ONLINE MAGAZIN

Samsung predstavuje inteligentný a odolný XCover 4s

Spoločnosť Samsung Electronics oficiálne predstavila smartfón Galaxy XCover 4s, najnovší prírastok do radu odolných smartfónov Galaxy XCover. Nový model Galaxy XCover 4s, ktorý bude na Slovensku v predaji od začiatku júla za 249 Eur, je vybavený novým výkonným fotoaparátom a modernizovaným procesorom pre lepší výkon pri zachovaní renomovanej odolnosti.

 „Spoločnosť Samsung sa snaží zabezpečiť užívateľom čo možno najlepší zážitok bez ohľadu na to, v akých podmienkach pracujú,“ uviedol Tomáš Balík, riaditeľ mobilnej divízie spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak a dodal: „XCover 4s je toho dokonalým príkladom; spája v sebe inovácie spoločnosti Samsung s robustným dizajnom, ktorý ľuďom, ktorí sa pohybujú v extrémnych podmienkach, umožní maximálne využiť ich zariadenie.“

Pohodlie na dosah ruky

So smartfónom Galaxy XCover 4s sa na scénu vracia vyhradené hardvérové tlačidlo XCover, ktoré zákazníkom umožňuje plne si prispôsobiť najčastejšie používané aplikácie. LED svietidlo alebo fotoaparát je tak možné spustiť jediným stlačením tlačidla.

Ďalšia úroveň funkčnosti a odolnosti

Galaxy XCover 4s prináša vylepšenie každodenných funkcií prostredníctvom modernizovaného aplikačného procesora Octa 1,6 GHz a rozšíriteľného úložného priestoru s veľkosťou 32 GB, čo je oproti predchodcovi dvojnásobok. Sústava fotoaparátov bola vylepšená výkonným zadným snímačom s rozlíšením 16 Mpx, ktorý podporuje funkciu Quick Launch, ktorá vám poklepaním na tlačidlo Domov umožní začať okamžite fotografovať.

XCover 4s získal certifikáciu IP68[1] a prešiel záťažovými testami podľa noriem armády USA[2], čo svedčí o tom, že bol skonštruovaný tak, aby obstál v akomkoľvek extrémnom prostredí, ktorému ho vystavíte.

Na základoch radu Galaxy

Smartfón Galaxy XCover 4s je postavený na základoch radu Galaxy a dodáva sa predinštalovaný s najnovším operačným systémom Android Pie, ktorý ponúka kompletný súbor funkcií radu Galaxy.

Galaxy XCover 4s bude k dispozícii od začiatku júla za 249 Eur.

 

Technické špecifikácie nového smartfónu Galaxy XCover 4s:

Displej 5,0” HD TFT

* Rozmer obrazovky je stanovený na základe uhlopriečky ideálneho obdĺžnika bez prihliadnutia na zaoblenie rohov

Fotoaparát Predný / zadný: (hlavný) 16 Mpx f/1,7

(predný) 5 Mpx f/2,2

Telo 145,9 x 73,1 x 9,7 mm
Aplikačný procesor Lassen-O (osemjadrový, 2 x 1,6 GHz + 6 x 1,6 GHz)
Pamäť 3 GB RAM

32 GB vnútorné úložisko

Micro SD Podporovaných až 512 GB
Batéria 2 800 mAh vyberateľná

* Typická hodnota potvrdená testami v podmienkach nezávislého laboratória. Menovitá (minimálna) kapacita je nižšia. Ďalšie informácie získate na adrese www.samsung.com.

Operačný systém Android 9.0 (Pie)

 

 

 

 

 

 

[1] Stupeň krytia IP68: Odolnosť voči vniknutiu vody do hĺbky 1,5 m v sladkovodnom prostredí po dobu až 30 minút a odolnosť voči vniknutiu prachu, nečistôt a piesku.

[2] MIL-STD 810G je štandardizovaná forma testovania navrhnutá armádou USA pre presné posúdenie technických obmedzení skúmaného zariadenia.

Mohlo by vás zaujímať:

Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej