ONLINE MAGAZIN

Alexandra Business Hotel **** – Strategické miesto pre biznis.

Ak sa Vaše kroky budú uberať smerom na Horné Považie a ocitnete sa v blízkosti mesta Púchov, využite jedinečnú príležitosť nechať sa rozmaznávať komfortom a výhodami Alexandra Business Hotela**** („ABH“). Luxusný hotel je nenápadne situovaný na okraji mesta, so strategickou polohou, ktorá umožňuje ľahkú dostupnosť jeho centra, a zároveň sa nachádza v blízkosti hlavnej diaľničnej tepny, vzdialenej necelých deväť kilometrov.

Hotel má k dispozícií 40 izieb s kapacitou 75 lôžok ( s najnovšie postavenými priestormi, poskytneme ubytovanie až pre 147 osôb + 13 prísteliek, v prípade veľkých skupín od 120 hostí je možné požiadat o individuálnu cenovú ponuku ) a kongresové miestnosti pre Vami želané využitie, s kapacitou 280 miest. Svojou vybavenosťou a účelovosťou sú vhodné pre prestížne firemné akcie i významné rodinné udalosti. V hoteli nájdete popri hlavnému business zameraniu aj širokú škálu príležitostí tráviť Váš voľný čas príjemným spôsobom. Bowlingový klub s biliardom a Nočný bar Alex sú ideálnym miestom pre zábavu a  večerné akcie s priateľmi. Určite oceníte naše hotelové Wellness & Fitness centrum.

Fínska, parná alebo infra sauna, soľné inhalácie, tropický dážď, škótske streky, masáže, vírivka a profesionálni tréneri sa postarajú o maximálnu pohodu a uvoľnenie Vášho tela. Hotel sa môže pýšiť vynikajúcou medzinárodnou Reštauráciou Karpatia. Špičkové vybavenie, nadštandardný servis a zameranie sa na absolútnu spokojnosť našich hostí sú zárukou kvality a nápaditosti celého Tímu Alexandra Hotela****, ktorý garantuje vysokú gastronomickú úroveň.

Hotel vo svojich priestoroch ponúka:
Reprezentatívne konferenčné miestnosti s najmodernejším technickým zariadením pre úspešnú realizáciu vašich podnikateľských aktivít. Maximálna bezpečnosť a pohodlie  (kartový bezpečnostný systém, monitorované parkovisko a garáž, kamerový systém)

Ubytovanie  
Reštaurácia Karpatia
Lobby bar
Kongresové centrum
Zimná záhrada
Wellness & Fitness centrum
Bowling
Nočný bar Alexň

Kongresové centrum


Komplexne vybavené kongresové centrum hotela zahŕňa spoločensko-kongresové miestnosti, ktoré majú pri štandardnom sedení typu „kinosála“ kapacitu až 280 miest, čím sa zaraďujú medzi najväčšie kongresové priestory v širokom okolí s pôdorysom 280 m² a s možnosťou predelenia priestoru prostredníctvom mobilných stien na tri ďalšie sály s menšou kapacitou. Vďaka mobilnému parketu a skvelému technickému vybaveniu majú klienti možnosť usporiadania nielen kongresov, ale aj plesov, svadieb, promo akcií, školení, team-buildingových podujatí, workshopov, prezentácií, či pracovných stretnutí. Hneď pri vchode do hotela sa nachádza Bussiness room určený na malé rokovania do 6 osôb.

Viac informácií TU

WELLNESS & FITNESS & SOLÁRIUM

Pre všetkých, ktorí hľadajú uvoľnenie po namáhavom dni, sú určené naše wellness služby. Práve na tomto mieste načerpáte energiu a doprajete oddych nielen Vášmu telu, ale aj mysli. Môžeme Vás ubezpečiť, že naši pracovníci majú zlaté ruky a sú vyškolení na veľmi vysokej úrovni.

Viac informácií nájdete TU

UBYTOVANIE

Pre ubytovaných hostí Alexandra Hotel ****, zľavu 20% na wellness služby a fitness centrum Vám bude k dispozícii zdarma

Viacej informácií nájdete TU

Kontakt:

Alexandra hotel ****
 Business, congress & relax
Alexandra Hotel, s.r.o.
Dvory 581/14B
020 01 Púchov

 Hotelová recepcia:    recepcia@alexandrahotel.sk
Tel.: +421 42 4666 000 (1)
Fax: +421 42 4666 002

Wellness & Fitness recepcia: wellness@alexandrahotel.sk, tel.: +421 42 4666 003

 Hotel Manager:   Václav Romaňák

manager@alexandrahotel.sk, +421 917 470 479

 Obchodné oddelenie / Sales department:

*Konferencie, oslavy, svadby

sales@alexandracomplex.sk, tel.: +421 905 231 011, +421 911 430 545  

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej