ONLINE MAGAZIN

Za Drakulom rovno z Bratislavy

Z Letiska M. R. Štefánika sa bude lietať do Transylvánie v Rumunsku! Novú linku do mesta Kluž v Rumunsku zavedie od 10. marca 2017 letecká spoločnosť Wizz Air s frekvenciou 2 x týždenne. Wizz Air za krátky čas otvára už 5. linku z Bratislavy. Už o 4 dni pritom spúšťa novú priamu linku do Kyjeva na Ukrajine. 

Nová linka do mesta Kluž – Napoca (rumunsky Cluj-Napoca) bude v prevádzke každý pondelok a piatok. Letenky si možno zakúpiť už od dnes na wizzair.com za ceny od 19,99 € za jednosmernú letenku vrátane všetkých poplatkov.

Letecká spoločnosť Wizz Air je novou leteckou spoločnosťou na bratislavskom letisku, ktorá spustila svoju prevádzku letmi do Skopje v Macedónsku a späť len tento rok na Veľkonočný pondelok 28. marca. Už od najbližšej soboty, 17. decembra, pridáva druhú linku z Bratislavy, a to do hlavného mesta Ukrajiny – Kyjeva.

Zároveň oznámila, že v súvislosti s letným letovým poriadkom pribudne od 10. marca 2017 aj priama linka do Rumunska (mesto Kluž) a krátko po nej, od 27. marca, aj nová linka do mesta Tuzla v Bosne a Hercegovine a spiatočne. Všetky linky sú pre cestujúcich k dispozícii 2 x v týždni.

Päticu nových leteckých spojení doplní od 30. júna 2017 nová linka do poľskej Varšavy a z nej do Bratislavy s frekvenciou 4 x týždenne. Všetky letenky si možno zakúpiť na wizzair.com.

„S potešením oznamujeme spustenie 5. leteckej linky z Bratislavy, ktorá bude spájať hlavné mesto Slovenska s najväčším mestom v Transylvánii, Klužom, s frekvenciou 2 x týždenne, v pondelky a piatky. Cena leteniek sa začína už od 19,99 €.  Zároveň sa tešíme na ďalšie rozvíjanie plodnej spolupráce s Letiskom Bratislava a aj naďalej sa budeme snažiť prinášať ešte viac zaujímavých možností pre slovenských zákazníkov a návštevníkov Slovenska. Naše posádky sa už teraz tešia na každého cestujúceho, ktorého privítajú na palube moderných lietadiel Wizz Air – Airbus A320,“ zhodnotila Tamara Vallois, riaditeľka komunikácie leteckej spoločnosti Wizz Air.

„Letecká spoločnosť Wizz Air sa s počtom piatich pravidelných liniek stane v budúcom roku 2. najvýznamnejším leteckým dopravcom na Letisku Bratislava po spoločnosti Ryanair. Považujeme za významný úspech, že sa nám podarilo dotiahnuť na bratislavské letisko najväčšiu nízko-nákladovú spoločnosť v strednej a východnej Európe, ktorá už teraz ukazuje, že dokáže naše letisko rozvíjať,“ povedal generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Ivan Trhlík.

 

Nová linka z Bratislavy do Rumunska

 

Destinácia Nová linka Letiskové skratky Číslo letu Typ Dni prevádzky Začiatok predaja leteniek Prvý let
Kluž

(CLJ – Cluj-Napoca)

CLJ-BTS CLJ-BTS W6 3345 Nová linka! pondelok, piatok 13. 12. 2016 10. 3. 2017
BTS-CLJ W6 3346

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej