ONLINE MAGAZIN

ALPINA S-WAY – Funkčné športové okuliare so štýlom

S okuliarmi Alpina S-WAY budete aj pri športovaní vyzerať štýlovo

Požiadavka vyzerať pri športovaní trendy je v posledných rokoch stále silnejšia. Nové športové okuliare ALPINA S-WAY sú nielen vysoko funčné, ale aj štýlové. S nimi môžete športovať a zároveň vyzerať dobre. Okuliare S-WAY ochránia oči cyklistov na ceste, horských cyklistov, turistov trekujúcich po ľadovcoch, aj milovníkov vodných športov. Pre každého športovca majú okuliare Alpina S-WAY vhodnú technológiu sféricky tvarovaného zorníka.

alpina s-way cm
alpina s-way cm

In Drve magazín odporúča
ALPINA S-WAY CM

Športové okuliare S-WAY charakterizuje vysoká funkčnosť, špičkové technológie a zároveň trendy dizajn. S-Way sú vybavené najmodernejšími technológiami zorníkov od firmy Alpina. Je úplne jedno či trénujete doma alebo na v horách, svetelné podmienky sa môžu rýchlo zmeniť. A na to, aby ste mali znovu všetko rýchlo pod kontrolou, je dôležité mať kvalitné sklá v ráme okuliarov. So zorníkmi Alpina Varioflex budete za akýchkoľvek svetelných podmienok jasne vidieť všetky nástrahy náročného terénu.

alpina s-way cm a
ALPINA S-WAY CM+

Samostmavovacie zorníky ALPINA Varioflex

Technológia ALPINA Varioflex sa postará o dostatočnú jasnosť, alebo naopak stmavením o ochranu proti slnečnému žiareniu. Zorníky reagujú na okolité svetlo a nastavia sa behom niekoľkých sekúnd, v závislosti na množstve svetla, na požadované stmavnutie.

Okuliare Alpina S-WAY sú k dispozícii v troch Varioflex verziách

Verzia QUATTROVARIOFLEX MIRROR – QVM+ je jedinečná kombinácia polarizačných Quattroflex a samostmavovacích Varioflex skiel. Technológia Quattroflex eliminuje odrazené svetlo a umožňuje prechod iba priamemu svetlu. To zabezpečuje videnie zosilnených kontúr. Okuliare so sklami QUATTROVARIOFLEX MIRROR sú vhodné najmä pre športové aktivity na snehu a pri vode, kde dochádza k častému oslneniu z odrazov. Samozrejmosťou týchto zorníkoch je použitá aj FogStop a hydrofóbna úprava.

 

In drive magazín odporuča
ALPINA S-WAY QVM+
alpina s-way tour vlm
ALPINA S-WAY TOUR VLM+

Verzia Varioflex so zrkadlovou úpravou – VLM + má rozpätie až po stupeň S4 (veľmi vysoká ochrana pred slnkom) a reaguje na viditeľné svetlo. Okuliare s týmito sklami sú preto vhodné aj pre treky na ľadovci a do vysokohorského terénu. Ich hydrofóbna vrstva odpudzuje vodu a nečistoty na vonkajšej strane takmer bez stopy, takže nestratíte prehľad ani za dažďa alebo v blatistých pasážach.

Technológia Varioflex – VL + pokrýva úroveň ochrany v stupňoch S1 až S3. Oba zorníky majú navyše integrovanú Fogstop úpravu, ktorá zabraňuje zahmlievaniu skiel. Sklá VL+ reagujú na UV žiarenie a sú tiež vybavené hydrofóbnou úpravou, ktorá zabezpečuje, že kvapôčky vody a špiny automaticky stečú na základe tzv. lotosového efektu. Ideálne vlastnosti aj pre milovníkov vodných športov.

Ak nepotrbujete samostmavovacie sklá, má pre vás Alpina cenovo najvýhodnejšiu verziu so zorníkmi CERAMIC MIRROR, označené CM+. Lifestylové športové okuliare poskytujú 100% UVA, UVB a UVC ochranu a chránia pred infračerveným žiarením.

Pre dokonalé prispôsobenie: High-tech rám okuliarov Alpina S-WAY ráme

High-tech rám okuliarov Alpina S-WAY zabezpečuje dokonalé prispôsobenie každej tvári. Zásadnou vlastnosťou športových okuliarov je, aby dobre sedeli.
O dokonalé prispôsobenie rámu okuliarov Alpina S-WAY sa starajú za studena formovateľnej COLDFLEX nožičky, potiahnuté z protišmykovým silikónom a môžete si ich individuálne nastaviť. S adaptabilnými nosníkmi si bez problémov prispôsobíte okuliare na potrebnú šírku a tvar nosa. Nastaviteľný je aj sklon zorníka, čo oceníte napr. pri namáhavom stúpaní.

ALPINA S-WAY-Style

V ponuke je deväť rôznych farebných kombinácií, z ktorých si vyberie určite každý. A s hmotnosťou 31 gramov okuliare Alpina S-WAY ani neucítite na nose.

alpina s way

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej