ONLINE MAGAZIN

Jedinečné pánske hodinky s bluetooth prepojením na telefón

Športové hodinky CASIO ECB-900DB-1AER EDIFICE Tough Solar a funkciou Bluetooth®

Materiál puzdra: ušľachtilá oceľ

Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode).

Napájanie: solárne napájanie (Tough solar)

Tough Solar je technológia napájania hodiniek Casio. Pod sklíčkom sa nachádzajú solárne články, ktoré premieňajú svetelnú energiu na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá v akumulátore a poháňa hodinky. Odpadá tak potreba výmeny batérie!

Materiál náramku: ušľachtilá oceľ

Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode).

5 denných alarmov

5 nezávislých alarmov pre flexibilné pripomenutie dôležitých udalostí. Môžete nastaviť až 5 časov pripomenutia.

Bluetooth gpw 2000 spojenie

Hodinky sú cez bluetooth kompatibilné s mobilným telefónom. Podporované operačné systémy: iOS 10 alebo novší, Android 6.0 alebo novší.

Dátum – deň v mesiaci

Zobrazenie aktuálneho dňa v mesiaci od 1 do 31.

Dátum – deň v týždni

Zobrazenie aktuálneho dňa v týždni. Skratky dní sú v anglickom jazyku (v zriedkavých prípadoch je deň v týždni aj v nemčine alebo v inom jazyku).

Duálny čas

Okrem hlavného času hodinky umožňujú zobrazenie druhého času. Ideálne pre ľudí, ktorí majú známych alebo rodinu v inom časovom pásme a chcú jednoducho zistiť koľko je u nich hodín.

Hľadaj telefón

Stratili ste telefón? Jednoduchým stlačením tlačítka na hodinkách začne na telefóne zvoniť budík a môžete ho jednoducho nájsť.

Neo-displej

Vrstva na povrchu ručičiek, ktorá po krátkom nabití na svetle zabezpečuje ich dlhodobé osvetlenie v tme.

Plne automatická LED dióda

Osvetlenie prednej strany hodiniek je zabezpečené diódou (LED). Funkcia auto zabezpečuje automatické zasvietenie diódy po náklone hodiniek k tvári. V hodinkách je senzor, ktorý sa aktivuje pri náklone o 45° a zapne diódu. Navyše sú hodinky vybavené svetelným senzorom, ktorý zapína diódu len pri šere alebo tme. Funkciu môžete zapnúť alebo vypnúť. Pri vypnutom automatickom senzore spustíte osvetlenie jednoduchým stlačením tlačítka.

Snooze

Je rozšírená funkcia alarmu. Zabezpečuje opakované budenie, čo znamená, že po vypnutí budenia alarm po niekoľkých minútach začne opäť zvoniť až kým nie je vypnutá aj funkcia Snooze.

Stopky 1/20 sekundy – 24 hodín

Meranie s presnosťou na 1/20 sekundy. Maximálny čas merania je 24 hodín.

Svetový čas

Na displeji viete jednoducho zobraziť časy vo vybraných hlavných mestách a lokalitách sveta.

Vodotesnosť: 100M/10ATM

Hodinky s označením vodotesnosti 100M/10ATM sú určené pre plávanie a šnorchlovanie, bez potápania s dýchacím prístrojom. 100M/10ATM označuje stupeň vodotesnosti štandardizovaný normou ISO 6425. ISO testy zahŕňajú striedanie teplôt, hĺbky, tlaku (vody, vzduchu) po rôzne dlhý čas v pokoji a pri manipulácii s operatívnou časťou hodiniek.

Sklíčko: minerálne

V súčasnej dobe sa jedná o najrozšírenejší typ hodinárskeho skla. Je veľmi tvrdé a má vysoký obsah kremíka, vďaka čomu sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči škrabancom a oteru. Neznamená to však, že je úplne odolné voči poškriabaniu.

Typ zapínania: Preklápacia pracka

Preklápacia pracka je najrozšírenejší spôsob zapínania náramkov a remienkov v hodinkách. Ide o jednoduchý a spoľahlivý spôsob zapínania. Pri náhodnom rozopnutí nedôjde k úplnému rozopnutiu a hodinky ostávajú na ruke.

Infortmécie sme zdielali zo stránky: IRISIMO.SK

Viacej informácií o CASIO EDIFICE ECB-900DB-1AER, získate tu: https://bit.ly/2WVAwcx, alebo tu: https://bit.ly/2F06L0i

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej