ONLINE MAGAZIN

HOTEL GAUDIO***

Ideálnu polohu, ideálnu ponuku a ideálne služby ponúka hotel Gaudio.

Nový trojhviezdičkový hotel ponúka všetko, čo biznis a leasure klientela očakáva od hotela v hlavnom meste – komfortné a moderné vybavenie, širokú ponuku služieb, podmienky na zábavu aj biznis a perfektnú dostupnosť. Hotel leží v mestskej časti Petržalka 5 minút od centra mesta a len 4 minúty od výstaviska Incheba a petržalského nákupného centra. Hranice s Rakúskom sú od hotela vzdialené iba 8 minút autom. Hotel síce patrí medzi nováčikov, no počas svojej krátkej existencie privítal už viacero diplomatov, poslancov a ďalších známych osobností. Napríklad slávnu skupinu The Klesmatics.

Apartmán King

 

V jeho priestoroch sa nakrúcal aj známy seriál Doktor Ludsky. Gaudio je najlepšie vybaveným hotelom v Petržalke. Má k dispozícii 27 izieb a luxusných apartmánov vo veľkosti 18 – 21 m2 s vlastnou toaletou, bidetom, sprchovým kútom, prípadne s vaňou, ktoré vytvárajú ubytovaciu kapacitu 53 lôžok. V luxusne zariadených izbách hostia nájdu LCD televízor so satelitom, wifi, minibar, vaňu s vírivkou, toaletné potreby, župan, papuče – to všetko v cene izby. Pohodlný nocľah tu nájdu romantici, rodiny, biznismeni, hendikepovaní hostia a milovníci luxusu a prvotriednych služieb.

Fitness

Reštaurácia

Hotel svojich klientov rozmaznáva v súkromnom wellness, kde je k dispozícia fínska sauna, vírivá vaňa, oddychový kút. Pre milovníkov aktívneho oddychu má pripravené hotel Gaudio malé fitness centrum. Pre dokonalý relax je tu možnosť objednať sa na tradičné thajské masáže, ktoré pomôžu naštartovať správne fungovanie lymfatického systému tak, aby sa dosiahol maximálny účinok rovnováhy v tele. Po tom, ako si klienti uvoľnia telo aj myseľ v hotelovom wellness centre, sa môžu vydať za zábavou a spoločenským ruchom, ktorý ožíva priamo v hoteli. V štýlovom bare si môžu vychutnať miešané drinky, pozhovárať sa s príjemnou obsluhou, alebo môžu skúsiť šťastie v herni, ktorá je zákazníkom k dispozícii od 09:00 do 06:00. Nielen hotelových hostí, ale aj obyvateľov z blízkeho i ďalekého okolia láka do svojich priestorov aj hotelová reštaurácia s jedinečnou atmosférou, výbornou gastronómiou a najmä kvalitnou domácou kuchyňou. Kuchársky tím na čele so šéfkuchárom Mariánom Feckom pripravil lákavé menu tak, aby vyhovelo každému gurmánskemu vkusu.

Wellness

Kapacita reštaurácie je riešená pre 80 –120 návštevníkov. V letnom období každý uvíta slnečnú terasu, kde si chutný obed, pracovné stretnutie, poobedný dezert alebo romantickú večeru vychutná cca 25 hostí. K reštauračnej časti patrí aj salónik s kapacitou okolo 25 osôb. Pre fajčiarov je vyčlenený fajčiarsky salónik. Ako správne vybavený hotel, ktorý rešpektuje potreby všetkých druhov klientov, má Gaudio vo svojich priestorochk dispozícii aj dve rokovacie miestnosti.

Wellness

Kapacita rokovacích priestorov v menšej zasadacej miestnosti je do 20 osôb a vo väčšej v závislosti od podujatia a variability usadenia hostí do 50 osôb. Súčasťou rokovacích priestorov je aj nadštandardné technické vybavenie. K dispozícii je pripojenie na vysokorýchlostný internet, najmodernejšie audiovizuálne technické vybavenie. Konferenčné priestory sú separované od ubytovacej časti, čím vytvárajú podmienky na nerušené rokovania. Počas náročných rokovaní alebo školení si klienti môžu dať obednú pauzu a coffee break, ktoré pripravia skúsení zamestnanci hotela. Ak hľadáte ubytovanie, relax alebo riešenie pre váš biznis v hlavnom meste, všetko nájdete na jednej adrese v hoteli Gaudio v bratislavskej Petržalke.

Text: Mgr. Petra Hašová
Foto: Hotel Gaudio, Branislav Švorc

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

 

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej