ONLINE MAGAZIN

Profi mechanická herná klávesnica Logitech G Pro

Logitech G, značka spoločnosti Logitech, dnes predstavila mechanickú hernú klávesnicu s úplným názvom Logitech® G Pro Mechanical Gaming Keyboard. Bola navrhnutá v spolupráci so špičkovými športovcami z oblasti eSports a jedná sa o vysoko výkonnú mechanickú hernú klávesnicu bez numerického bloku, ktorá je účelovo skonštruovaná pre profesionálne súboje. Klávesnica Logitech G Pro je vybavená mechanickými spínačmi Romer-G™ vyvinutými exkluzívne spoločnosťou Logitech. Spínače ponúkajú o 25 percent rýchlejšie zopnutie, než štandardné mechanické klávesnice a pritom ich konštrukcia zaisťuje tichý chod. Klávesnica má odnímateľný káblový systém, vďaka čomu sa ľahšie prenáša. Navyše má prispôsobiteľné RGB podsvietenie a vlastnú vstavanú pamäť.

„Profesionáli eSports sú extrémne vyberaví a nároční – a to my milujeme,“ povedal Ujesh Desai, viceprezident a generálny riaditeľ divízie herných zariadení Logitech G. „Umožňujeme im pristupovať k našim návrhom už vo fáze prototypov a tak sa často stane, že ich ihneď spripomienkujú. Výsledkom je aj herná klávesnica Pro Gaming Keyboard s ultra rýchlymi tlačidlami, odolnou konštrukciou a prevedením bez numerického bloku, ktorá sa dá ľahko prenášať. Pokiaľ to s hraním myslíte vážne a chcete vyhrávať, je toto klávesnica pre vás.“

Mechanické spínače Romer-G: Mechanické spínače Romer-G, ktoré exkluzívne vyvinula spoločnosť Logitech, sú účelovo vytvorené pre profesionálny výkon, odozvu a odolnosť, pričom ponúkajú precíznosť a rýchlosť. Spínače Romer-G majú nízky zdvih pre zopnutie 1,5 mm a zaregistrujú tak stlačenie tlačidla až o 25 rýchlejšie než štandardné mechanické spínače – sú celkovo dizajnované pre výkon.

Kompaktné a odolné prevedenie: Mechanická herná klávesnica Logitech G Pro má kompaktný dizajn bez numerického bloku, čo umožňuje ľahšie s ňou cestovať na turnaje. Uvoľní sa aj miesto na stole pre pohyb s menej citlivou myšou. Klávesnica je vystužená oceľovou zadnou doskou, ktorá prispieva k lepšej stabilite a pevnosti pri hre.

Oddeliteľný káblový systém: Pripojenie cez konektor Micro-USB zaručuje, že sa vám kábel nezlomí v mieste napojenia do klávesnice, keď sa „melie“ v batohu pri cestách z turnaja na turnaj. Trojbodový dizajn uchytenia poskytuje oporu pre spoľahlivé dátové pripojenie.

Užívateľsky nastaviteľné RGB podsvietenie: Pomocou obslužnej aplikácie Logitech Gaming Software (LGS) si hráči môžu vybrať a prispôsobiť farbu podsvietenia každej jednotlivej klávesy. Vyberať možno z 16,8 milióna farebných odtieňov a farebné profily sa dajú uložiť do vstavanej pamäte klávesnice, aby ste ich pri hraní na súťaži mali ihneď poruke.

Cena a dostupnosť: Očakáva sa, že mechanická herná klávesnica Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard bude k dispozícii na Slovensku na Alza.sk koncom marca 2017 za odporúčanú maloobchodnú cenu 149€.

Mohlo by vás zaujímať:

Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Šport

Hokej už aj z nemožného uhla

Ľad, oheň a vibrácie – to je len zopár príkladov náročných podmienok, ktorým musia kamerové systémy čeliť. Spoločnosť Axis Communications, líder v oblasti sieťového videa, v novom experimente predviedla ako jej kamera dokáže zvládať takmer čokoľvek – napríklad aj keď je zamrazená do vnútra ľadu na hokejovom štadióne. Vďaka tomu zachytila doteraz nevídaný záber.

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej