ONLINE MAGAZIN

Huawei ponúka zľavu až 50 % na opravu rozbitého displeja

Spoločnosť Huawei opäť rozširuje ponuku prémiovej starostlivosti pre zákazníkov a prináša ďalšiu servisnú akciu. Tá umožňuje majiteľom smartfónov Huawei získať opravu rozbitého displeja, vyčistenie telefónu či ochrannú fóliu na nový displej za zvýhodnenú cenu.

Ušetrite až polovicu

Podľa stredoeurópskeho prieskumu, ktorý pre Huawei realizovala analytická agentúra IPSOS, sa takmer 70 % ľudí najviac obáva poškodeného displeja. Ak vás táto nepríjemnosť postretla, Huawei prichádza s riešením. Rozbitá obrazovka sa môže stať minulosťou, a to za zvýhodnenú cenu.

Každý, kto navštívi počas trvania akcie jedno z vybraných servisných centier, získa zľavu až do výšky 50 % z celkovej ceny nezáručnej opravy. Zoznam zariadení a cenník opráv nájdete na stránke https://consumer.huawei.com/sk/support/screenreplacement/.

Zľavu je možné uplatniť na každé zariadenie iba raz, avšak každý zákazník si môže uplatniť zľavu na výmenu displeja až na troch smartfónoch.

Ochrana displeja či nová batéria

S ochrannou fóliou je displej smartfónu lepšie chránený voči poškriabaniu. Po výmene poškodeného displeja  ju môžete získať úplne zadarmo vrátane aplikácie. Stačí navštíviť autorizovaný servis Huawei. Servisní špecialisti zariadenie tiež vyčistia a poskytnú aj novú batériu (okrem modelu P20).

Kedy a kde?

Akcia trvá od 15.8. do 14.9.2019. Stačí so zariadením Huawei osobne navštíviť niektoré z nasledovných servisných centier: FixServis Avion, FixServis Aupark, FixServis Bory Mall, Fixservis Centrála Relax v Bratislave alebo FixServis Mlyny v Nitre.

Vaše dáta zostanú chránené

O bezpečnosť údajov uložených v telefóne počas opravy sa netreba obávať. Stačí pred odovzdaním smartfónu do servisu aktivovať Servisný režim. Vďaka nemu ostanú vaše dáta zakryptované a do zariadenia nebude mať prístup nikto okrem jeho majiteľa.

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej
Technológie Tlačová správa Umenie a kultúra

Jean-Michel Jarre a The Offspring budú hudobnými hviezdami festivalu STARMUS VII. Slovensko navštívia nobelisti, astronauti a svetoví umelci

Starmus, medzinárodný festival vedy, umenia a hudby, predstavuje ďalších účastníkov siedmeho ročníka, ktorý sa uskutoční v Bratislave v máji 2024. Medzi hudobnými hosťami bude svetová legenda elektronickej hudby Jean-Michel Jarre a americká punk rocková kapela The Offspring. Pribudli aj noví vedeckí hostia, napríklad astronauti Chris Hadfield, ktorý velil ISS či Charlie Duke, člen misie Apollo 16, ktorý kráčal […]

Čítať ďalej