ONLINE MAGAZIN

Kam na Silvestra? Ešte sú tu atraktívne pobyty v Kúpeľoch Luhačovice

Posledné voľné silvestrovské pobyty v Luhačoviciach čakajú na vás

Je najvyšší čas rezervovať si silvestrovský pobyt v atraktívnom prostredí Kúpeľov (Lázní) Luhačovice. Zdá sa vám to skoro? Nie je. Hotel Alexandria, vlajková loď wellness pobytov,  hlási vypredané kapacity, ale rovnako je na tom aj Jurkovičov dom a Vila pod Lipami. Voľné miesta má akciová spoločnosť Kúpele Luhačovice k dispozícii ešte v hoteli Palace a predvlani zrekonštruovanom kúpeľnom hoteli Morava. Silvestrovské pobyty v Kúpeľoch Luhačovice patria k najobľúbenejším a stáli klienti si ich rezervujú aj rok dopredu. V cene pobytu je aj silvestrovský galavečer v spoločenskom dome s moderátorom Alešom Cibulkom, k tancu hrajú Marathon Band Dušana Mathona, Strážnická cimbalová muzika Michala Miltáka, Show Band a Vivian Band.

MUDr. Eduard Bláha, generálny riaditeľ Kúpeľov Luhačovice, a. s., k tomu hovorí: ,,V posledných rokoch je o atraktívne termíny, na čele so Silvestrom, obrovský záujem. Klientom už nestačí len hudba a dobré jedlo, potrebujú aj výnimočné prostredie a špičkové služby.
Spojenie kúpeľného pobytu so Silvestrom je vyjadrením trendu spojenia starostlivosti o zdravie a zábavy. Aj tento rok je o Luhačovice enormný záujem a ak si chcete aj vy vychutnať záver roka v ich čarokrásnom prostredí, máte jednu z posledných možností kúpiť si pobyt.
Na predaj ostávajú už posledné miesta. Oslávte s nami príchod nového roka na silvestrovskom galavečeri v Spoločenskom dome vo veľkom štýle s množstvom zábavy, hudby a dobrého jedla. Silvestrovský galavečer v spoločenskom dome zahŕňa welcome drink, večeru formou bohatého rautu s neobmedzenou konzumáciou vybraných teplých, studených i sladkých lahôdok, bohatý zábavný silvestrovský program, ohňostroj. Spestrite si silvestrovský pobyt rôznymi sprievodnými a kultúrnymi akciami či výletom z ponuky cestovnej agentúry Luhanka.

Silvestrovská kúpeľná kúra v Morave od 27. 12. 2017 do 2. 1. 2018 (šesť nocí) klienta vyjde v dvojlôžkovej izbe od cca 330 eur do 355 eur, v Palace od 420 eur do 446 eur.“

V cene je nielen silvestrovský galavečer v spoločenskom dome, ale silvestrovský balíček ďalej zahŕňa: 6-krát ubytovanie, 6-krát raňajky formou bufetu, 1-krát slávnostnú uvítaciu večeru, 3-krát večeru, 1-krát sviatočnú novoročnú večeru, kúpeľný program, 1-krát konzultáciu s lekárom, 1-krát prírodný uhličitý kúpeľ, 1-krát bublinkový kúpeľ s prísadou podľa vlastného výberu, 1-krát klasickú masáž (čiastočnú), 3-krát inhaláciu (individuálne), denne pitnú kúru liečivých minerálnych vôd.

Takmer vypredaný je aj pobyt Adventná relaxácia v Jurkovičovom dome. Voľný je ešte Advent v Alexandrii v termíne 26. 11. – 20. 12. 2017. Kúpele Luhačovice pripravili aj rôzne akciové balíčky relaxačných, regeneračných, liečebných a wellness pobytov na jesenné obdobie. Patrí k nim Víkend pre single cestovateľov v hoteli Alexandria.

Kúpele Luhačovice, a. s., sú najväčšou spoločnosťou poskytujúcou kúpeľné a rekreačné služby v Luhačoviciach. Liečia sa tu ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu, tráviaceho ústrojenstva, látkovej výmeny (cukrovka), obehového ústrojenstva a onkologické ochorenia. Okrem kúpeľných pobytov je to ideálne miesto na strávenie wellness víkendov a relaxačných pobytov.

Ďalšie informácie sú na webových stránkach www.HotelAlexandria.cz a www.LazneLuhacovice.cz.

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej