ONLINE MAGAZIN

BURGENLAND CYKLISTICKÁ DESTINÁCIA PAR EXCELLENCE

Vybraných sedem špičkových cyklistických trás vám umožní spoznať a zažiť región Burgenland. Tieto trasy ponúkajú tiež výnimočné zážitky: pozorovanie prírody na cyklistickej trase „Lacken“ v Národnom parku Neusiedler See – Seewinkel, vinárske a kultúrne zážitky na cyklistickej trase „Čerešňové kvety a Festival“, zážitok z jazdy dole kopcom v regióne Rosalia a na trase „Raj“ s dĺžkou 260 km v regióne Južný Burgenland na elektrických bicykloch.

Môžete prejsť aj trasu venovanú najmladšej histórii európskych pohraničných oblastí „Iron Curtain“. Slnečná krajina Stredný Burgenland vás pozýva svojimi trasami Slnečnou krajnou (130 km), cyklistickou trasou Červených vín (36 km), trasou Zöberntal-Rabnitz (36 km), trasami Waldquelle (18 km), Liszt (27,5 km) a cyklistickou trasou cez prírodnú rezerváciu, ako aj ďalšími menšími okružnými cyklistickými trasami. Mimoriadne prístupná pre rodiny je aj cyklistická trasa „Familienthermen“ s dĺžkou 21 km alebo jazda na drezinách. Všetky cyklistické trasy sú mimoriadne dobre značené a z väčšej časti upravené asfaltom. Vyberte si svoju individuálnu cyklistickú trasu! Množstvo prevádzok prístupných pre cyklistov a gastronomických podnikov pretvoria vašu cyklistickú dovolenku v Burgenlande na nezabudnuteľný zážitok. Vyskočte na bicykel a zamierte do Burgenlandu!

Viac informácií na: www.burgendland.info/sk 

 

Foto na titulke: cz.depositphotos.com

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej