ONLINE MAGAZIN

BOTEL PRESSBURG – úspech slovenského hotelierstva

Signet Quality Guarantee  – ocenené ubytovanie predstavuje Bratislavu inými očami

Ak túžite zažiť Bratislavu z inej perspektívy a radi objavujete nové veci, odporúčame vám navštíviť botel Pressburg. Botel sa nachádza v objatí najznámejších a najkrajších dominánt hlavného mesta, ako sú Bratislavský hrad či Most SNP s jeho jeho odmysliteľnou súčasťou, vyhliadkovou reštauráciou UFO. Skvelá lokalita a neopakovateľný výhľad však nie sú dostatočným dôvodom, prečo botel, ktorý bol dlho zatvorený, opäť od roku 2015 otvára svoje kajuty pre hostí z celého sveta.

Tajomstvo úspechu vidí riaditeľka obľúbeného ubytovacieho zariadenia Ing. Alexandra Čurajová vo vyškolenom a profesionálnom personáli: „Nielen ja, ale aj moji ľudia sa neustále vzdelávame a rozširujeme si obzory v oblasti hotelierstva, kde trendy neustále napredujú. Bez osvojenia formulky „náš hosť, náš pán“ by nám pekné a zrekonštruované izby nestačili.“ Konzervatívni hostia zvyknutí na suchozemské hotely nemusia mať obavy. „Spať na lodi je úžasný zážitok.
Cítite maximálne jemné hojdanie na pokojných dunajských vodách. O bezpečnosť hostí je tiež absolútne postarané,“ boli sme ubezpečení sympatickou hotelierkou.
Okrem ubytovania na vode, ktoré prináša nevšedný zážitok, botel ponúka komplexné služby v oblasti eventov. Okrem reštaurácie s kapacitou cca 70 ľudí je počas letnej sezóny pýchou Pressburgu aj veľká terasa, ktorá láka nielen ubytovaných, ale aj obyvateľov Bratislavy, aby si užili slniečko a chutné občerstvenie.

Riaditeľka botela je hrdá aj na ponuku jedál, ktorú šéfkuchár, ozajstný majster vo svojom odbore, neustále aktualizuje a dopĺňa. Okrem tradičných slovenských jedál si hostia pochutia aj na zahraničnej kuchyni. „Pravidelne organizujeme degustačné večery, kde hostia spoznávajú v našom meste chute z úplne celého sveta,“ láka gurmánov Alexandra Čurajová. Počas leta je však pripravených pre návštevníkov aj mnoho iných akcií pre deti aj dospelých.

Viac informácií o botely nájdete tu:

 

 

Botel Pressburg je zaujímavým zariadením hotelového typu.
Dobre nastaveným konceptom, kvalitnými službami, skvelou kuchyňou ma očaril až tak, že som sa rozhodla
udeliť botelu Pressburg ocenenie Signet Quality Guarantee.
K môjmu rozhodnutiu prispel aj profesne zdatný, milý a ústretový personál.

Iveta Pupišová poradca, tréner,
mentor a mystery shopper

Signet Qualty Guarantee
Iveta Pupišová

Iveta Pupišová poradca, tréner,
mentor a mystery shopper

Text: Petra Hašová
Fotografie: archív botela Pressburg

 

Mohlo by vás zaujímať:

Nezaradené

Určená pre profesionálnych fotografov s kapacitou 1TB

Spoločnosť Kingston Digital oznámila zahájenie predaja pamäťovej karty Canvas React Plus V60 SD. Tento najnovší prírastok rozširuje rad pamäťových kariet Canvas React určených pre vášnivých fotografov, ktorí využívajú rozhranie UHS-II.

Čítať ďalej
Náš tip Nezaradené Osobnosti Lines

Spomienka na JFK

60. výročie úmrtia prezidenta Kennedyho V novembri odvysiela televízna stanica Viasat History sériu dokumentov pri príležitosti 60. výročia jedného z najšokujúcejších a dejiny určujúcich momentov 20. storočia, atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho. Počas dvoch nedieľ (19. a 26. novembra) predstaví Viasat History tri nové dokumenty, ktoré odhalia nové skutočnosti z osudného dňa 22. novembra, ktorý otriasol […]

Čítať ďalej
Cestovanie Film Náš tip Nezaradené Príroda Radíme Vám

Putovanie krajinou Dolného Rakúska zážitkovými vlakmi spoločnosti Niederösterreich Bahnen

Vitajte v Puchbergu pod horou Schneeberg Naša turisticko – novinárska skupina sa tentokrát rozhodla svoj turistický trip po spolkovej krajine Dolné Rakúsku, začať v malebnom mestečku Puchberg am Schneeberg. Puchberg am Schneeberg sa nachádza 80 km južne od Viedne v romantickom, údolí, na úpätí 2 076 m vysokého Schneebergu a je rajom pre milovníkov hôr a […]

Čítať ďalej