ONLINE MAGAZIN

IMT Smile sa vracajú do Východnej, pre divákov chystajú veľkolepú hudobnú mega šou!

Jedna z najobľúbenejších slovenských kapiel IMT Smile sa po minulom roku opäť vracia do Východnej. Na pódiu jedného z najkrajších slovenských amfiteátrov plánujú znovu vystúpiť práve kvôli jedinečnej atmosfére minuloročného koncertu, za ktorú vďačia nie len krásnemu prostrediu, ale predovšetkým úžasnému publiku. Záznam z tohto koncertu dokonca odvysielala Televízia JOJ počas Vianoc.  

IMT Smile prežívajú, bezpochyby, svoje najtvorivejšie obdobie. Minulý rok vydali úspešný album Budeme to stále my, z ktorého sa len za prvý mesiac predalo vyše 8500 kusov. Ešte v závere minulého roka sa im podarilo vypredať vianočné koncerty v Bratislave a Košiciach a spolu s ich mega úspešným letným Amfiteáter tour si ich pozrelo až vyše 60 tisíc divákov. Okrem toho, minulý rok vyhrali sošku OTO v kategórii hudobná skupina, Ivan Tásler získal Cenu SOZA za svoju skladateľskú tvorbu a hneď v úvode roka 2019 IMT Smile získali prestížne ocenenie Krištáľové krídlo za svoj mimoriadny prínos v kategórii populárna hudba.

IMT Smile vo Východnej – foto Peter Ivan

Kapela sa netají tým, že milujú festivalovú atmosféru a hranie pod holým nebom. Práve to bol dôvod, prečo sa rozhodli zorganizovať svoj veľkolepý letný koncert práve pod nočnou oblohou. Do oka im padol najmä amfiteáter vo Východnej, pretože práve tento sa stane dejiskom pripravovaného koncertu, ktorý sa bude konať  v sobotu, 13. júla.

 „Východná je pre nás výnimočná. To miesto aj amfiteáter majú v sebe obrovské čaro. Počas nášho minuloročného koncertu tam bola skvelá atmosféra od prvej sekundy. Ohlasy od našich fanúšikov boli neuveriteľné. Sme veľmi radi, že sa sem opäť vraciame. Aj tento rok prinesieme skvelých hostí a ich mená zverejníme už čoskoro,“ s nadšením zaspomínal na minuloročný koncert Ivan Tásler a dodal: „IMT Smile bude toto leto hrať na Slovensku len zopár koncertov. Väčšinu leta budeme vystupovať v Českej republike. O to viac sa tešíme na Východnú 2019!“

 Minulý rok počas Amfiteáter tour Východná hlásila vypredané už niekoľko týždňov pred vypuknutím podujatia. Každý, kto bol súčasťou tohto výnimočného koncertu, iste uzná, že atmosféra bola naozaj neskutočná. A to nie len vďaka vystúpeniu IMT Smile, ktoré bolo ako vždy plné energie, ale aj vďaka jedinečnému prostrediu, ktoré neponúka žiaden iný amfiteáter na Slovensku. Iba vo Východnej si totiž môžete vychutnať koncert v prírodnom amfiteátri s krásnym panoramatickým výhľadom na Tatry.

Počas horúceho letného večera si IMT Smile pre svojich fanúšikov pripravili veľkolepú hudobnú šou, kde zaznejú nie len ich najväčšie hity, ale aj množstvo pesničiek z najnovšieho albumu Budeme to stále my. Tak, ako to má kapela vo zvyku, aj tentokrát sa môžete tešiť na špeciálnych hostí, ktorých prezradia už čoskoro.

Nenechajte si ujsť jedinečný koncert pri západe slnka! Vychutnajte si nezabudnuteľný hudobný večer plný kvalitnej muziky, notoricky známych melódií, dobrej nálady a nekonečnej energie. Vstupenky na koncert vo Východnej, ktorý bude 13. 7. sú v predaji v sieti Ticketlive.sk alebo na webe  http://imtsmile.com/ .

 

Webhttp://imtsmile.com/

Facebook: https://www.facebook.com/imtsmileofficial/

Twitter: https://twitter.com/imtsmile

Instagram: https://instagram.com/imtsmile/

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej