ONLINE MAGAZIN

RODINNÝ WELLNESS HOTEL PATINCE****

Wellness Hotel Patince**** je oázou pokoja a harmónie, kam môžete uniknúť pred stresom okolitého uponáhľaného sveta.

U nás úplne vypnete a zabudnete na starosti, dokonale zrelaxujete svoje telo i dušu. Ponúkame Vám nielen odborníkmi zostavené pobyty a služby, ale aj osobitný prístup ku každému klientovi podľa individuálnych želaní. Tím našich odborníkov sa bude o Vás starať a rozmaznávať Vás tak, aby ste sa tu cítili čo najpríjemnejšie. Hotel sa nachádza v najjužnejšej obci Slovenska, v blízkosti Dunaja, asi 15 km východne od Komárna. Obec sa pýši najväčším počtom slnečných dní. Pre hotelových hostí sú pripravené komfortné dvojlôžkové izby s možnosťou prístelok a detských postielok, ale aj rodinné izby a apartmány. Kapacita hotela je 250 lôžok.

V reštaurácii si môžete vybrať z ponuky kulinárskych špecialít, ktoré vychádzajú z tradičných slovenských, regionálnych a medzinárodných jedál.
Pre milovníkov sáun je pripravených hneď niekoľko druhov: fínska, švédska, parná, či bylinková aromatická sauna. Hotel disponuje s bohatými doplnkovými službami, relaxačnými a kozmetickými procedúrami, zábalmi, kúpeľmi a spa ošetrením.

Exkluzívnou službou sú pravidelné cvičenia jógy, pilates a špecializované prednášky pre upevnenie celkového zdravia. Možnosti na trávenie rodinnej dovolenky zabezpečuje skúsený tím animátorov. Dôležitou súčasťou hotela je aj moderné kongresové centrum s kapacitou až 250 osôb. Vynikajúce technické vybavenie a variabilita usporiadania kongresových priestorov zodpovedá náročným požiadavkám firemnej klientely.
V letných mesiacoch si hostia vychutnávajú jedinečnú atmosféru obľúbenej letnej terasy a grill baru. Pre zvýšenie komfortu na vás čaká bohatá ponuka jedál a nápojov vo Wellness bare, nachádzajúceho sa priamo v bazénovom svete.

Bazénový svet ponúka najväčší vnútorný zážitkový bazén s termálnou vodou na Slovensku. Miestny termálny prameň Hévíz s teplotou 27 °C, ktorý vyviera z hĺbky 200 metrov, patrí k reťazcu pridunajských prameňov. Teplota vody v bazénovom svete sa pohybuje v rozmedzí 30 – 36 °C. Vo vnútornom bazénovom svete nájdete relaxačný zážitkový bazén s množstvom vodných atrakcií, detského bazéna s toboganom, vírivkou a sedacieho bazéna.

V lete je pre hostí k dispozícii až 10 bazénov s termálnou vodou a 4 tobogány. Hostia si zároveň môžu užiť prístav Marína Patince, ktorý sa nachádza v krásnej prírodnej scenérii. Prístav poskytuje kotvisko pre osobnú loď Wellness 1, s ktorou sa podnikajú vyhliadkové plavby v okolíPatiniec, do Štúrova, Ostrihomu a Komárna. Pre hostí prístavu je počas sezóny k dispozícii aj Marina bar vzdialený len 2km od Wellness hotela Patince****. V Marina bare sa môžu hostia občerstviť grilovanými a rybacími špecialitami a širokou ponukou chladených nápojov a v ponuke nechýba ani typické halászlé.

Viacej informácií nájdete aj TU:

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Nezaradené

Určená pre profesionálnych fotografov s kapacitou 1TB

Spoločnosť Kingston Digital oznámila zahájenie predaja pamäťovej karty Canvas React Plus V60 SD. Tento najnovší prírastok rozširuje rad pamäťových kariet Canvas React určených pre vášnivých fotografov, ktorí využívajú rozhranie UHS-II.

Čítať ďalej