ONLINE MAGAZIN

BOŽSKÝ APERITÍV AMBROZIA

Prvý aperitív vyrobený z medu a z čisto prírodných produktov. Alkohol 13,5% vzniká prirodzeným kvasením bez pridania liehu.

Niekedy je rozumné podľahnúť, hovorí stará múdrosť. Najmä dni plné zhonu, napätia a únavnej práce jej dávajú za pravdu aj dnes. A dokonca častejšie, než je človeku milé. Preto je rozumné mať vo svojom diári aj biele miesta, na ktoré pozvete len svojich najbližších – partnerku, či partnera, priateľov, susedov…
Ambrozia, je medový aperitív pre chvíle plné pohody, lahodný nápoj, ktorý úspešne dobýja svetové výstavy, je to božský aperitív, ktorý vám do chvíľ plných pohody, uvoľnenia a radosti umožní vkĺznuť plynulo, hladko a nenápadne, ako sa na nápoj olympských bohov patrí, pretože sa pije hladko, podmanivo vonia a chutí nenapodobiteľne.
Ambrozia je božský aperitív, ktorý cestu na úpätia hory slasti a uvoľnenia ukáže vám i vašim blízkym.

Doprajte si to najlepšie, čo sa nám z nektára horských lúk Slovenska podarilo v čírej a unikátnej kombinácii chutí, vôní a sily dostať do každej jednej kvapky tohto lahodného aperitívneho nápoja. V slávnych časoch gréckych bohov objavili silu, ktorú čerpali z Ambrozie, božského pokrmu. Každý deň pili medový nápoj, ktorý im dodával silu, odvahu a krásu. V dnešnej dobe si môžeme aj my dopriať tento božský aperitív, ktorý v sebe snúbi unikátnu harmóniu lahodného medu a zmesi 18 liečivých bylín a korenín z horských lúk.

Ambrozia:
• prvý aperitív vyrobený z medu
• obohatený liečivými horskými bylinami
• vyrobený z čisto prírodných produktov bez doliehovania
• podmanivo vonia a chutí nenapodobiteľne
• nápoj pre chvíle pohody
• slovenský aperitív so svetovými oceneniami
(Zlatá hviezda z Great Taste v Londýne, Obalroka 2017 Praha, World Star 2018 Sydney,Zlatá Salima 2018)

AMBROZIA ORIGINAL
Lahodná chuť medu a jemná
horkosť bylín vytvárajú dokonalú
harmóniu tohto výnimočného
nápoja.
18 druhov bylín a korenín dáva
nápoju jedinečnú chuť a vôňu.

AMBROZIA CITRUS
Osviežujúca chuť citrusov
s magickou silou bylín, ukrýva
nezabudnuteľný zážitok v každej
kvapke tohto čarovného
nápoja.
Svieži citrus v nápoji kraľuje
nad magickou silou bylín
a sladkosťou medu.

AMBROZIA GINGER
Opojná sladkosť medu s jemne
pikantným nádychom zázvoru
pohladí telo i dušu aj toho najnáročnejšieho
gurmána.
Jemne ostrému zázvoru v nápoji
dáva vyniknúť opojná
sladkosť medu.

 

Podávame ako aperitív vychladený na 8 – 12°C. Viac info nájdete na www.ambrozia.com

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej