ONLINE MAGAZIN

Flexibilné zariadenie s pridanou funkciou

Music Everywhere vám otvorí novú cestu k tomu, ako možno hudbu počúvať, preniesť do vašich existujúcich domácich reproduktorov a zároveň rozšíri Wi-Fi pokrytie vašej domácnosti.

Wi-Fi s rýchlosťou 300 Mpbs

Vďaka extenderu dostanete Wi-Fi aj do najodľahlejších kútov domácnosti, kde sa pripojíte s notebookom, tabletom, smartfónom, hernou konzolou aj s inteligentným TV. Ideálne je umiestniť extender čo najďalej od routeru, ale aby stále vykazoval dostatočne silný signál na preklopenie existujúceho signálu. Vďaka vyhotoveniu priamo do zástrčky ho umiestnite prakticky kamkoľvek.

Ako bonus streamuje hudbu

Toto malé zariadenie však obsahuje aj ďalšiu bonusovú funkciu. Stačí k nemu pripojiť reproduktory a môžete streamovať hudbu priamo zo svojho mobilného zariadenia s nainštalovanou aplikáciou. Môžete tiež streamovať hudbu z počítačov Mac, Windows a elektroniky so systémom iOS. Podporuje totiž štandardizovaný DLNA aj špecializovaný AirPlay protokol.

Recenziu na tento produkt, si môžete prečítať:  TU

 

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej