ONLINE MAGAZIN

Súťaž o router TP – LINK

In Drive magazín Slovak Lines

Fantastický router s nezameniteľným dizajnom – TP Link Archer C2

 

Do redakcie sme dostali veľmi kvalitný router….a kedže už tento technicky zázrak v redakcii máme a využívame – radi tento ponúkneme do súťaže.

Súťaž potrvá do piatku 24.06.2016, výhercu vyžrebujeme z tých, ktorí nám dajú lajk na FB stránku In Drive magazínu Slovak Lines.

 

TU
Daj LIKE In Drive magazínu Slovak Lines

Súťaže sa môžu zúčastniť všetci, ktorí nám dali lajk.

System je nastavený tak, že sa vygeneruje náhodné číslo z celkového počtu súťažiacich. Súťažiaci sú zoradení podľa dátumu označenia lajku na našej stránke

Výhercu oznámime na FB stránke, hneď po vyžrebovaní – 25.06.2016 ráno
V prípade, že výherca si neprevezme výhru do 21 dní od vyhlásenia výsledkov, posúvame súťaž do ďalšej hry.

 

Informácie o produkte, ktorý je predmetom súťaže:

Router TP-LINK Archer C2 prichádza s novou generáciou štandardu WiFi – 802.11ac, ktorý môže byť aj trikrát rýchlejší ako pásmo n. Rozhýbte konečne svoju domácu sieť na plné pecky a odbúrajte vzájomné rušenie so susedovým zariadením. Nastavenie zvládne úplne každý a v priebehu minútky budete mať hotovo. Stačí využiť dodávané inštalačné CD, podľa detailného návodu správne zapojiť káble a následne sa len konečne tešiť z rýchleho a stabilného internetu.

733 Mbps duálne pripojenie pre prácu aj zábavu bez zasekávania

Router operuje v oboch pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz súčasne, čo zaisťuje úžasný výkon bezdrôtovej siete. Simultánny dvojpásmový prenos vám ponúka flexibilitu dvoch špecializovaných sietí s mnohonásobnou šírkou pásma pre vaše potreby. 5 GHz sieť je vyhradená pre náročnejšie prenosyvrátane sťahovania veľkých súborov, streamovanie HD videa alebo hranie multiplayerových hier. Slabšie pásmo na 2,4 GHz plne dostačuje na pohodové surfovanie po internete, sociálne siete či posielanie emailov. Stabilný všesmerový signál sa šíri pomocou dvoch odnímateľných antén. Pri vhodnom umiestnení nebude problém ani s pokrytím celého rodinného domčeka.

In Drive magazín Slovak Lines

 

Chcete gigabit? Žiadny problém

Zariadenie ďalej obsahuje USB port pre lokálne zdieľanú tlačiareň, alebo na pripojenie externých diskov. Aj v dnešnej dobe sa nájde mnoho užívateľov, ktorí dávajú prednosť najspoľahlivejšiemu riešeniu v podobe štruktúrovanej kabeláže. Štvorica prítomných gigabitových portov urobí radosť práve tejto cieľovej skupine. Keď k vám dorazí návšteva, možno pre ňu vyhradiť samostatnú WiFi sieť s vlastným heslom pre prístup. Elegantné a hlavne bezpečné riešenie. Do budúcnosti sa nemusíte obávať žiadnych komplikácií. Router totiž disponuje aj plnou podporou moderného štandardu IPv6.

 

In Drive magazín Slovak Lines

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej