ONLINE MAGAZIN

Nová edícia EDIFICE Scuderia Toro Rosso Limited Edition.

Spoločnosť Casio Computer Co., Ltd. nedávno oznámila uvedenie  nových technologických prírastkov v  rade EDIFICE  – športové  chronografy.
Táto rada dokonale kombinuje dynamický dizajn s pokročilou technológiou.

Nová edícia EDIFICE Scuderia Toro Rosso Limited Edition prichádza na trh v trojitom prevedení a modely sú navrhnuté v spolupráci s pretekárskym tímom Formule 1 Scuderia Toro Rosso, ktorý Casio podporuje ako oficiálny tímový partner.

Scuderia Toro Rosso prináša svojmu tímu a aj  jedinečným pretekárskym vozidlám, technologickú inováciu s neuveriteľne  presné sledovanie rýchlostí, dosiahnuté na závodných okruhoch.
Casio verí, že nesporné  kvality týchto modelov dokonale zodpovedajú konceptu značky EDIFICE, ktorá je od roku 2016 oficiálnym partnerom tímu.

Nové modely ECB-900TR, EQS-920TR a EFR-564TR sa môžu pochváliť farebným dizajnom , ktorý obsahuje červené, modré a strieborné farby  – inšpirované farbami pretekárskych strojov Scuderia Toro Rosso.
Celkový dizajn hodiniek je inšpirovaný dizajnom tohoto motoristického športu a to osobitými úpravami, ako je vykreslenie hodinových indexov v písme – čo dokonale zapadá do filozofie vrcholového  športu.

Číselník a vnútorné puzdro, majú logo tímu, zatiaľ čo sekundová ručička je ozdobená farbami talianskej vlajky, kde je tím založený. Tieto detaily dopĺňajú úpravy, ktoré v plnej miere odzrkadľujú dokonalú spoluprácu s tímom Scuderia Toro Rosso.
Hodinky sú uložené v špeciálnom a jedinečnom obale.

Všetky tri modely sa od seba líšia jemne rozdielnym dizajnom, plochým rámom a využitím najmodernejších technológií.
Modely ECB-900TR a EQS-920TR využívajú aj systém na nabíjanie s pomocou slnečného žiarenia. ECB-900TR jednoducho spáruje so smartfónom cez Bluetooth®, čo uľahčuje jeho používanie a umožňuje používateľovi nastaviť jednotlivé funkcie hodinového i sledovacieho systému, ako napríklad svetový čas a alarm z aplikácie pre smartfóny.
Displeje LCD v pozíciách 12 hodín a 9 hodín poskytujú prístupné zobrazenie rôznych informácií.

Tieto hodinky budú dokonale spájať ich majiteľov s motoristickým športom a pretekárskym tímom Scuderia Toro Rosso !

Zoznam autorizovaných predajcov
nájdete na casio-watch.sk.

Zdroj foto: https://www.thegentlemanracer.com
https://products.edifice-watches.com

Tecnické údaje:

ECB-900TR

Odolnosť voči vode 100 meters
Presnosť pri normálnej teplote ±15 seconds per month (without pairing with a smartphone)
Komunikácia
Technické údaje
Komunikácia
Štandard
Bluetooth® low energy*
Rozsah signálu Up to 2m (may differ depending on surrounding conditions)
Alarm 5 multi-function alarms (daily, 1 time, scheduled), hourly time signal
Odpočítavač času Countdown timer, measuring unit: 1/10 second; countdown range: 24 hours; countdown start time setting range: 1 second to 24 hours (1-second increments, 1-minute increments and 1-hour increments)
Stopky Measuring capacity: 00’00“000~59’59“999 (for the first 60 minutes), 1:00’00“0~23:59’59“9 (after 60 minutes); measuring unit: 1/1000 second (for the first 60 minutes), 1/10 second (after 60 minutes); measuring modes: elapsed time, lap time; recorded data: up to 200 records (measurement lap times); speed (0 to 400 units/hour)
Funkcie mobilného spojenia Auto time adjustment (four times a day); world time: over 300 cities; one-touch time adjustment; phone finder, etc.
Ďalšie funkcie World time, battery indicator, daylight saving time auto switching, full auto-calendar, button operation tone on/off , double LED light, etc.
Zdroj energie Tough Solar power system (solar-charging system)
Prevádzkový čas batérie

/približne/

Operation period without exposure to light after full charge:

– About 6 months with normal use of functions

– About 19 months with the power-saving function ON

*Operates within accuracy of a regular quartz watch (at ±15 seconds per month) when used without linking to a smartphone.

Rozmery 51.5×48.0×13.9mm
Celková váha Approx. 163g

* Názov a logo Bluetooth® sú registrované ochranné známky spoločnosti Bluetooth SIG, Inc. Akékoľvek používanie týchto značiek spoločnosťou Casio Computer Co., Ltd. je licencované.

EQS-920TR

Odolnosť voči vode 100 meters
Stopky 1-second stopwatch; measuring capacity: 29’59”; measuring modes: elapsed time, 1st and 2nd place times
Ďalšie funkcie Date display, battery level indicator
Zdroj energie Solar powered
Presnosť pri normálnej teplote ±20 seconds per month
Prevádzkový čas batérie

/približne /

Approx. 5 months (from full charge until hands stop)
Rozmery 56.0 × 47.6 × 12.5 mm
Celková váha Approx. 170g

EFR-564TR

Odolnosť voči vode 100 meters
Presnosť pri normálnej teplote ±20 seconds per month
Stopky 1/10-second stopwatch; measuring capacity: 59’59’’99, elapsed time, 1st and 2nd place times
Ďalšie funkcie Date indicator
Životnosť batérie 3 years on SR920SW
Rozmery 52.0×48.9×12.4mm
Celková váha Approx. 172g

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej