ONLINE MAGAZIN

Smartfóny Huawei P30 a P30 Pro prichádzajú na Slovensko v novej neprehliadnuteľnej farbe

Na slovenský trh dorazila unikátna farba pre modely Huawei P30 a P30 Pro. Originálne oranžové prevedenie v sebe nezaprie inšpiráciu prírodou a premieňa smartfón na letnú dizajnovú chuťovku so špičkovým fotoaparátom a najmodernejšími funkciami.


Vrchol aktuálnej ponuky smartfónov Huawei, model P30 Pro v prevedení Amber Sunrise

Nie je to zďaleka po prvý krát, čo Huawei nadelil svojej P sérii gradientnú farbu. Už minulý rok priniesol výrobca na trh verziu Twilight, v ktorej zhmotnil unikátne odtiene polárnej žiary. Tentokrát sa inšpiruje ďalším prírodným úkazom – letnou oblohou pri východe slnka. Jantárovo oranžové prevedenie dostalo názov, ktorý prezrádza svoj inšpiračný zdroj: Amber Sunrise.

Efekt vďaka vrstveniu

Využitie oranžovej je u technologických produktov výzvou, a to z dôvodu, že farbu je potrebné naniesť na sklo. Vývojárom sa podarilo transformovať túto víziu do reality pomocou vrstvenia, ktoré vytvára efektné odlesky a zdôrazňuje hladkú štruktúru povrchu. Gradientná úprava pri dopade svetla rozohráva farby skla na zadnej strane smartfónu.

Top fotomobil ešte štýlovejší

Do štvorročného vývoja farbiacej technológie vložil výrobca smartfónov niekoľko desiatok miliónov eur. Huawei tak dokazuje, že nie je priekopníkom “len” v inovatívnych technológiách, fotografii či umelej inteligencii. Radí sa aj medzi trendsetterov v oblasti dizajnu – čo ešte podčiarkuje fakt, že gradientná úprava sa už v minulosti stala inšpiráciou pre ďalších výrobcov mobilných telefónov.

Vrchol aktuálnej ponuky smartfónov Huawei, model P30 Pro v prevedení Amber Sunrise, vďaka spojeniu originálneho dizajnu a špičkových technológií predstavuje nekompromisné zariadenie po všetkých stránkach. Fotoaparát Leica so štyrmi objektívmi prispôsobený na nočné snímanie, až 10-násobný hybridný a 50-násobný digitálny zoom, umelá inteligencia, senzor odtlačku prsta v displeji či batéria o veľkosti 4200 mAh s ultrarýchlym nabíjaním – to je len zlomok z technologických vychytávok, ktoré aktuálny top smartfón Huawei ponúka.

Cena a dostupnosť

Huawei P30 a P30 Pro vo farebnom prevedení Amber Sunrise sú na Slovensku v predaji od 1. júla 2019 u mobilného operátora Orange a u predajcu Nay. Odporúčaná cena modelu P30 je 699 eur, za top model P30 Pro zaplatia záujemcovia 899 eur.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej