ONLINE MAGAZIN

Región Nassfeld, štartuje do novej zimnej sezóny

Nassfeld.

Rozmanitá lyžiarska oblasť pre aktívnych športovcov * Jedna z TOP 10 lyžiarskych oblastí Rakúska * Prekrásne horské panoráma na juhu Álp * 110 km zjazdoviek, 30 najmodernejších lanoviek a vlekov * Istota snehu a slnečné počasie zaručené * 350 snežných diel sa stará o dostatok snehu * Zaručene dostatok snehu a veľa slniečka * Rakúska pohostinnosť s talianskym šarmom * Schlag das ASS – najdlhší lyžiarsky závod sveta * 25 lyžiarskych chát a reštaurácií na zjazdovke, najväčší slnečná terasa Álp * Sánkovanie, bežky, skialpinizmus, chôdza na snežniciach, nočné lyžovanie * Freeride zjazdy, snowpark, zjazdovka s videozáznamom ….

Výhody pre rodiny s deťmi
Freeride zjazdy, zábavný Funpark, lesný zjazd Funslope * 3 cvičné areály pre deti * BOBO Miniklub a lyžiarska škola pre malé deti * Špeciálne detské hotely

Nassfeld Ski surprise – deti zadarmo!

Pokiaľ ide o to, ako urobiť zimnú dovolenku finančne dostupnejšou, je Nassfeld neobyčajne štedrý.
Pod heslom „Nassfeld Ski surprise – deti zadarmo“ majú deti do 9,99 rokov od 07.12. do 24.12.2016, od 07.01. do 21.01.2017 a od 19.03. do 17.04.2017 skipas a ubytovanie v izbe spolu s rodičmi –  zdarma. K tomu možno doobjednať za zvýhodnenú cenu 29 Euro / deň,  školu lyžovania a lyžiarske vybavenie.

V Nassfelde na Vás čaká prekvapenie každý deň
Z prekvapených výrazov našich klientov, možno jasne vyčítať, že v Nassfelde každý deň zažijete to, o čom by ste sa na iných miestach neopovážili ani len snívať.
110 km zjazdoviek sa rozprestiera v štyroch horských údoliach, a to ako na rakúskom, tak aj na talianskom území.
K tomu si pripočítajte 30 lanoviek a vlekov, komfortné štvormiestne a šesťmiestne lanovky, 5 kabínových lanoviek a špeciálne vleky pre deti.

Istota snehu v Nassfelde je neskutočná. O pravidelnú snehovú nádielku sa stará 350 snežných diel a predovšetkým časté tlakovej níže, ktoré sú dôvodom hojných zrážok. Tiež počet hodín slnečného svitu je neprekonateľný. Vysoké Taury chráni našu oblasť pred nepriaznivým počasím a vďaka tomu tu slnko svieti najviac v celých Alpách.

Aktualne zábery: http://gartnerkofel.it-wms.com/wmspanoviewer.php

 

Nechajte sa prekvapiť!
Nassfeld-Pressegger See má pre Vás pripravených veľa výhod:

Predovšetkým na zjazdovke sa nebudete stačiť čudovať.
Zoznámte sa s našou ponukou: „PREMIUM“ Skipass
Mnohé ubytovacie zariadenia spolupracujú napriklad s lanovkami v Nassfelde, s požičovňou lyží, s lyžiarskou školou a s úschovňou lyží.

Ak sa ubytujete v niektorom z týchto partnerských zariadení „Premium“, dostanete „Premium“ skipas a vďaka nemu získate mnoho výhod a zliav.

Viac informácií na:

www.nassfeld.at/en/premium-partner

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej