ONLINE MAGAZIN

Dámske náramkové hodinky – Casio Sheen

Dámske hodinky Casio Sheen SHB-100CG-4AER sú veľmi elegantný kúsok, ktorý bude imponovať každej žene s moderným vkusom. Hodinky sú vyrobené z ušľachtilej ocele vo farbe ružového zlata. Na svetlom ciferníku vynikajú ružovo pozlátené ručičky. Elegantný vzhľad korunujú Swarovski krištáľmi. Hodinky sú vhodné pre každodenné nosenie.

 

Zoznam predajcov nájdete TU

casio-sheen-time-ring-shb-100cg-4aVlastnosti

Duálny čas
Hodinky s funkciou duálneho času zobrazujú čas dvoch rôznych časových zón. Užitočná pre tých, ktorí často cestujú do zahraničia, alebo naopak v zahraničí majú blízku osobu, vždy tak napríklad vie či je vhodný čas na zavolanie.

Svetové časy
Svetové časy zobrazujú aktuálny čas v hlavných mestách a preddefinovaných oblastiach našej planéty.

Bluetooth 4.0
Bluetooth ponúka prepojenie hodiniek s inteligentnými telefónmi, vďaka čomu sa ich majiteľovi v prvom rade zobrazuje aktuálny čas. Ponúka sa možnosť nastavenia alarmu a prevzatie ďalších funkcií priamo zo smartphonu, ktorá eskaluje prevádzkyschopnosť hodiniek na nebývalo vysokú úroveň.

 


Phone finder

Hodinky možno spárovať so Smartphonom. Po stlačení tlačidla na hodinkách sa Vám rozoznie zvuk na Smartphonu a vy ho bez problému nájdete.

Vodeodolnosť 50M (5BAR)
Hodinky s vodeodolnosťou 50M disponujú tesniacimi prvkami, ktoré zamedzujú vniknutiu vody a vlhkosti dovnútra hodinkového puzdra. Tento stupeň vodeodolnosti už umožňuje ponechať hodinky na zápästí napríklad pri sprchovaní. Hodinky znesú aj úplný ponor, ale maximálne do hĺbky pol metra. Prítomnosť vody vo vnútri puzdra indikuje oroseniu na vnútornej strane sklíčka.

Minerálne sklíčko
Minerálne sklíčko je dnes vďaka svojim vlastnostiam najčastejšie používaným typom hodinkového skla. Je veľmi tvrdé, najmä vďaka vysokému obsahu kremíka a povrchovému tvrdenia. To z neho robí materiál vysoko odolný voči oderu. Minerálne sklíčko je oveľa tvrdší ako plastové. Aj na minerálnym sklíčku sa ale môžu objaviť škrabance alebo vryp. Tvrdosť tohto skla zodpovedá stupňu 6 na Mohsovej stupnici tvrdosti.

casio-shb-100cg-4a-damske-hodinky-6

Sférické sklíčko
Sférické sklo je špeciálnym druhom hodinkového sklíčka, ktorého hlavnou úlohou je zväčšovanie údajov vyobrazených na ciferníku. Funguje na totožnom princípe ako napríklad aj šošovka alebo lupa.

Oceľový náramok s PVD úpravou
Nerezová oceľ (Stainless steel) je jedným z najvyužívanejším materiálov na výrobu hodinkových ťahov. Oceľ je pevná, odolná proti mechanickému aj chemickému poškodeniu, nepodlieha korózii, čo sa týka životnosti, je prakticky nezničiteľná. Povlakovanie PVD (Physical Vapour Deposition) je veľmi odolná úprava povrchu hodiniek. PVD úprava preniká do pôvodného materiálu, a preto sa na rozdiel od farby vyznačuje oveľa vyššou odolnosťou.

Preklápacia spona s bočným otváraním
Preklápacia spona je najrozšírenejší model zapínanie, ktorý sa používa u hodiniek. Jedná sa o spoľahlivý, jednoduchý a veľmi praktický typ zapínania. Pri jeho náhodnom rozopnutí nedochádza ku spadnutie hodiniek z ruky. Náhodné rozopnutie je zložitejšia, pretože spona má bočné otváranie.

Dátumovka
Dátumovka zobrazuje aktuálny dátum pomocou čísla. Môže byť automatická a býva umiestnená v malom okienku na ciferníku alebo formou ciferníku s číslami, na ktoré ukazuje ručička.

 

Zobrazenie dňa v rôznych jazykoch
Hodinky majú zobrazenie dňa v týždni vo viacerých jazykoch.

Osadenie kryštály Swarovski
Swarovski elements sú kryštály českého krištáľu (druh skla) brúsené za použitia unikátnych technológií. Nosí meno Daniela Swarovski, pôvodom z Čiech, ktorý vynašiel špeciálny stroj na brúsenie kryštálových kamienkov. Rad používaných technológií, vrátane presného zloženia skla, je chránená výrobným tajomstvo. Výsledný efekt takto zbrúsených kryštálov je oslnivý a žiadne žien by v šperkovnici nemal chýbať aspoň nejaký šperk osadený kryštálmi Swarovski.

Solárne napájanie
Do hodiniek s týmto typom napájania sú integrované tzv. Fotovoltaické (solárne) články, ktoré dokážu ako umelé, tak slnečné svetlo, premieňať na elektrickú energiu a hodinky tak nepretržite dobíjať. Životnosť solárneho článku je oproti tomu stanovená približne na 10 rokov.

Zoznam predajcov nájdete TU

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej