ONLINE MAGAZIN

HOTEL GRANIT TATRANSKÉ ZRUBY – klimatické kúpele

Hotel Granit Tatranské Zruby – klimatické kúpele, patrí do hotelovej siete spoločnosti HOREZZA, a.s. a nachádza sa priamo vo Vysokých Tatrách, v časti Tatranské Zruby, neďaleko Starého či Nového Smokovca. Hotel Granit Tatranské Zruby – klimatické kúpele sa nachádza na úpätí Slavkovského štítu v nadomorskej výške 1000 m n. m. na území Tatranské národného parku. Zruby sú pokojným zázemím rušného Smokovca a výborným východiskovým bodom pre turistiku v centrálnej časti Vysokých Tatier.

Klimatické kúpele vo Vysokých Tatrách spĺňajú všetky predpoklady pre úspešnú a pokojnú klimatickú liečbu. Hotel disponuje ubytovacou, stravovacou aj vysokošpecializovanou zdravotnou časťou. V rámci ubytovacej časti sú v ponuke jedno, dvoj, trojlôžkové i štvorlôžkové izby, všetky zodpovedajúce štandardom trojhviezdičkových hotelových zariadení. Taktiež je možnosť svoj pobyt stráviť aj v štyroch priestranných apartmánoch.

Hotel ponúka výhľady na Poprad, ale aj na neďaleké horské štíty. Všetky izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, TV SAT, chladničkou a samozrejmosťou je aj WiFi pripojenie dostupné v celom hoteli bezplatne. Stravovanie je zabezpečené v hotelovej jedálni, ktorá sa nachádza na prízemí hotela. Raňajky sú podávané fromou bufetu a sú v cene ubytovania.

Obedy sú formou výberom z dvoch až troch jedál a večere sú podávané formou bohatých bufetových stolov so širokým výberom šalátov. Súčasťou hotela je moderná priestranná vstupná hala s recepciou a Lobby Barom, kde si hostia môžu dožičiť príjemné posedenie pri studených i teplých nealkoholických aj alkoholických nápojoch. V Lobby Bare sú podávané dezerty a drobné pochutiny z aktuálnej ponuky hotela.

Súčasťou vstupnej haly, Lobby Baru a recepcie, je aj menšia knižnica, privátny salónik aj krb. Hneď vedľa recepcie, ktorá má stálu 24hodinovú službu, sa nachádza priestranný detský kútik, s originálnymi nástennými maľbami obľúbených rozprávkových postavičiek, s hračkami, miestom na kreslenie, aj TV, kde si najmenší hostia môžu pozrieť obľúbenú rozprávku. Pre väčšie deti, ako aj pre dospelých, hotel ponúka možnosť stráviť chvíľu hrou v modernej Gameroom, kde sú pre hostí prichystané šípky, X-box aj AirHockey. V hoteli sa tiež nachádza miestnosť s biliardom, posilňovňa, či stolný tenis, vďaka ktorým o športové ani zábavné aktivity nie je v Tatranských Zruboch núdza.

Keďže ide o klimatické kúpele, hotel ponúka svojim hosťom klimatickú liečbu na profesionálnej úrovni, s odborným tímom zdravotníckeho personálu. Zdravotnícky úsek ponúka množstvo procedúr, ako napríklad perličkový kúpeľ, kanadskú vaňu, škótske streky, inhalácie, oxygenoterapiu, plynové injekcie, diadynamické prúdy, TENS, bioptron, rašelinové zábaly, bánkovanie a mnohé ďalšie. Športovci si dokonca môžu dopriať starostlivosť o svoje končatiny, šľachy, svaly a kĺby moderným tejpovaním. V ponuke sú aj viaceré druhy masáží a jednou z regeneračných procedúr je aj pobyt v saune.

Hotel Granit Tatranské Zruby – klimatické kúpele ponúka svojim klientom možnosť využitia niekoľkých spoločenských miestností, ktoré sú zväčša používané na konferencie a rôzne firemné meetingy, či Silvestrovské zábavy. Leto aj zima majú v Tatrách svoju jedinečnú atmosféru. Veľkou výhodou tohto hotela je dostupnosť do okolitých obcí a miest vo Vysokých Tatrách. Priamo pred hotelom sa nachádza zástavka tatranskej električky, ktorou sa hostia vedia jednoducho dopraviť do Starého i Nového Smokovca, ale aj do Lomnice, či Popradu, Novej, či Tatranskej Polianky, ale aj k Štrbskému plesu. Práve pre svoju polohu, je hotel vyhľadávaný nielen rekreantami, rodinami s deťmi, či kúpeľnými hosťami, ale aj aktívnymi turistami, ktorí sa ľahko pešo dostanú na Hrebienok, k Sliezskemu domu, ba dokonca aj na Kriváň.

Vysoké Tatry vyhľadáva aj mnoho cyklistov, a preto sú pre hostí v ponuke na zapožičanie horské bicykle. Počas zimy si pochvaľujú dobrú dostupnosť do a z hotela aj lyžiari, skialpinisti a bežkári, ktorí sa rozhodnú využiť služby lyžiarského strediska či už v Lomnici, na Solisku, Lopušnej, Lučivnej, alebo s deťmi na neďalekej Jakubkovej lúke. Dokonca v zimnom období je pre hostí k dispozícii pravidelná linka skibusu priamo spred hotela až do Tatranskej Lomnice.

Komfort hostí je dôležitý, a preto hotel ponúka možnosť zakúpenia si skipassov, ako aj lístkov na tatranskú električku, priamo na recepcii, kde sú k dispozícii aj mnohé mapy a potrebné informácie o okolitých atrakciách. Jednou z atrakcií, vyhľadávanou hotelovými hosťami Hotela Granit Tatranské Zruby, je návšteva neďalekého aquaparku v meste Poprad. Rovnako stojí za navštívenie aj mesto Kežmarok, Spišská Nová Ves a historické centrum mesta Levoča. Obľúbeným výletom je aj prehliadka Spišského hradu, ku ktorému cesta autom trvá približne hodinu, avšak výhľady na okolité krásy Slovenska stoja za to.

Ak sa rozhodnete v najbližšom období navštíviť Vysoké Tatry a ubytovať sa v Hoteli Granit Tatranské Zruby – klimatické kúpele, rozhodne si nezabudnite kúpiť na recepcii hotela ako suvenír jedinečnú miniatúru Tatranského čaju, ktorý je slovenským výrobkom, s logom hotela. Kto pozná Tatry vie, že dovolenku na Slovensku neoľutuje!

https://granitzruby.sk/

Viacej informácií nájdete aj tu:

https://granithotels.sk/nase-hotely/tatranske-zruby/

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej