte jasnejšie než na predchádzajúcich modeloch Note a ponúkajú ohromujúci farebný rozsah. Organizácia UL potvrdila[1], že displej smartfónu Galaxy Note10 ponúka 98% farebnú a jasovú uniformitu. Displej s technológiou Eye Comfort znižuje množstvo modrého svetla bez toho, aby to malo dopad na kvalitu farebného podania, a umožňuje tak príjemnejšie sledovanie obsahu[2].

 

 

VŠESTRANNÁ PRODUKTIVITA PRE MAXIMÁLNE VYUŽITIE KAŽDÉHO OKAMIHU

Užívatelia prístrojov Note kladú maximálny dôraz na produktivitu a považujú svoj smartfón za zásadný nástroj, ktorý im umožňuje dosahovať viac. Týmto užívateľom ponúka Galaxy Note10 nové technológie, rozšírené možnosti a výkonné možnosti integrácie, ktorých hlavným cieľom je dať užívateľom slobodu pracovať spôsobom, ktorý je pre nich najproduktívnejší.

 

  • Od rukopisu k textu: Galaxy Note10 prináša prepracované pero S Pen v celistvom prevedení s novými výkonnými funkciami. Užívatelia si s jeho pomocou môžu zapisovať poznámky, v aplikácii Samsung Notes ručne písaný text okamžite prevádzať do digitálnej podoby a exportovať ho do mnohých rôznych formátov vrátane formátu Microsoft Word. Užívatelia môžu teraz svoje poznámky upravovať zmenšovaním, zväčšovaním či meniť farbu textu. Takto je možné jednoduchými niekoľkými klepnutiam sformátovať a zdieľať zápis z porady, alebo premeniť závan inšpirácie na editovateľný dokument.
  • Vývoj pera S Pen: Note10 stavia na schopnostiach pera S Pen, ktoré podporuje štandard Bluetooth Low Energy, ktoré bolo predstavené pri modeli Note9. S Pen najnovšie ponúka tzv. Air actions, ktoré umožňujú čiastočne smartfón ovládať gestami. Vďaka sprístupneniu SDK pre Air actions môžu vývojári vytvárať vlastné ovládacie gestá, ktoré budú užívatelia môcť použiť pri hraní hier alebo práci s obľúbenými aplikáciami.
  • Samsung DeX pre PC[3]: Galaxy Note10 taktiež rozširuje možnosti platformy Samsung DeX, ktorá užívateľom zjednodušuje striedavú prácu na smartfóne a PC alebo počítači Mac. Pomocou jednoduchého a kompatibilného pripojenia USB môžu užívatelia presúvať súbory medzi zariadeniami a používať na ovládanie svojich obľúbených mobilných aplikácií klávesnicu a myš, pričom dáta zostávajú v smartfóne a sú bezpečne chránené platformou Samsung Knox.
  • Odkaz na Windows: Galaxy Note10 ponúka odkaz na Windows priamo v paneli pre rýchly prístup. Užívatelia sa tak k svojmu PC s Windows 10 môžu pripojiť jediným kliknutím. Na PC si potom môžu nechať zobraziť oznámenia zo smartfónu, odosielať a prijímať správy a prezerať si najnovšie fotografie bez toho, aby museli prácu na počítači prerušovať a brať smartfón do ruky.

 

FOTOAPARÁT PROFESIONÁLNEJ KVALITY PRE TVORCOV

S Galaxy Note10 môžu tvorcovia obsahu aj bežní užívatelia používať najmodernejšie nástroje umožňujúce tvoriť ohromujúce videá a fotografie – ich kanály, príbehy a príspevky tak nezostanú bez povšimnutia a získajú väčšiu schopnosť osloviť. Vďaka kombinácii pokročilých technológií spracovania obrazov a pokročilého softvéru posúva Galaxy Note10 mobilnú fotografiu i videá na novú úroveň.

  • Špičková technológia pre prácu s videom: Galaxy Note10 užívateľom umožňuje robiť videá v profesionálnej kvalite bez toho, aby so sebou museli nosiť ďalšie vybavenie. Funkcia Live focus video ponúka úpravy hĺbky ostrosti, užívateľ tak môže rozostriť pozadie a zamerať sa na požadovaný objekt záujmu. Funkcia Zoom-In Mic zosilňuje zvuk v zábere a naopak potláča hluk na pozadí, vďaka čomu sa môžete lepšie sústrediť na zvuky, ktoré v zázname chcete mať. Nová a zdokonalená funkcia Super steady stabilizuje záznam a redukuje otrasy, kvôli ktorým môžu byť akčné videá rozmazané. Táto funkcia je teraz k dispozícii v režime Hyperlapse, ktorý slúži na tvorbu stabilných časozberných videí.
  • Rýchla a jednoduchá úprava videí: Po nahratí videozáznamu môžu užívatelia prístroja Galaxy Note10 svoj klip okamžite upraviť priamo vo svojom smartfóne. Funkciu video editor, ktorá slúži na úpravu videozáznamov je možné ovládať pomocou pera S Pen, takže namiesto poklepania pre výber alebo úpravu klipu môžu užívatelia perom označiť presný moment, kde chcú urobiť strih. Tvorcovia, ktorí chcú mať ešte väčšiu kontrolu nad úpravou svojich záberov, môžu na svojich zariadeniach Galaxy Note10 využiť sofistikovaný balík nástrojov aplikácie Adobe Rush[4], s ktorou je možné teraz vďaka peru S Pen pracovať ešte presnejšie.
  • Záznam obrazovky: Pre hráčov, ktorí chcú svojim streamovaným prenosom dodať osobitosť, alebo pre vloggerov, ktorí chcú vylepšiť svoje inštruktážne videá, ponúka Galaxy Note10 novú funkciu Screen recorder pre záznam obrazovky. Funkcia umožňuje jednoducho zachytiť, čo sa deje na obrazovke, využiť funkciu obraz v obraze pre pridanie reakcie a pero S Pen pre anotáciu. Výsledkom sú zábavnejšie a pútavejšie videá.
  • AR Doodle a 3D skener: Galaxy Note10 ponúka v rámci fotoaparátu integrované špičkové funkcie rozšírenej reality a 3D. Spolu s ultraširokouhlým fotoaparátom tieto funkcie tvorcom otvárajú úplne nové možnosti. S AR Doodle a pomocou pera S Pen môžete svoje fotografie upravovať a pridávať k nim dynamické kresby, efekty a animácie, ktoré sledujú zachytený objekt. A vďaka 3D skeneru[5], ktorý je prelomovou novinkou v rade Note, dokáže fotoaparát DepthVision prístroja Galaxy Note10+ naskenovať objekt[6] a okamžite ho previesť do pohyblivej 3D podoby.
  • Nočný režim: Ľudia si často robia selfie za zlých svetelných podmienok – pri večeri, na koncertoch alebo napríklad pri západe slnka. Nočný režim, ktorý je teraz k dispozícii aj pri prednom fotoaparáte, umožňuje užívateľom robiť skvelé selfie bez ohľadu na to, v ako veľmi tmavých podmienkach to je.

BEZKONKURENČNÝ VÝKON PRE NÁROČNÝCH UŽÍVATEĹOV

Fanúšikovia radu Note svoje smartfóny využívajú pre najrôznejšie činnosti – riešia s nimi každodenné úlohy, ale taktiež sa púšťajú do veľkých projektov, ako je riadenie podniku, úprava videí používaných na sociálnych sieťach či vytváranie krásnych ilustrácií pomocou pera S Pen. K tomu všetkému im pomáha špičkový hardvér a pokročilé funkcie prístroja Galaxy Note10.

  • Superrýchle nabíjanie: Po 30-minútovom nabíjaní cez kábel s výkonom až 45 W[7] vydrží Galaxy Note10+ celý deň[8].
  • Bezdrôtové zdieľanie nabíjania[9]: Rad Note najnovšie ponúka bezdrôtové zdieľanie nabíjania. Užívatelia si môžu pomocou svojho smartfónu Galaxy Note 10 bezdrôtovo dobiť svoje hodinky Galaxy Watch, slúchadlá Galaxy Buds alebo iné zariadenie podporujúce štandard Qi.
  • Hranie hier: Mobilné hry majú stále bohatšie grafické spracovanie a vyžadujú si stále väčší výkon, pre maximálny herný zážitok je teda nutné mať tie najlepšie technické parametre. Galaxy Note10 je vybavený najtenším chladiacim systémom s výparníkovou komorou na svete, ktorá pri hraní hier ponúka optimálny výkon a zároveň umožňuje, aby si prístroj zachoval tenké a elegantné prevedenie. Funkcia Game Booster s podporou umelej inteligencie optimalizuje výkon a spotrebu energie Galaxy Note10 v závislosti od konkrétnej hry. A vďaka P2P streamovacej službe PlayGalaxy Link môžu užívatelia na svojom mobilnom zariadení pokračovať v hre rozohranej na počítači presne od miesta kde skončili bez toho, aby pritom museli čokoľvek ukladať na lokálne úložisko.

 

PORTÁL EKOSYSTÉMU GALAXY

Galaxy Note10 je základným kameňom ekosystému Galaxy, balíka prémiových produktov a služieb, ktoré sa snažia užívateľov čo najlepšie prepojiť a čo najviac im zjednodušiť ich životy. Nositeľná elektronika ako hodinky Galaxy Watch Active 2 a tablety ako Galaxy Tab S6 umožňujú užívateľom zostať neustále v spojení a pomáhajú im zvládnuť aj na cestách viac.

 

Na týchto výrobkoch sú tak postavené služby Samsung, ktoré užívateľom ponúkajú prepojené a pohodlné užívanie v rámci celého radu Galaxy. Samsung Health pomáha užívateľom dosiahnuť vytýčené ciele, ktoré sa týkajú zdravia a fyzickej kondície nerušivým sledovaním a monitorovaním. Samsung Knox chráni dáta pomocou bezpečnostných riešení spĺňajúcich požiadavky obranného priemyslu. Inteligentná platforma Samsung Bixby poskytuje integrovanú podporu, ktorá zjednodušuje, organizuje a prepája život užívateľov.

 

Dostupnosť a predobjednávky smartfónov Galaxy Note10

Galaxy Note10 a Galaxy Note10+ budú dostupné v prevedení Aura Glow a Aura Black od 23. augusta, ale predobjednávať ich môžete už od 7. augusta od 22.30 až do 22. augusta. V priebehu predobjednávok navyše môžete za svoj použitý, funkčný smartfón alebo tablet získať k výkupnej cene aj jednorazový bonus až 200 eur.

 

Vymeňte starý prístroj za nový Galaxy Note10 a získajte až 580 eur späť

Tento rok chce Samsung odmeniť súčasných majiteľov modelov radu Galaxy Note za vernosť, a čo najviac im zjednodušiť prechod na najnovšie modely. Môžu tak získať zvýhodnenie na nákup nového smartfónu Galaxy Note10 alebo Note10+ za odpredaj starého zariadenia veľmi jednoducho.

 

Navštívte stránku novysamsung.sk, kde spolu so svojimi osobnými údajmi zaregistrujte aj svoj použitý smartfón alebo tablet určený na výkup. Uveďte, v akom stave produkt je, od čoho sa odvinie konečná výkupná cena. Po obdržaní zakúpeného Galaxy Note10 alebo Note10+ vložte IMEI číslo nového smartfónu a taktiež priložte pokladničný doklad o jeho nákupe. Po verifikácii vám Samsung zašle na účet výkupnú čiastku za starší smartfón. V rámci predobjednávky môžete navyše získať bonus 200 eur k výkupnej cene funkčných modelov Galaxy Note1 až Note9. Pre ostatné značky a modely (funkčné smartfóny a tablety) je bonus 100 eur. Pre získanie výkupnej ceny a bonusu musíte zrealizovať registráciu v období od 7. augusta do 22. augusta a následne do 15. septembra doplniť údaje o novom Galaxy Note10 (IMEI, pokladničný doklad).

 

Príklad:

Peter vlastní Galaxy Note9 128 GB, ktorý je plne funkčný a bez mechanického poškodenia alebo poškrabania. Dnes ho odpredá za 380 eur, získa navyše bonus 200 eur k predobjednávke a za nový Galaxy Note10 si doplatí len 369 eur.

 

Viac informácií o Galaxy Note10 nájdete na internetových stránkach news.samsung.com/galaxy, samsungmobilepress.com alebo samsung.com/global/galaxy/galaxy-note10.

 

Špecifikácie smartfónov Samsung Galaxy Note10 a Note10+

  Galaxy Note10 Galaxy Note10+
Displej 6,3″ FHD+ displej

Dynamický AMOLED Infinity-O displej,

2280 × 1080 (401 PPI)

Certifikácia HDR10+

6,8″ s rozlíšením Quad HD+

Dynamický AMOLED Infinity-O displej

3040 × 1440 (498 PPI)

Certifikácia HDR10+

* Rozmer obrazovky je stanovený na základe uhlopriečky ideálneho obdĺžnika bez prihliadnutia k zaobleniu rohov; skutočná zobrazovacia plocha je vzhľadom k zaobleným rohom a otvoru pre fotoaparát menšia.

* Východiskové rozlíšenie Galaxy Note10+ je Full HD+; je ho možné však v nastavení zmeniť na Quad HD+.

Fotoaparát Zadný: trojitý fotoaparát

– ultraširokouhlý: 16 Mpx, f/2,2 (123°)

– širokouhlý: 12 Mpx 2 fotodiódy AF; f/1,5 / f/2,4; OIS (77°)

– teleobjektív: 12 Mpx f/2,1 OIS (45°)

 

 

Predný: 10 Mpx 2 fotodiódy AF, f/2,2 (80°)

Zadný: štvornásobný fotoaparát

– ultraširokouhlý: 16 Mpx, f/2,2 (123°)

– širokouhlý: 12 Mpx 2 fotodiódy AF; f/1,5 / f/2,4; OIS (77°)

– teleobjektív: 12 Mpx f/2,1 OIS (45°)

– fotoaparát DepthVision: VGA

 

Predný: 10 Mpx 2 fotodiódy AF, f/2,2 (80°)

Telo 71,8 × 151,0 × 7,9 mm, 168 g

(BLE S Pen: 5,8 × 4,35 × 105,08 mm, 3,04 g)

77,2 × 162,3 × 7,9 mm, 196 g

(BLE S Pen: 5,8 × 4,35 × 105,08 mm, 3,04 g)

Aplikačný procesor – 7nm 64bitový osemjadrový procesor (max. 2,7 GHz + 2,4 GHz + 1,9 GHz)

– 7nm 64bitový osemjadrový procesor (max. 2,8 GHz + 2,4 GHz + 1,7 GHz)

* Môže sa líšiť podľa trhu a mobilného operátora.

Pamäť – 8 GB RAM + 256 GB interná pamäť

(len model LTE)

– 12 GB RAM + 256 GB interná pamäť

– 12 GB RAM + 512 GB interná pamäť

* Môže sa líšiť podľa modelu, farby, trhu a mobilného operátora.

* Veľkosť užívateľskej pamäti je menšia než celková kapacita pamäti, pretože časť úložiska využíva operačný systém a softvér vykonávajúci rôzne funkcie zariadenia. Skutočná veľkosť užívateľskej pamäti sa bude líšiť podľa operátora a po aktualizácii softvéru sa môže zmeniť.

SIM karta LTE Duálny: jeden slot pre Nano SIM a jeden slot pre Nano SIM Duálny (hybridný): jeden slot pre Nano SIM a jeden slot pre Nano SIM alebo MicroSD (až 1 TB)
* Môže sa líšiť podľa trhu a mobilného operátora.

* SIM karta a MicroSD sa predávajú zvlášť.

* Pre model Galaxy Note10+ LTE je k dispozícii hybridný rámik pre SIM karty.

Batéria[10] 3 500 mAh (typická) 4 300 mAh (typická)
* Typická hodnota potvrdená testami v nezávislého laboratória. Typická hodnota je odhadovaná priemerná hodnota s ohľadom na odchýlku v kapacite batérie pri vzorkách batérií testovaných podľa normy IEC 61960. Menovitá (minimálna) kapacita je 3 400 mAh pre Galaxy Note10 a 4 170 mAh pre Galaxy Note10+. Skutočná výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti od parametrov používaných sietí, spôsobu používania a ďalších faktoroch.

Superrýchle káblové nabíjanie kompatibilné so štandardmi QC2.0, AFC a PD3.0.

Nabíjanie pomocou bezdrôtového nabíjania Fast Wireless Charging 2.0.

kompatibilné s WPC a PMA

Bezdrôtové zdieľanie nabíjania: Bezdrôtové zdieľanie PowerShare je obmedzené na Samsung alebo iné smartfóny značky s bezdrôtovým nabíjaním WPC Qi

Operačný systém Android 9.0 (Pie)
Siete LTE Vylepšená 4×4 MIMO, až 7CA, LAA, LTE kat. 20

– sťahovanie až 2,0 Gb/s, odosielanie až 150 Mb/s

* Skutočná rýchlosť sa môže líšiť v závislosti na trhu, operátorovi a užívateľskom prostredí.

Konektivita Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2,4/5 GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024 QAM

– sťahovanie až 1,2 Gb/s, odosielanie až 1,2 Gb/s

* Môže sa líšiť podľa trhu a mobilného operátora.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB typ C, NFC, navigácia (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

* Pokrytie systémov Galileo a BeiDou môže byť obmedzené. Na určitých trhoch nemusí byť k dispozícii BeiDou.

Platby NFC, MST

* Môže sa líšiť podľa trhu, mobilného operátora a poskytovateľov služieb.

Senzory Akcelerometer, barometer, ultrazvuková čítačka odtlačkov prstov, gyroskop, geomagnetický senzor, Hallov senzor, senzor priblíženia, svetelný senzor RGB

(BLE S Pen: šesťosí senzor vrátane gyroskopu a akcelerometru)

Overovanie Typ uzamknutia: vzor, PIN kód, heslo
Biometrické typy uzamknutia: čítačka odtlačkov prstov, rozpoznávanie tváre
Audio Stereoreproduktory a slúchadlá: značka AKG

(Slúchadlá, ktoré sú súčasťou balenia: konektor typu C, hybridné uchytenie, dynamické slúchadlá s mikrofónom)

Priestorový zvuk s technológiou Dolby Atmos (vrátane Dolby Digital, Dolby Digital Plus)

Podporované zvukové formáty:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

 

* Všetky funkcie, vlastnosti, špecifikácie a ďalšie informácie, ktoré sú v tomto dokumente uvedené a týkajú sa výrobkov, okrem iného vrátane informácií o výhodách, dizajne, cene, súčiastkach, výkone, dostupnosti a funkciách výrobku, sa môžu bez predchádzajúceho upozornenia zmeniť.

 

 

O spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inšpiruje svet a tvorí budúcnosť svojimi transformačnými myšlienkami a technológiami. Spoločnosť novo definuje svet televízorov, smartfónov, tabletov, nositeľných inteligentných zariadení a digitálnych spotrebičov, sieťových a pamäťových prvkov, LSI systémov, polovodičov a LED displejov. Pre najnovšie informácie navštívte Samsung Newsroom na adrese: http://news.samsung.com.

 

 

 

[1] Organizácia UL overila, že prémiový displej s otvorom v smartfóne Galaxy Note10 dosahuje 98% uniformitu, pokiaľ ide o farebné podanie a jas, a že priehľadnosť otvoru pre fotoaparát dosahuje 92 %.

[2] Celosvetovo uznávaný certifikačný inštitút TÜV Rheinland udelil displejom smartfónov Galaxy Note10 a Note10+ certifikáciu Eye Comfort, ktorá potvrdzuje schopnosť displeja výrazne obmedziť škodlivé účinky modrého svetla. Príslušný certifikát je k dispozícii na stránkach www.tuv.com pod ID 1419071436.

[3] Pre PC so systémom Windows k dispozícii pre OS Windows 7 a Windows 10, pre počítače Mac k dispozícii pre OS High Sierra a Mojave.

[4] Aplikáciu Adobe Rush je možné si stiahnuť.

[5] 3D skener je možné si stiahnuť.

[6] Veľkosť objektu skenovaného pomocou 3D skeneru musí byť v rozmedzí 10 × 10 × 10 cm až 80 × 80 × 80 cm.

[7] K dispozícii len pre Galaxy Note10+, 45W nabíjačku je nutné si kúpiť zvlášť.

[8] Skutočná výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti od parametrov používaných sietí, spôsobu používania a ďalších faktoroch.

[9] Bezdrôtové zdieľanie nabíjania nemusí fungovať s príslušenstvom alebo krytmi iných značiek, než je Samsung. V závislosti na sieťovom prostredí môže mať použitie tejto technológie vplyv na príjem telefónnych hovorov alebo na používaní dátových služieb.

[10] Typická hodnota potvrdená testami v podmienkach nezávislého laboratória. Menovitá (minimálna) kapacita je nižšia. Skutočná životnosť batérie sa môže líšiť v závislosti od parametrov používaných sietí, spôsobe používania a ďalších faktoroch. Ďalšie informácie získate na adrese www.samsung.com.

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej
Technológie Tlačová správa Umenie a kultúra

Jean-Michel Jarre a The Offspring budú hudobnými hviezdami festivalu STARMUS VII. Slovensko navštívia nobelisti, astronauti a svetoví umelci

Starmus, medzinárodný festival vedy, umenia a hudby, predstavuje ďalších účastníkov siedmeho ročníka, ktorý sa uskutoční v Bratislave v máji 2024. Medzi hudobnými hosťami bude svetová legenda elektronickej hudby Jean-Michel Jarre a americká punk rocková kapela The Offspring. Pribudli aj noví vedeckí hostia, napríklad astronauti Chris Hadfield, ktorý velil ISS či Charlie Duke, člen misie Apollo 16, ktorý kráčal […]

Čítať ďalej