ONLINE MAGAZIN

Logitech G predstavuje nový herný headset PRO

Logitech G oznámila uvedenie herného headsetu Logitech G PRO Gaming Headset. Ten ponúka zvuk s parametrami a vlastnosťami aké sú potrebné pre oblasť eSports, kde ich využijú ako profesionáli, tak aj bežní hráči. Headset je odľahčený, pevný a nanajvýš pohodlný aj pre dlhé herné súboje. Špičkový zvuk zaisťujú drivery Logitech G Pro-G, vynikajúcu zvukovú izoláciu okolia zaistia náušníky z koženky a o krištáľovo čistú komunikáciu sa postará kondenzátorový mikrofón profesionálnej úrovne. 

Vyspelé drivery Pro-G od značky Logitech G sú vyrobené z materiálu s hybridnou sieťovou štruktúrou, vďaka čomu majú vysoko kvalitný zvuk a v spojení s prepracovanými audio profilmi Logitech G poskytujú bohaté úderné basy, čisté a precízne artikulované výšky a neuveriteľne malé skreslenie. Náušníky headsetu Logitech G PRO ponúkajú až o 50 percent väčšiu izoláciu okolitých ruchov než predchádzajúce náušníky Logitech G, takže už nič nebude rozptyľovať vašu pozornosť. Vyrobené sú zo špičkovej umelej kože a okrem toho, že poskytujú maximálnu pasívne izoláciu zvuku, zlepšujú súčasne aj čistotu a hlasitosť, aby hráči mohli hrať nerušený aj v rušnom prostredí. Pritom všetkom sú vždy pohodlné. Súčasťou balenia je tiež náhradný set náušníkov z mikrosemišu. Headset Logitech G PRO je k dispozícii v čiernom prevedení, má odľahčenú a pohodlnú konštrukciu s obvyklými ovládacími prvkami a pripája sa analógovo pomocou odpojiteľného káblu.

Mikrofón headsetu Logitech G PRO je vybavený profesionálnym pop filtrom pre tlmenie sykaviek a výrazných hlások a zaisťuje, že hlasový chat a nahrávanie zvukov sú najlepšie v danom odbore. Vysoko kvalitný mikrofón s funkciou potlačenia okolitého hluku má vylepšené možnosti prispôsobenia ramienka, aby bolo možné nájsť čo najlepšiu polohu pre snímanie reči, väčší frekvenčný rozsah, väčší pomer odstupu signálu od šumu a vyššiu citlivosť než mali mikrofóny predchádzajúcich headsetov od Logitechu, čo všetko spoločne zabezpečuje lepšiu zreteľnosť.

Nový headset Logitech G PRO je kompatibilný s počítačmi, hernými konzolami (vrátane Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch) a mobilnými zariadeniami.

Očakáva sa, že headset Logitech G PRO bude na trhu k dispozícii v apríli 2018 za odporúčanú maloobchodnú cenu 99.99€.

Mohlo by vás zaujímať:

Šport

Hokej už aj z nemožného uhla

Ľad, oheň a vibrácie – to je len zopár príkladov náročných podmienok, ktorým musia kamerové systémy čeliť. Spoločnosť Axis Communications, líder v oblasti sieťového videa, v novom experimente predviedla ako jej kamera dokáže zvládať takmer čokoľvek – napríklad aj keď je zamrazená do vnútra ľadu na hokejovom štadióne. Vďaka tomu zachytila doteraz nevídaný záber.

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Cestovanie Príroda Radíme Vám Šport Tlačová správa

Zoznam „povinných“ aktivít pre zimu plnú zážitkov v Korutánsku

  Lyžovanie Nezáleží na tom, či ste začiatočníci alebo skúsení lyžiari – ten, kto si chce v Korutánsku zalyžovať, si príde na svoje. 30 lyžiarskych stredísk v Korutánsku a východnom Tirolsku a viac ako 800 km dobre upravených zjazdoviek s istotou snehu. To všetko získate pomocou jediného skipasu „TopSkiPass“. O nezabudnuteľné chvíle na snehu sa – podľa […]

Čítať ďalej