ONLINE MAGAZIN

Art Film Fest prichádza do Košíc

Tradičný filmový festival Art Film Fest zavíta tento rok do Košíc a jeho súčasťou bude aj ponuka Bratislavského regiónu. Od piatka 17. júna do soboty 25. júna si návštevníci môžu vychutnať diela najnovšej svetovej kinematografie, ale aj významných titulov filmovej histórie a v neposlednom rade kvalitatívny výber snímok slovenského audiovizuálneho prostredia. Rôznorodý filmový festival sa na Slovensku koná od roku 1993.

Najskôr ho uvítali Trenčianske Teplice, neskôr Trenčín a tohto roku si budú môcť filmoví nadšenci pozrieť jeho pokračovanie v Košiciach.
„Účasť Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism na košickom Art Film Festivale je pokračovaním našej úspešnej Roadshow po Slovensku. Tá nám dáva jedinečnú príležitosť predstaviť Bratislavský región aj za jeho hranicami.

Ponuka bratislavského kraja je aj pre tých najnáročnejších,“ vysvetľuje výkonný riaditeľ KOCR BRT Lukáš Dobrocký.
Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism ako partner festivalu Art Film Fest v Košiciach predstaví priamo v Košiciach nielen kultúrnu ponuku regiónu. Súčasťou prezentácie budú aj rôzne hry či kvízy, pri ktorých návštevníci bližšie spoznajú bratislavský kraj.
Festival Art Film Fest bude aj tento rok dopĺňať množstvo sprievodných podujatí, večerných koncertov, workshopov, autogramiád, diskusií, výstav či vernisáží. O priazeň poroty sa budú uchádzať hrané aj krátke filmy.

Výhercovia cien Modrý anjel, Hercova misia a Zlatá kamera za herecké a režisérske výkony budú známi 25.júna.
Prezentácia Art Film Fest je súčasťou Roadshow po Slovensku. BRT tento rok v rámci Roadshow po Slovensku zavíta do všetkých krajov Slovenska. Medzi top podujatia Roadshow po Slovensku budú tento rok patriť aj hudobný festival Pohoda a Pome Rudava, Medzinárodné letecké dni Sliač, gurmánske podujatie Cibuľa fest a iné.
Viac informácií o aktuálnych podujatiach nájdete na www.gob.sk

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej