ONLINE MAGAZIN

First minute na rok 2018 platí len do 19. 12. 2017

Doprajte si pobyt v Kúpeľoch Luhačovice s atraktívnou zľavou až 20 %

Aj tento rok prichádza akciová spoločnosť Kúpele (Lázně) Luhačovice, a. s., s atraktívnou ponukou až 20-percentných zliav za včasné objednanie pobytu na rok 2018. Ponuka first minute platí len do 19. decembra 2017. Samoplatcovia tak majú možnosť zaistiť si požadovaný termín pobytu včas a navyše s výraznými zľavami. Návštevnosť kúpeľov dosahuje v posledných rokoch rekordných 34 000 klientov a zmluvná kapacita poisťovní je plne obsadená.

Pobyty na budúci rok si tento rok po prvýkrát môžu klienti vyberať zo spoločného katalógu, ktorý predstaví ponuku Kúpeľov Luhačovice, a. s., aj Liečebných kúpeľov Jáchymov, a. s., ktoré spolu tvoria najväčšiu kúpeľnú skupinu v Českej republike SPA & WELLNESS NATURE RESORTS. Informuje o tom Ing. Šárka Vylimcová, vedúca oddelenia marketingu a predaja Kúpeľov Luhačovice, a. s.

„Novinkou budúceho roku v Luhačoviciach je Regeneračný pobyt so zameraním na dýchacie cesty s uhličitými kúpeľmi a individuálnymi aj skupinovými inhaláciami. Základom ponuky sú tradičné liečebné, relaxačné a wellness produkty. Nechýbajú ani veľkonočné, vianočné, adventné alebo silvestrovské pobyty s bohatým programom. Aj budúci rok sme do ponuky zaradili obľúbený pobyt Vo víre tanca s Janom Onderom a na niekoľkých súťažiach ocenený Víkend pre single cestovateľov.

Prísť do najväčších moravských kúpeľov môžete aj na pobyty spojené s kultúrnymi programami a letnými festivalmi. Žiadané budú predovšetkým pobyty v čase začiatku hlavnej kúpeľnej sezóny, júlového Festivalu Janáček a Luhačovice alebo počas Dní slovenskej kultúry. Lístky alebo zvýhodnené permanentné vstupenky, ktoré vám zaistia tie najlepšie miesta, vám radi zarezervujeme. Obľúbené pobyty Krátka relaxácia a Ochutnávka wellness ponúkame pod spoločným názvom Relax & Wellness. Ak chcete skutočne výhodnú ponuku, potom príďte na začiatku januára do hotelov Palace alebo Morava na Novoročný pobyt s množstvom liečebných procedúr,“ hovorí Š. Vylimcová.

Dodáva, že vďaka rozšíreniu a modernizácii si na pobyt v budúcom roku môžu návštevníci opäť vybrať bývalý penzión Riviera, ktorý sa mení na moderný trojhviezdičkový garni hotel s 75 lôžkami, recepciou a reštauráciou. Po roku je v ponuke tiež garni hotel Jestřabí.

„Ak budete chcieť prísť len na pár dní, potom sa rozhodnite pre ALEXANDRIA**** Spa & wellness hotel, ktorý bol už päťkrát ocenený ako Hotel roka v Zlínskom kraji. Stráviť tu môžete výnimočný pobyt Víkend exkluziv s novozostaveným wellness programom. „Práve teraz môžete získať za rezerváciu vášho pobytu v Luhačoviciach na budúci rok až dvadsaťpercentnú zľavu FIRST MINUTE. Ušetríte tak aj niekoľko sto eur a budete mať najširší výber kapacít i termínov. Jej využitie je časovo obmedzené a platí len do 19. decembra 2017,“ upozorňuje Š. Vylimcová.

Kompletná ponuka je na webe www.LazneLuhacovice.cz. Zaujímavé tipy, aktuálne informácie, novinky a postrehy sú aj na Facebooku Kúpeľov Luhačovice, a. s. „Nech už bude dôvodom vašej návštevy liečba, relaxácia, víkend s priateľmi alebo návšteva miest, kde sa nakrúcal seriál Četníci z Luhačovíc, veríme, že vás Luhačovice nesklamú,“ uzatvára Š. Vilimcová.

Ak chce záujemca v Kúpeľoch Luhačovice stráviť ešte tohtoročného Silvestra, mal by sa poponáhľať. K dispozícii sú už naozaj len posledné voľné miesta. Vypredaný je už hotel Alexandria – vlajková loď wellness pobytov a niektoré penzióny. Posledné voľné miesta ešte majú hotely Morava a Palace.

V cene je aj silvestrovský galavečer v spoločenskom dome (welcome drink, večera formou bohatého rautu s neobmedzenou konzumáciou vybraných teplých, studených i sladkých lahôdok, bohatý zábavný silvestrovský program, ohňostroj). Okrem zľavnených pobytov na rok 2018 a silvestrovských pobytov môžu všetci záujemcovia využiť aj aktuálnu ponuku na príjemné strávenie záveru tohto roka v Kúpeľoch Luhačovice a novoročné pobyty.

Kúpele Luhačovice, a. s., sú najväčšou spoločnosťou poskytujúcou kúpeľné a rekreačné služby v Luhačoviciach. Liečia sa tu ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu, tráviaceho ústrojenstva, látkovej výmeny (cukrovka), obehového ústrojenstva a onkologické ochorenia. Okrem kúpeľných pobytov je to ideálne miesto pre strávenie wellness víkendov a relaxačných pobytov. Kúpele Luhačovice sú to pravé miesto na zdravotnú dovolenku a odpočinok. Navyše lákajú zachovanými dielami najvýznamnejšieho slovenského architekta Dušana Samuela Jurkoviča a účinkami tamojších minerálnych prameňov na čele so svetoznámou Vincentkou. Tú si môžete z Luhačovíc odniesť aj ako suvenír vo fľašiach. Vincentka sa predáva aj v nosových sprejových aplikátoroch a ako koncentrát na výplach dutín, je pridávaná do zubných pást, pastiliek, sirupov, hydratačných krémov a sprejov Vincentka.

Ďalšie informácie: www.LazneLuhacovice.cz, www.HotelAlexandria.cz

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej