ONLINE MAGAZIN

Vráťte sa do formy s nupo!

Nupo vytvoril v roku 1981 v nemocnici Hvidovre v Dánsku popredný výskumník v oblasti obezity Dr. Flemming Quaade. Nupo je skratka anglického výrazu „Nutritional Powder“ – výživový prášok. Výrobky boli vyskúšané a schválené vo viac ako 50 klinických skúškach a ustavične ich vyvíjajú a testujú výskumné tímy v Dánskych nemocniciach. Preto je Nupo najstaršou a najlepšie zdokumentovanou veľmi nízkokalorickou diétou na svete a patrí k najobľúbenejším dánskym výrobkom pre efektívne chudnutie.

fam_breakfast_kat

Ak chcete efektívne schudnúť alebo si dlhodobo udržať vašu ideálnu hmotnosť, diétne produkty Nupo sú tou správnou voľbou. Produkty obsahujú všetky výživné látky, ktoré vaše telo v dennej dávke potrebuje, ako sú proteíny, vláknina, vitamíny a minerály, avšak s minimálnym obsahom kalórií. Nupo produkty vám dávajú pocit plnosti a pohody, pretože vášmu telu nebudú chýbať dôležité živiny, ktoré potrebuje a navyše sú veľmi chutné.

Nupo1Život v rovnováhe

Produkty Nupo sa rozdeľujú na veľmi nízkokalorickú a nízkokalorickú diétu Nupo ako náhrada jedla. Diéty sa môžu používať oddelene alebo kombinovane, v závislosti od vášho želaného hmotnostného úbytku.

Veľmi nízkokalorická diéta Nupo

Táto diéta je určená pre tých, ktorí chcú naštartovať efektívne chudnutie, ktoré prinesie rýchle výsledky. Celodenná strava pozostáva zo šiestich porcií diétnych kokteilov a diétnych polievok. Šesť porcií obsahuje približne 700 až 800 kalórií na deň. Zároveň v dennej dávke sú obsiahnuté všetky výživné látky, ktoré vaše telo potrebuje. Majú vysoký podiel proteínov a vlákniny, ktoré zvyšujú pocit nasýtenia.

On_The_Go_22032016

Nízkokalorická diéta Nupo

Ak chcete schudnúť alebo si len udržať aktuálnu hmotnosť, produkty náhrady jedla nízkokalorickej diéty Nupo sú pre vás ideálne. Ľahko sa konzumujú počas aktívneho dňa. Každé jedlo obsahuje približne 200 kalórií a môžu byť náhradou za jedno až dve hlavné jedlá za deň. Patria medzi ne obľúbené hotové jedlá – Tasty Meal, hotové nápoje, tyčinky a palacinky. Nízkokalorickú diétu Nupo môžete doplniť štandardným jedlom, preto pre vás spoločnosť Nupo vytvorila príručku Kockový systém. Viac o systéme kociek sa dočítate na www.nupo.sk, kde si môžete stiahnuť aj príručku.

Hotové jedlá za 2 minúty – Tasty Meal

Vďaka revolučnej novinke od Nupo si teraz môžete bez výčitiek dopriať zdravé, chutné a nízkokalorické hotové jedlá pripravené špeciálnou technológiou bez chemických konzervantov a umelých farbív. Hotové ich máte iba za dve minúty, stačí ich zohriať v mikrovlnnej rúre. Objavte s Nupo chuť talianskej, ázijskej, indickej a mexickej kuchyne a vráťte sa znova do formy!

Nupo-crop

Úspešný úbytok a udržanie hmotnostiVoslauer

Diéta Nupo je jednou z najúčinnejších a najbezpečnejších metód pre dosiahnutie úbytku hmotnosti. Odporúča sa, aby ste počas stravovania s Nupo vypili aspoň 2 až 3 litre tekutín denne (odporúčame minerálne vody Vöslauer, nesladené nápoje čaj a káva).

Životný štýl Nupo si však vyžaduje vašu pevnú vôľu a motiváciu. Uvidíte, že výsledok vašej vytrvalosti nedá na seba dlho čakať

 

 

 

 

 

 

 

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej