ONLINE MAGAZIN

Nová služba pre mobilné telefóny 2N Mobile Video vám ukáže, kto je pri vašich dverách

Služba poskytovaná prostredníctvom aplikácie pre mobilné telefóny 2N® Mobile Video umožňuje priame prepojenie s video interkommi spoločnosti 2N. S mobilnou aplikáciou máte prehľad o dianí pred vašimi dverami, nech už ste kdekoľvek. Vďaka nepretržitému videomonitoringu vstupu do domu budete pre návštevy neustále k dispozícii.

2N® Mobile Video je cloudová služba dostupná na portále My2N. Aplikácia je kompatibilná s mobilnými zariadeniami s operačným systémom Android a iOS. Vďaka tejto aplikácii máte k dispozícii permanentné prepojenie s vašim 2N interkomom a kedykoľvek môžete skontrolovať pohľad kamery interkomu. Jediná podmienka pre používanie tejto aplikácie je nutnosť dátového spojenia (3G, 4G, WiFi). Kdekoľvek na svete tak môžete prijať hovor z interkomu a rozhodnúť sa, či otvoríte prichádzajúcim dvere alebo nie. Zároveň vďaka portálu My2N môžete interkom vzdialene spravovať a zmeniť prípadne jeho nastavenie.

Služba vám tiež umožňuje vďaka obrazovému záznamu z kamery skontrolovať zmeškané hovory, napríklad ak ste mali vypnuté zvonenie počas schôdzky, a pozrieť sa, kto u vás zvonil. Aplikácia vám zároveň umožní získať pohľad na volajúceho ešte pred prijatím hovoru a ľahšie sa tak môžete rozhodnúť, či chcete vôbec s návštevou komunikovať. Prípadne vzdialene necháte prehrať prednastavenú hlášku a návštevník tým pádom vôbec nespozná, že v danú chvíľu nie ste doma.

Volanie z interkomu cez aplikáciu 2N® Mobile Video možno prepojiť s neobmedzeným počtom mobilných zariadení. V prípade využitia interkomu pri bráne rodinného domu to znamená, že interkom môžete prepojiť nielen so svojím mobilným telefónom, ale s mobilnými zariadeniami svojho partnera, partnerky, rodinných príslušníkov, príbuzných, či detí. Vďaka portálu My2N je možné službu využiť aj napr. pre rezidenčné a bytové komplexy s jedným alebo viacerými inštalovanými interkommi pri vchodových dverách. Ako integrátor či správca objektu môžete hromadne nastaviť účty z jedného miesta Mobile Videa pre všetkých rezidentov. Vo chvíli, keď prichádzajúci zvoní na konkrétnu osobu z adresáru interkomu, zazvoní hovor iba u vybraných obyvateľov danej bytovej jednotky.

„Aplikácia je nesmierne jednoduchá a intuitívna,“ povedal Vít Kovařík zo spoločnosti 2N. „Umožňuje mi napríklad pustiť kuriéra do záhrady a dohovoriť sa s ním, kam má uložiť balík. Znamená to, že už nemusíte zložito operovať so svojím kalendárom a čas, ktorý by ste inak strávili čakaním na jeho doručenie, môžete venovať rodine, práci, či koníčkom.“

Služba je spoplatnená mesačným alebo ročným paušálom. K dispozícii je bezplatná 30 dňová skúšobná verzia. Detailné informácie o produkte nájdete na tejto adrese.

Obecné požiadavky:

  • 2N Mobile Video je cloudová služba dostupná na portáli My2N. Pre aktiváciu služby je potrebné založiť si účet na my2n.com.
  • Aspoň jeden 2N Helios IP interkom s kamerou a verziou firmware 2.18 alebo novším.
  • Mobilný telefón alebo tablet, pripojený k internetu, s operačným systémom Android verzia 4.4 a novší alebo iOS verzia 10.x, a novší, na ktorom je nainštalovaná aplikácia 2N® Mobile Video. Optimalizované pre prehliadač Google Chrome (verzia 40 a vyššia). Mozilla Firefox (verzia 35 a vyššia), Internet Explorer (verzia 11 a vyššia). Ostatné prehliadače neboli testované a nemožno tak zaručiť plnú funkčnosť.

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Radíme Vám Technika

Od železníc smrti až po guľové vlaky

Od svojho rozmachu v 19. storočí je železnica najvýznamnejším stelesnením moderných technických výdobytkov ako aj jedným z najdôležitejších dopravných prostriedkov. Pomocou železničných tratí sme schopní zdolávať hory, prekonávať obrovské vodné plochy a kliesniť si cestu divočinou. Aby sme sa však  k tomu dopracovali, museli výrobcovia a konštruktéri dosiahnuť fantastické výkony, ale aj vykonať bezohľadné rozhodnutia. Príbehy železníc […]

Čítať ďalej