ONLINE MAGAZIN

Pánske hodinky s krokomerom – CASIO GBA 800-1A

Hodinky G-SHOCK GBA 800 s funkciou prepojenia cez Bluetooth® so Smartphone. Ideálne hodinky pre aktívnych ľudí, ktorí chcú mať svoj tréning pod kontrolou. Hodinky v spojení so Smart telefónom dokážu prostredníctvom aplikácie merať a zobrazovať množstvo informácií o priebehu cvičenia. Aplikácia dokáže vytvoriť mnohé kombinácie, ktoré vám pomôžu plánovať a zaznamenávať vaše tréningy efektívnejšie a príjemnejšie, ako graf počtu krokov pomocou trojnásobného akcelerometra, graf priebežných výsledkov, spálené kalórie, denník záznamov z merania stopiek, kombinovateľné časové úseky, stopky s cieľovým alarmom. Hodinky majú zároveň všetky užitočné funkcie a vlastnosti pre bežné používanie, ako vysoká odolnosť voči nárazom, WR 200m, LED osvetlenie, 5 denných alarmov, hodinový časový signál, 12/24 hod. formát, automatický kalendár, timer.

 

PODROBNÝ POPIS FUNKCIÍ

 Vodotesnosť: 200M/20ATM

Hodinky s označením vodotesnosti 200M/20ATM sú určené pre plávanie, šnorchlovanie, ale aj pre potápanie s dýchacím prístrojom.

200M/20ATM označuje stupeň vodotesnosti štandardizovaný normou ISO 6425. ISO testy zahŕňajú striedanie teplôt, hĺbky, tlaku (vody, vzduchu) po rôzne dlhý čas v pokoji a pri manipulácii s operatívnou časťou hodiniek. Pri potápačských modeloch sa dodatočne vykonáva skúška odolnosti voči slanej vode a schopnosť hodiniek vyrovnať sa s pretlakom (simulácia dekompresie)

Napájanie: batéria
Hodinky sú poháňané batériou.

Sklíčko: Minerálne
V súčasnej dobe sa jedná o najrozšírenejší typ hodinárskeho skla. Je veľmi tvrdé a má vysoký obsah kremíka, vďaka čomu sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči škrabancom a oteru. Neznamená to však, že je úplne odolné voči poškriabaniu.

Materiál remienka: plast
Plast:

Väčšinou z kaučuku, živice alebo silikónu. Tento typ remienka sa vyznačuje vysokou pružnosťou, je antialergický, vodeodolný a nesaje pot. Nechladí a dobre sa prispôsobuje tvaru zápästia.

Materiál puzdra: plast
Plast:

Väčšinou z kaučuku, živice alebo silikónu. Tento typ materiálu sa vyznačuje vysokou pružnosťou, je antialergický, vodeodolný a nesaje pot.

12/24 hodinový formát
Na výber sú dva spôsoby zobrazenia času, v 12 alebo 24 hodinovom formáte. Napríklad 3:45 alebo 15:45.

5 denných alarmov
5 nezávislých alarmov pre flexibilné pripomenutie dôležitých udalostí. Môžete nastaviť až 5 časov pripomenutia.

Auto LED dióda
Osvetlenie prednej strany hodiniek je zabezpečené diódou (LED). Funkcia auto zabezpečuje automatické zasvietenie diódy po náklone hodiniek k tvári. V hodinkách je senzor, ktorý sa aktivuje pri náklone o 45° a zapne diódu. Funkciu môžete zapnúť alebo vypnúť. Pri vypnutom automatickom senzore spustíte osvetlenie jednoduchým stlačením tlačítka.

Bluetooth gpw 2000 spojenie
Hodinky sú cez bluetooth kompatibilné s mobilným telefónom. Podporované operačné systémy: iOS 10 alebo novší, Android 6.0 alebo novší.

Časovač
Hodinky odpočítavajú od vopred zadaného času k nule. Po dosiahnutí nuly hodinky pípajú.

Duálny čas
Okrem hlavného času hodinky umožňujú zobrazenie druhého času. Ideálne pre ľudí, ktorí majú známych alebo rodinu v inom časovom pásme a chcú jednoducho zistiť koľko je u nich hodín .

Hodinový signál
Ak je funkcia zapnutá, tak hodinky na to každú celú hodinu upozornia zvukovým signálom.

Kalorimeter
Hodinky vypočítajú spotrebu kalóriu pri cvičení.

Krokomer
Senzorová športová funkcia využívajúca zabudovaný trojosový akcelerometer. Počítadlo krokov je možne spustiť manuálne, alebo sa spustí automaticky pri zaznamenaní chôdze alebo behu. Na displeji sa zobrazuje celkový počet krokov a počet krokov za hodinu, pričom k dispozícii je nastavenie cieľovej hodnoty od 1000 do 50 000 krokov, ktorej dosiahnutie je sprevádzané zvukovým upozornením. Na ciferníku hodiniek je indikovaný tiež priebeh chôdze s upozornením pri nedostatočnej aktivite.

Neo-displej
Vrstva na povrchu ručičiek, ktorá po krátkom nabití na svetle zabezpečuje ich dlhodobé osvetlenie v tme.

Odolnosť voči otrasom
Unikátne konštrukčné riešenie, ktoré eliminuje nepriaznivý vplyv nárazov, vibrácií a otrasov a zabezpečuje tak vysokú odolnosť hodiniek.

Predprogramovaný kalendár
Displej zobrazuje aktuálny dátum. Je predprogramovaný, a preto odpadá potreba nastavovať krátky a dlhý mesiac a prestupné roky. Väčšina hodiniek má tento dátum predprogramovaný až do roku 2099.

Stopky 1/100 sekundy – 24 hodín
Uplynutý čas, medzičas a konečný čas sú merané s presnosťou na stotiny sekundy. Maximálny meraný čas je 24 hodín.

Svetový čas
Na displeji viete jednoducho zobraziť časy vo vybraných hlavných mestách a lokalitách sveta.

Tieto hodinky môžete kúpiť tu:
alebo tu:
Zoznam všetkých predajcov, nájdete tu:

http://www.casio-watch.sk/

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej