ONLINE MAGAZIN

Herný headset aj štýlové slúchadlá – to je Logitech G433

Herný headset, ktorý po tom, ako dohráte hru, pripojíte k svojmu smartfónu a vyrazíte s ním do ulíc – tak toto nedokáže väčšina z herných headsetov, pretože má buď USB konektor, alebo sú nevhodné na nosenie medzi ľudí. Nový headset od Logitech G by však spája dva svety a dá sa využiť aj pre hru, aj na ulici.

Logitech G je herná značka spoločnosti Logitech a na svojom konte má množstvo úspešných produktov. O zvuk sa u G433 postarajú vlastné audio drivery s názvom Pro-G., ktoré sú podľa výrobcu vyrobené z hybridných sieťovaných materiálov. Slúchadlá by mali verne reprodukovať výšky aj basy a sú optimalizované pre reprodukciu z analógových zdrojov aj z digitálneho USB výstupu, takže zvukový profil je verný bez ohľadu na to, z akého zdroja budete prehrávať. Výhodou bude aj kompatibilita so širokým spektrom zariadení, od smartfónov, cez počítače až po konzoly a hlavne po odobratí ramena s mikrofónom vyzerajú ako celkom normálne slúchadlá, ktoré si môžete so sebou vziať na ulicu.

Po konštrukčnej stránke majú slúchadlá sieťované „športové“ náušníky, ktoré sú priedušné a nepotia sa pod nimi uši ani pri dlhých herných turnajoch. Látka je príjemná na dotyk a ani po čase nemáte pocit (hlavne teraz v lete), že by sa vám uši alebo hlava potili. Látkový poťah je odolný i proti škvrnám a tiež odpudzuje vodu a dá sa v prípade potreby ľahko vyprať. Toto poznáme už z predošlých generácií, kde práve táto fíčurka bola veľmi zaujímavá pre mnohých hráčov – minimálne ju oceňujú tí, čo majú negatívne skúsenosti s opadávajúcou koženkou na náušníkoch. V balení sa nachádza aj druhý pár náušníkov z mikrovlákien a kúpiť sa dajú ľahko aj rezervné zo stránok Logitech.com, kde vás vyjde jeden pár na 5€ + dopravu (pri väčšej objednávke je doprava aj na Slovensko free).

Dodávané je bohaté príslušenstvo s množstvom redukcií, ktoré umožni pripojenie ku každému PC, mobilu, tabletu alebo novším herným konzolám, vrátane Nintendo Switch.

Zvuk je mierne basovejší, ale nijak výrazne. Stredy a výšky sa v hlbokých tónoch vôbec nestrácajú a znejú čisto a príjemne. Basy vedia byť mohutné, akoby ste ich počuli zo vzdialeného subwoofera a to je pri herných efektoch veľmi dobré. Headset je po zvukovej stránke výborný a to nielen pre hráčov, ale aj milovníkov filmov, ktorí nechcú vyrušovať okolie hlasným domácim kinom a samozrejme aj pre milovníkov hudby. Určite to nie je zariadenie určené pre audiofilov, ale po zvukovej stránke uspokojí aj náročných používateľov, takže od nás dostáva „zelenú“. Navyše je jeho cena tiež vcelku priaznivá, takže rozhodne stojí za zváženie.

Headset je dostupný v troch farbách – čierna, modrá a červená. Vo vybraných online obchodoch v EU bude k dispozícii aj špeciálna maskáčovo-modrá edícia.

Headset zapožičal na testy Logitech.cz

Odporúčaná koncová cena: 129.99€ s DPH (aktuálna v dobe recenzie -104.94€ s DPH podľa Alza.sk)

Mohlo by vás zaujímať:

Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej